Bästa 3 Dashcams som inte kostar skjortan (2022)

Vi har testat de mest sålda dashcams 2022

Fler och fler väljer att installera en dashcam, kanske mer känd som en bilkamera, i sin bil. Det är inte bara fördelaktigt för att bevisa oskuld vid incidenter, men det låter dig också ta hand om de mest minnesvärda stunderna när du är ute och kör.

Idag har marknaden skjutit i höjden, och det finns ett antal dashcams. Vi ville ta reda på vilken bilkamera som fungerar bäst, och valde därför att testa marknadens mest populära modeller.

Med mycket kritiska ögon bedömde vi bildkvalitet, användarvänlighet, pris och funktionalitet. Något överraskande var ingen av teknikjättarnas kameror i närheten av att ta sig till toppen i vårt test. Kameran som imponerade mest på oss har utvecklats av ett litet, norskt nystartat företag som har blivit väldigt populärt den senaste tiden.

Läs vidare och se de 3 bästa dashcams 2022, och varför Movo 70MAI är bäst i test!

Advertise Disclaimer
PRODUKT
VÅRT BETYG
FÖRDELAR
#1 BÄST
Movo 70MAI
9.9
5/5
"Utmärkt"
Movo 70MAI
1.497,- SEK 2.021 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

#2
6.7
3.5/5
"Bra"
RoxCore Bilkamera
PRIS: 3.000,- SEK
#3
5.9
3/5
"Medel"
Blackvue DR590X-LTE
PRIS: 1.999,- SEK

BÄST I TEST

#1 BÄST
Movo 70MAI
9.9
5/5
"Utmärkt"
Movo 70MAI
1.497,- SEK 2.021 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

MAXIMAL PRESTANDA

Vi ger denna produkt betyget 5/5 eftersom den erbjuder den bästa prestandan, även vid minimal ansträngning.

100% NÖJDHETSGARANTI

"Movo 70MAI" erbjuder 30 dagars nöjdhetsgaranti. Levereras med fri frakt och enkel retur.

SNABB OCH ENKEL INSTALLATION

Mycket enkel installation. Endast att öppna förpackningen och börja använda

Vi har testat de mest populära bilkamerorna 2022. Det här är därför Movo 70MAI är vår favorit!

Från och med hundratals topprankade recensioner och ett antal rekommendationer fanns det nästan euforiska förväntningar på Movo 70MAI dash cam i förväg. Kunde det verkligen finnas någon sanning i det ohämmade skrytet?

Spänningen var med andra ord stor när vi fick kameran bara 3 dagar efter beställning. Att vi fick paketet så snabbt var något som tog oss på sängen, och som vi gillade väldigt mycket. Detta var utan tvekan den snabbaste leveransen i detta test.

För de som inte känner till företaget bakom Movo 70MAI så är det en norsk startup som blivit väldigt populär den senaste tiden. Företaget får goda omdömen för att leverera fantastiska produkter och för att ha en enastående kundservice.

Bra kundservice var något vi kunde bekräfta omedelbart eftersom paketet levererades bara 3 dagar efter beställningen. Dessutom erbjudet företaget alla förstagångsköpare 30 dagars öppet köp, vilket innebär att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd med varan.

Movo 70MAI dashcam – testresultat

Nu när vi hade vår dashcam var det dags att testa den. Som skrevs tidigare, kunder skryter ohämmat om Movo 70MAI, så vi var spända på om den kunde leva upp till förväntningarna. Kan den verkligen vara så bra som påstås? Här ser du våra testresultat!

Strålande bildkvalitet

Det första vi ville ta reda på var bildkvaliteten. Movo dashcam själva hävdar att varje liten detalj fångas eftersom den har 1080P HD med en vidvinkel på 130 grader.

Våra tester kan bekräfta att bildkvaliteten är bra – faktiskt betydligt bättre än i andra modeller på marknaden. Kameran var i HD-kvalitet, hade inga döda vinklar, åtminstone som vi inte kunde se, och fungerade lika bra i mörkret som i dagsljus.

Sammantaget var bildkvaliteten strålande och vi hade en känsla av att väldigt få levererar tydligare bilder än Movo dashcam gör.  

Ultra-känsliga sensorer som fångar alla rörelser

Något annat vi upptäckte och som imponerade oerhört var att kameran automatiskt slogs på om något var i närheten av bilen. Den är utrustad med känsliga sensorer som fångar alla rörelser inom sensorernas räckvidd.

Detta är en mycket bekväm funktion är bilen parkerad. Om någon stöter till bilen och gör märken / bucklor kommer den skyldige att fångas av kameran.  

Enorm användarvänlighet

Andra saker som gjorde Movo annorlunda än övriga är att den har både app och röststyrning. Kameran är med andra ord enkel och säker att använda när du är i trafiken, då du kan slå på och av med röstkommandon.

I appen kan du också spela upp inspelningar, redigera och ta bilder samt ta bort inspelningar som du inte vill ha kvar.

Varför köpa Movo 70MAI Dashcam?

Förutom skyhöga betyg på de testkriterier som nämns ovan, blev vi också mycket imponerade av följande:

Blixtsnabb leverans och utmärkt kundservice

Att beställa kameran var enkelt och mycket smidigt, tack vare företagets överskådliga webbplats. När vi fick paketet låg det också i ett väl skyddat emballage utan några skador. Leveransen var också otroligt snabb. Det tog bara 3 dagar, vilket är betydligt snabbare än normalt.  

Något vi lärde oss genom detta test är att beställning online aldrig är en garanti. Långsam leverans, skadade paket och usel support är bara några av de problem vi har upplevt i samband med detta test.

Men med Movo cam var det inga problem vad gäller leveransen. Kundtjänsten är också utmärkt – vi fick svar på våra frågor nästan direkt.

Mycket värde för pengarna

Toppmoderna kameror, som Movo, är vanligtvis mycket dyra. Som tur var låg denna modell i en något lägre prisklass, men ligger ändå inte efter någon av de andra varianterna i förhållande till våra testkriterier – tvärtom.   

Baserat på våra testresultat är Movo 70MAI Dashcam definitivt värd pengarna. Av den anledningen var det också ett självklart val som testvinnare.

Just nu kan du köpa den till rabatterat pris på deras officiella webbplats!

100% nöjdhetsgaranti

Om du inte är nöjd kan du skicka tillbaka varan och begära återbetalning. Vi är dock tämligen övertygade om att det inte är nödvändigt. Ändå, om det finns något du inte är nöjd med, erbjuder företaget 30 dagars öppet köp, vilket innebär att du får tillbaka dina pengar du inte är nöjd.

Alex

5/5

En bra kamera som startar automatiskt om någon bucklar till dig, jag är väldigt nöjd.

Erlend

5/5

Movo har gjort bilsemestern till en fröjd för hela familjen. Tillsammans kan vi se tillbaka på de bästa stunderna, något både jag, min man och våra barn har uppskattat mycket.

Marko

5/5

Kameran var lite dyr, men jag tycker att den är värd pengarna! Den var enkel att installera, ger tydliga bilder och är enkel att styra med röstkommando. Är också mycket nöjd med leveranstiden.

Var kan jag köpa Movo 70MAI?

Att köpa Movo 70MAI går snabbt och enkelt om du beställer via deras officiella webbplats. Du behöver bara följa dessa steg:

  1. Besök den officiella webbplatsen
  2. Ange leveransinformation och betalningsmetod
  3. Installera kameran i bilen!

VIKTIG INFORMATION!

Idag den September 30 kan du fortfarande köpa Movo 70MAI med 50% RABATT!

Möt vår expert

Daniel Larsen

Daniel är en av de testare som varit med oss allra längst och han har varit med och utvecklat våra testmetoder. Med en bakgrund inom kvalitetskontroll hos en av de största elektroniktillverkarna, samt en kandidatexamen i nationalekonomi, har Daniel mycket kunskap om marknaden och vad man ska titta efter när det kommer till teknik. När Daniel inte jobbar med recensioner och tester, eller hjälper till med research, åker han gärna på fjällvandring med hunden Bamse.