Bäst i test hörapparat 2022 – Bästa 3 hörapparater som ger naturlig hörsel

Vi har testat de mest sålda hörapparaterna 2022

Hörsel, förmågan att uppfatta ljud, är en av människans viktigaste sinnen. För många kan dålig hörsel sänka livskvaliteten, särskilt eftersom det blir svårare att kommunicera.

Lyckligtvis är lösningen inte längre bort än en hörapparat. Deras förmåga att förstärka ljud gör att alla, oavsett graden av hörselnedsättning, kan höra igen.

Som med allt annat i dagens samhälle har hörapparater utvecklats enormt de senaste åren, och idag kan de göra så mycket mer än att bara återskapa ljud.

Vår uppgift är att hjälpa dig ta reda på vilken hörapparat som fungerar bäst och vilken som ger mest för pengarna. Därför har vi testat de mest populära hörapparaterna 2022.

Våra resultat hittar du nedan, men kort och gott är Q10 vår solklara favorit!

Annonsera Ansvarsfriskrivning
PRODUKT​
VÅRT BETYG
FÖRDELAR
#1 BEST
Q10 Høreapperat
9.9
5/5
"Utmärkt"
Q10 Hörapparat
1499,- SEK 1.990 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

#2
6.7
3.5/5
"Bra"
Lofir
PRIS: 2.350,- SEK
#3
5.9
3/5
"Bra"
Figollty
PRIS: 3.650,- SEK

BÄST I TEST Hörapparat

#1 BEST
Q10 Høreapperat
9.9
5/5
"Utmärkt"
Q10 Hörapparat
1499,- SEK 1.990 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

MAXIMAL PRESTANDA

Vi ger denna produkt betyget 5/5 eftersom den erbjuder den bästa prestandan, även vid minimal ansträngning.

100% NÖJDHETSGARANTI

"Q10 Hörapparat" erbjuder 30 dagars nöjdhetsgaranti. Levereras med fri frakt och enkel retur.

SNABB OCH ENKEL INSTALLATION

Mycket enkel installation. Endast att öppna förpackningen och börja använda.

Efter noggranna bedömningar drog vi slutsatsen att Q10 Hörapparat är bäst i test 2022. Här är varför

Med hjälp av fyra personer med hörselskador i varierande grad har vi testat de mest sålda hörapparaterna 2022. Det är särskilt ljudåtergivning, användarvänlighet, funktionalitet, komfort och diskretion vi har övervägt.

Vi beställde online, från webbplatser med bästa kundbetyg. Baserat på dessa recensioner var det Q10-hörapparaten vi hade högst förväntningar på. Detta är modellen med de mest topprankade recensionerna från verifierade kunder.

Företaget som har utvecklat Q10 är faktiskt norskt, och har ganska nyligen etablerat sig. De är ändå populära både i Norge och runt om i Europa, eftersom de beskrivs som ett företag som levererar bra, innovativa produkter och har en enastående kundservice.

Q10 Hörapparat – Testresultat

En sak som är värd att notera innan vi går vidare till våra testresultat är att vi fick Q10 levererad redan efter 3 dagar. Vi upplevde detta som förvånansvärt snabbt, vilket naturligtvis är en stor fördel.

Lång leveranstid är ofta ett problem vid beställning på nätet, men inte med Q10! Hur som helst, här ser du våra testresultat:

Naturlig återgivning av ljud

Den viktigaste egenskapen hos en hörapparat är förstås att återskapa och förstärka ljud. Våra testpersoner var överens om att Q10 var bäst inom detta område.

De beskriver Q10 som bra hörapparater som ger ett klart, naturligt ljud utan pip och andra ljud. De förklarar också att apparaterna var bättre på att minska buller utifrån än de andra modellerna.

Att minska buller är mycket viktigt, eftersom det gör det lättare att fokusera och lyssna på personen som pratar i rum där det finns mycket buller, förklarar våra testare.

Mycket bekväm

Komfort, tillsammans med ljudåtergivningen, är det viktigaste i en hörapparat, säger testpersonal, vilket förresten inte är förvånande. För vem vill gå runt med obehagliga proppar i öronen dygnet runt? Förmodligen ingen.

Även på komfort får Q10 bäst poäng. Våra hjälpsamma «försökskaniner» beskriver att Q10s är otroligt bekväma och att de sitter bra i öronen.

Det kommer troligen från den geniala, ovala passformen och den mjuka flexibla öronkupolen. Även under hög aktivitet fanns det inget signifikant obehag att använda, enligt testarna.

Således uppfyller Q10 också det näst viktigaste testkriteriet, nämligen komfort.

Hörapparater som inte syns

Det som däremot gör Q10 unika är att de knappt syns i öronen. För just en i vår testpanel var detta viktigt. Han säger att han länge har varit ovillig att bära hörapparater helt enkelt på grund av dess utseende.

Så problemet med diskretion har lösts av Q10. Med andra ord kan du säga hejdå till de stora och oestetiska hörapparaterna, välj den här modellen.

Enkel att använda

Sist men inte minst har vi användarvänlighet. Detta beskrivs också som viktigt av våra testare. De förklarar att det finns lite som är mer irriterande än en volymkontroll som inte fungerar, eller ett batteribyte som tar onödigt lång tid.

Med Q10 var det till synes enkelt att både byta batteri och justera volymen. Så även vid användarvänlighet får dessa hörapparater höga poäng.

Varför köpa Q10 hörapparat?

Baserat på testresultaten råder det ingen tvekan om att Q10 är en bra produkt. Det är dock inte bara resultaten som imponerar. Nedan kan du se vad som gör Q10-hörapparaten till vår suveräna testvinnare.

Du får mycket för pengarna

Priset är viktigt för alla produkter och ofta hänger pris och kvalitet ihop. Vill du ha det bästa får du betala därefter, och väljer du att betala mindre får du vad du betalar för.

Detta är dock en teori som motsägs av Q10 till hög grad! Här betalar du betydligt mindre än vad du har med de dyraste toppmodellerna, men utan att kompromissa med kvaliteten – tvärtom!

Q10 är bland marknadens främsta hörapparater men kommer till ett pris som är extremt överkomligt. Med andra ord behöver du inte gräva djupt i din plånbok, och allt som allt får du mycket för pengarna!

Nu kan du också köpa den till rabatterat pris på deras officiella webbplats! 

Snabb leverans och bra kundsupport

Att beställa online kan innebära en lång leveranstid – men inte med Q10! det tog bara 3 dagar innan vi fick leveransen, vilket är ovanligt snabbt.

Kundcentret var också hjälpsamt och vänligt. Vi förstår väl varför företaget bakom hörapparaten är populärt.

Det var heller inga problem att beställa från deras hemsida. Det var både tydligt och överskådligt. 

Rekommenderas av ett antal verifierade kunder

Vi och vår testpanel är inte de enda som gillar hörapparaterna q10. Befintliga kunder hyllar också de innovativa hörapparaterna, och de rekommenderas av hundratals verifierade användare.

Några förklarar att de har «förändrat deras liv», medan andra skriver att hörapparaterna «har förbättrat deras livskvalitet».

Det finns alltså goda skäl till varför vi har utsett Q10 till bäst i test.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Var kan jag köpa Q10 hörapparat?

Att köpa hörapparaten är enkelt via företagets officiella webbplats. Allt du behöver göra:

1) Besöka webbplatsen

2) Klicka på produkten

3) Fyll i betalningssätt och fraktinformation

4) Förvänta dig snabb leverans och njut av dina bekväma ljudförstärkare

VIKTIG INFORMATION!

Idag den September 30 kan du fortfarande köpa Q10 med 50% RABATT!

Möt vår expert

Daniel Larsen

Daniel är en av de testare som varit med oss allra längst och han har varit med och utvecklat våra testmetoder. Med en bakgrund inom kvalitetskontroll hos en av de största elektroniktillverkarna, samt en kandidatexamen i nationalekonomi, har Daniel mycket kunskap om marknaden och vad man ska titta efter när det kommer till teknik. När Daniel inte jobbar med recensioner och tester, eller hjälper till med research, åker han gärna på fjällvandring med hunden Bamse.