Topp 3 hodelykter som effektivt lyser opp veien når du ferdes i mørket!

Vi har testet 3 av 2022s mest populære hodelykter

Er du typen som elsker å spasere, løpe, sykle eller på kveldstid, kjenner du helt sikkert til viktigheten av en god hodelykt. Med en hodelykt får du også hendene frie mens du arbeider.

Etter hvert som populariteten har økt, har også antall produsenter skutt fart. For å finne ut hvilken hodelykt som fungerer best, valgte vi å teste 3 av de mest populære modellene.

Ved å vurdere lysstyrke, kvalitet, komfort, funksjonalitet og pris, var det til slutt en norsk nystartet selskap som gikk seirende ut som «testvinner».

Nedenfor ser du en rask oppsummering av topp 3 hodelykter i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av vår favoritt.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Asir V38 Hodelykt
9.9
5/5
"Utmerket"
Asir V38
1.129,- NOK 1,524 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
LED Lenser H7R Core
PRIS: 1.299,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
NexTorch Mystar v2.0
PRIS: 998,- NOK

BEST IN TEST Hodelykt

#1 BEST
Asir V38 Hodelykt
9.9
5/5
"Utmerket"
Asir V38
Pris: 1.129 NOK 1.524 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Asir V38" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Dette er grunnen til at Asir V38 er best i test

hodelykt test

Med et utgangspunkt i over 10,000 topp rangerte anmeldelser og svært gode tilbakemeldinger, var det stor begeistring da vi mottok Asir V38 kun 3 dager etter at vi bestilte den.

Selskapet bak hodelykten er et team bestående av norske teknologigründere, med et høyt fokus på kundeservice. Siden etableringen har de vokst vanvittig mye, der mye av suksessen er som følger av utmerket kundeservice, rask leveringstid og selvsagt gode produkter.

Med i pakken lå et lite notat hvor det sto; «er du ikke fornøyd med hodelykten, kan du sende den tilbake og få pengene refundert».

Definitivt en flott gest som vitner om et selskap som kun ønsker kundene sine det beste. Nå som vi hadde fått pakken kunne vi endelig teste hodelykten.

Asir V8 – testresultat

Etter uker med testing der vi hadde fokus på slitestyrke, komfort, lysstyrke/rekkevidde, batteritid og brukervennlighet, var dommen klar. Her ser du vårt testresultat: 

Enorm slitestyrke

Slitestyrken ble vurdert ut ifra hvor godt den tålte vann og hvor motstandsdyktig den var i forhold til støtskader. Asir V38 hevder å være vanntett, noe den virker å være. Den fungerte ypperlig i regn, og takket være den robuste konstruksjonen tok den ikke nevneverdig skade av knall og fall.  

Høy komfort

En gjentagende problem med hodelykter er at de enten sitter lite komfortbalet rundt hodet, eller sklir av under høy aktivitet. Den smarte, ergonomiske utformingen gjør at lykten satt godt uten ubehag, mens den justerbare stroppen baksiden var enkel å tilpasse slik at den alltid satt fast rundt hodet.

Utover det er Asir V38 lett i vekt, veier bare noen 100 gram, og det var nesten ikke merkbart at hodelykten var på hodet.

God Lysstyrke og rekkevidde

Det mest opplagte grunnen til å kjøpe en hodelykt er jo for at den skal lyse opp veien eller arbeidsområdet der det er mørkt. Også her presterte Asir som forventet. Vi prøvde å gå tur i skogen på kveldstid, var på løpetur og fikset på bilen i garasjen.

Asir lyste godt opp og ga tilstrekkelig med lys.  

Lang driftstid

Et annet punkt som har irritert oss tidligere er kort batteritid. Asir fungerte når vi testet den i over 2 timer før den måtte lades. Ladetiden var også kort, som naturligvis er en fordel.

Svært brukervennlig

Brukervennlighet var et annet punkt som imponerte oss med Asir V38. for det første var det enkelt å justere stroppen etter hodets passform. For det andre hadde den en smart av/på-funksjon som fungerte kun ved et lite vink foran sensoren.

Hvorfor kjøpe Asir V38?

Basert på våre testresultat var det ingen tvil om at Asir fungerte som den skulle. Dette er imidlertid ikke de eneste årsakene til hvorfor denne hodelykten er vår favoritt:

Rask levering og utmerket kundeservice

Å bestille varer over nett er aldri noe garanti. Ofte er produktene som leveres av svært dårlig kvalitet, eller så tar det lang tid før pakken ankommer. Ingen av disse delene er et problem med Asir V38. kun 3 dager etter bestillingen hadde vi mottatt hodelykten.

Der lå den i et beskyttet forpakning uten noen former for skader. Hodelykten fungerte også akkurat som den skulle, i tillegg til at det medfølgte en godt beskrivende brukermanual.

Bestillingen var også enkel å gjennomføre. Selskapet tilbyr live-support og kontaktskjema per mail. Det er i tillegg mulig å ta kontakt per telefon, som for øvrig vitner om et tilgjengelig supportsenter.

Mye for pengene

Prisen på dagens hodelykter varierer kraftig, og ofte er det ikke gitt at modellene faktisk er verdt pengene. Asir er med sin gunstige pris, gode kvalitet, og utmerkede funksjonalitet helt klart verdt pengene.  

Vi har enda ikke opplevd modeller som kombinerer pris, kvalitet, lysstyke og funksjonalitet på en bedre måte, og derfor mener vi Asir V38 gir desidert mest for pengene.

Akkurat nå kan du også kjøpe til rabattert pris på deres offisielle hjemmeside!  

100% fornøydgaranti

En annen ting vi likte godt er at de tilbyr et åpent kjøp i 60 dager. Er du av en eller annen grunn ikke fornøyd med hodelykten, kan du sende den tilbake og få pengene refundert.

Populær bestselger

Det er ikke bare vi som elsker denne Asir V38 hodelykt, men også eksisterende kunder. På deres egen hjemmeside finner du massevis av topprangerte anmeldelser. Her er noen av dem:

Astrid

5/5

Jeg elsker absolutt alt med denne hodelykten. Forsendelsen var rask, og lykt gir et sterkt og klart lys selv i den dypeste skogen. Liker også at den sitter så godt rundt hodet.

Knut

5/5

Jeg er veldig fornøyd! Har lenge lett etter en lykt som lyser godt nok opp i mørket når jeg går på ski, og med Asir V38 har jeg endelig funnet den.

Thomas

5/5

En svært bra hodelykt til en enda bedre pris. Den sitter godt på hodet, lyser opp i mørket, er enkel å bruke og passer perfekt til kveldsturer med bikkja.

Hvor kan jeg kjøpe Asir V38?

Å kjøpe Asir V38 er enkelt om du bestiller via deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

  1. Besøk den offisielle hjemmesiden
  2. Velg antall enheter du vil kjøpe
  3. Fyll inn fraktinformasjon og betalingsmetode
  4. Motta pakken!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Asir V38 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.