Best i test avstandsmåler 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de mestselgende avstandsmåler i 2022

En avstandsmåler er ikke bare enklere å bruke enn en tommestokk, men det gir også mer presise mål. I dag har utvalget skutt i været som følger av høy etterspørsel.

Dermed kan det være krevende å vite hvilken avstandsmåler man skal velge. For å gjøre det noe enklere for deg å få oversikt, har vi testet de mest populære modellene på markedet.

Vi stilte høye krav og vurderte både nøyaktighet, funksjonalitet, brukervennlighet og ikke minst pris. Best ut i våre undersøkelser kom avstandsmåleren til et norsk nystartet selskap, som har vokst mye i popularitet den siste tiden.

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 avstandsmålere 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Milseseey V2 Avstandsmåler
9.9
5/5
"Utmerket"
Milseseey V2
1.435,- NOK 1.690 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
7.7
3.5/5
"Flink"
LEICA Disto S910
PRIS: 27.900,- NOK
#3
6.3
3/5
"Gjennomsnitt"
Bosch GLM 50-22
PRIS: 1.500,- NOK

BEST IN TEST AVSTANDSMÅLER

#1 BEST
Milseseey V2 Avstandsmåler
9.9
5/5
"Utmerket"
Milseseey V2
1.435,- NOK 1.690 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Milseseey V2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Milseseey V2 Avstandsmåler er vår ubestridte testvinner i 2022. Her ser du hvorfor

Vi har testet de mest populære avstandsmålerne, og her ser du hvorfor Milseseey V2 Avstandsmåler utmerket seg som testvinner

Med nærmere 500 topp rangert anmeldelser og hundrevis av anbefalinger av verifiserte kunder, var dette avstandsmåleren vi hadde størst forventninger til. Forventningene ble ikke akkurat noe mindre, da vi mottok pakken kun 3 dager etter vi bestilte den.

Selskapet bak Milseseey V2 V2 er en norsk oppstarts bedrift som på rekordtid har ekspander rundt om i store deler av Europa. Deres enorme popularitet ligger trolig i at de tilbyr gode og prisvennlige produkter, men mest av alt på grunn av deres fantastiske kundeservice.

Dette var noe vi umiddelbart la merke til. Ikke bare fordi vi fikk pakken levert 3 dager etter bestillingen, men også fordi de tilbyr live-support 24/7 og har 60 dagers åpent kjøp.

Milseseey V2 Avstandsmåler – Testresultat

Spenningen var til å ta og føle på da vi endelig mottok pakken. Kunne avstandsmåleren virkelig innfri de skyhøye forventningene? Da var bare en måte å finne ut av dette på – nemlig ved å teste den. Her ser du våre testresultat:

Nøyaktige mål

Det første vi måtte undersøke var hvor presis måleren var – og gjett om vi ble imponerte! Der vi tidligere opplevde noe negativ korrelering mellom måleren og faktiske mål, var Milseseyy preis helt ned til milimeteren så å si hver eneste gang. Ikke nok med det – målområdet er opptil 100 meter, og den kan også bytte mellom meter, tommer og millimeter.  

Brukervennlig LCD-skjerm

Brukervennlighet er naturligvis. Også her innfridd avstandsmåleren forventningene. Den har opplyst LCD-skjerm på 2 tommer som er enkel å lese av. Skjermen er synlig i mørket, mens de entydige funksjonene gjør det lett å vite hvilke mål som vises. Videre består den av selvbeskrivende funksjoner og vi tror den er optimal til og med for nybegynnere.  

Robust og slitesterk

Hvordan taklet avstandsmåleren støt og vann. Milseseey hevder å være både støtsikker og vanntett. Våre undersøkelser viser at dette stemmer.

Et komplett måleverktøy

Verktøy måler avstand i tillegg til å beregne areal og volum. Med andre ord er det et komplett måleverktøy som fungerer til alt. Den har Pythagoras-funksjon for målinger i høyden, der vi attpåtil opplevde målene som meget nøyaktige.

En annen ting vi bet oss merke i var at den har mute-funksjon. En praktisk egenskap som gjør den egnet for arbeid i rom der lydnivået skal være lavt.

Hvorfor kjøpe Milseseey V2 Avstandsmåler?

Utover det å skåre skyhøyt på testkriteriene, lot vi oss også imponere over følgende;

Pålitelig selskap med høyt fokus på kundeservice

Selskap som har utviklet avstandsmåleren garanterer lynrask levering og behjelpelig support 24/7. Dette er noe de holder så til de grader. 

Kun 3 dager tok for oss å motta pakken – og er det noe vi har lært av denne testen, så er det at kort leveringstid er noe som sjeldent er å få. Av den grunn ble vi litt ekstra begeistret for Milseseey V2. 

Med det sagt, så var det heller ingen problem når vi mottok pakken. Den lå i en godt beskyttet forpakning uten noen former for skader. 

Ikke nok med det, du får også 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke fornøyd kan du sende varen tilbake og få pengene refundert.

Prisvennlig

Avstandsmålere kan være kostbare instrument, noe Milseseey V2 heldigvis ikke er. Den er riktignok ikke den billigste på markedet, men samtidig et godt stykke unna de dyreste. 

Sett i forhold hvor godt den presterer mener vi det er avstandsmåleren som gir aller mest for pengene. 

Nå kan du kjøpe Milseseey til rabatert pris kjøper du via deres offisielle hjemmeside.

En favoritt hos kundene

Det er ikke bare vi som har forelsket oss i Milseseey V2. Også eksiterende kunder gir den svært gode skussmål, og mer enn 500 verifiserte brukere anbefaler den. 

Alt i alt er det en prisvennlig sak som garanterer enklere måling av alle mulige vinkler og lengder.

Matilda

5/5

Alex

5/5

Matias

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Milseseey V2?

Å kjøpe Milseseey V2 er enkelt om du bestiller via deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

  • Besøk den offisielle hjemmesiden
  • Velg antall enheter du vil kjøpe
  • Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode
  • Få presis mål!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Milseseey V2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.