Topp 3 4G antenner som garanterer raskere internett

Vi har testet de mestselgende 4G antenner i 2022

Lei av tregt og dårlig nett? Da kan du trolig fikse problemet med en 4G antenne –  men hvilken skal du velge?

I denne testen har vi sett på et bredt utvalg av 4G antenner for å finne ut hvilken som fungerer best. På grunn av en stadig mer digitalisert verden har behovet for raskt internett aldri vært større. Derfor har også antallet 4G antenner skutt i været.

Basert på kriterier som rekkevidde, hastighet og oppkobling, kom vi frem til at de 3 modellene nedenfor er best. Les videre, og du finner en rask oppsummering av topp 3 4G antenner i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av vår favoritt.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo 4G antenne
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo 4G antenne
1.499,- NOK 2.024 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Televes 4G-nova
PRIS: 1.099,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Retningsbestemt 4G-antenne
PRIS: 1.079,- NOK

BEST IN TEST 4G antenne

#1 BEST
Movo 4G antenne
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo 4G antenne
1.499,- NOK 2.024 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo 4G antenne" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Vi har testet de mestselgende 4G antenenne på markedet. Her ser du hvorfor Movo er best i test

4g antenne

Med flere 1000 5-stjerners anmeldelser og anbefalinger fra over hundrevis norske kunder, var dette 4G antennen vi på forhånd hadde størst forventinger til. Forventningen ble ikke akkurat noe mindre når vi mottok pakken lynraskt etter bestillingen.

Selskapet bak Movo 4G antenne er et populært norsk, nystartet selskap som på rekordtid har ekspandert rundt om i Europa. Deres høye fokus på kundeservice, innovative produkter og ikke minst lynraske levering har gjort selskapet svært ettertraktet.

At selskapet har et voldsomt fokus på kundeservice var noe vi umiddelbart merket. Ikke bare mottok vi pakken kort tid etter bestillingen, nærmere bestemt 3 dager, men i pakken lå også et notat der det sto at vi hadde 30 dagers åpent kjøpt. En flott gest som vitner om et selskap som ønsker kundene sine det beste.

Movo 4G antenne - Testresultat

Nå som vi hadde 4G antennen var det på tide å teste den. Vi hadde fokusert spesielt på rekkevidde, hastighet og brukervennlighet sett i forhold til oppsett. Her ser du våre testresultat.

Enkelt oppsett

Med 4G antennen lå en lettleselig manual som tydelig beskrev hvordan sett opp Movo 4g antenne. I tillegg har den praktisk design, som gjør at den kan festes så å si hvor som helst. Vi plasserte den på veggen på vårt kontorbygg, og det tok oss knappe fem minutter å gjøre det-

Deretter var det bare å koble den sammen med det medfølgende adapteret i internettruteren. Enkelt og greit. Konfigureringen tok også kort tid.

Imponerende rekkevidde og hastighet

I det kraftige betongbygget vi har kontor, har vi hatt noen problemer med tregt nett og dårlig dekning i visse områder i bygget. Vi derfor spente på om Movo faktisk ville bedre dette.

For å finne ut hvorvidt 4G antennen fungerte som hevdet tok vi først å testet den til enklere bruke, som for eksempel surfing, teamsmøter og mailskriving. Etter at 4G antenne var satt opp opplevde vi umiddelbar bedring. Nettsiden kom umiddelbart opp og det var ingen hakking når vi satt i digitale møter.

 For å ta testingen et steg videre, prøvde vi også å være på områder som tidligere hadde begrenset med nett. Også her var bedringen definitiv. Nettsiden kom opp og vi kunne attpåtil facetime med andre.

Til slutt var vi spente på hvordan nett responderte når det var flere brukere koblet til samme nett. Vi hadde et tosfiret antall enheter på samtidig, der vi både surfet, streamet og satt i teamsmøter – og også nå var bedringen et faktum. Med andre ord, garanterer Movo 4G antenne både bedre hastighet og rekkevidde!

Praktisk design

En annen ting vi likte godt og som ikke skal undervurderes, er at antennens praktiske og lite ruvende design. Der øvrige varianter ofte er kraftige og lite pene å se på, er Movo en minimalistisk sak som ikke virker dominant.

Med Movo slipper du du de gigantisk og konvensjonelle antennene. Istedenfor får du en liten sak som så vidt vises. Det er også mulig å velge mellom fargene svart og hvit, slik at du får en antenne som passer ditt hjem.

Hvorfor kjøpe Movo HC-802A?

Utover det å skåre bra på de ovennevnte faktorene, ble vi også mektig imponerte over følgende;

Lynrask levering og brilliant kundeservice

Å bestille Movo 4g antenne var enkelt og svært kortfattet, takket være selskapets oversiktlige hjemmeside. Når vi fikk pakken levert, lå den også i en godt beskyttet pakke uten noen skader. Leveringen var også ufattelig rask. Kun 3 dager tok det, noe som er vesentlig raskere enn det som er normalen.  

Noe vi fikk erfart gjennom denne testen er at å bestille over nett aldri er noen garanti. Treg levering, skadede pakker og elendig support, er bare noen av problemene vi har opplevd knyttet til denne testen.

Men med Movo var det altså ingen problemer i forhold til leveringen. Kundeservicen er også brilliant – vi fikk svar på våre spørsmål nesten umiddelbart.

God verdi for pengene

Toppmoderne 4G antenner er som regel svært kostbare. Movo har en gunstig pris, spesielt sammenlignet med andre modeller, og skårer også høyt på kriteriene hastighet og rekkevidde.

Vi er ikke i tvil om at Movo er 4G antennen som gir mest for pegene. Såldes var det et opplagt valg som testvinner 2022.

Akkurat nå kan du kjøpe til rabatert pris på deres offisielle hjemmeside!

100% fornøydgaranti

Er du ikke fornøyd kan du sende tilbake varen og be om refusjon. Vi er imidlertid rimelig sikre på at den ikke er nødvendig. Likevel, er det et aller annet du ikke er fornøyd med, tilbyr selskapet 30 dagers åpent kjøp, som vil si at du får pengene tilbake er du ikke fornøyd.

Markus

5/5

Alex

5/5

Nicola

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo 4G Antenne?

Å kjøpe Movo 4G antenne er enkelt om du bestiller via deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

  1. Besøk den offisielle hjemmesiden
  2. Velg farge
  3. Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode
  4. Nyt et raskere internett!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movo 4G antenne med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.