Bäst i test alkoholmätare 2022 – Test av bästa 3 på marknaden

Vi har testat de bästa alkoholmätarna 2022

För att alltid vara säker på att kunna undvika att köra med alkohol i kroppen, även vid små mängder alkohol, är en alkoholmätare alltid en bra investering.

Långt ifrån alla alkoholmätare är vare sig lika snabba, säkra eller exakta. Vi har därför gjort ett grundligt test för att hitta den bästa. I vårt test har vi lagt stor vikt vid säkerhet, snabbhet, användarvänlighet, konstruktion och naturligtvis pris. Bäst ut i testet kom en alkoholmätare från det välkända och kvalitetsmedvetna märket Promi.

Läs vidare och se en snabb sammanfattning av de tre bästa alkoholmätarna för 2022, följt av en grundlig genomgång av testvinnaren.

Annonsera Ansvarsfriskrivning
PRODUKT
VÅRT BETYG
FÖRDELAR
#1 BÄST
Promi T2
9.9
5/5
"Utmärkt"
Promi T2
849,- SEK 1.146 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

#2
6.7
3.5/5
"Bra"
Grundig Digital alkoholmätare
PRIS: 1.299,- SEK
#3
5.9
3/5
"Bra"
Greenwon Professionell Alkoholmätare
PRIS: 1.049,- SEK

BÄST I TEST Alkoholmätare

#1 BÄST
Promi T2
9.9
5/5
"Utmärkt"
Promi T2
849,- SEK 1.146 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

MAXIMAL PRESTANDA

Vi ger denna produkt betyget 5/5 eftersom den erbjuder den bästa prestandan, även vid minimal ansträngning.

100% NÖJDHETSGARANTI

"Promi T2" erbjuder 30 dagars nöjdhetsgaranti. Levereras med fri frakt och enkel retur.

SNABB OCH ENKEL INSTALLATION

Mycket enkel installation. Endast att öppna förpackningen och börja använda.

Efter att ha testat de mest populära alkoholmätarna placerade sig Promi T2 som klart bäst. Här är våra skäl till varför.

Detta var helt klart den alkoholmätare vi var mest förväntansfulla över att få tag på. Vi hade läst att den startade upp och kunde användas på 10 sekunder men vi kunde inte riktigt tro att det kunde stämma. Detta trots alla hundratals omdömen från verifierade kunder som en alla  hyllar denna alkoholmätare. Vi kan vara lite skeptiska här på kontoret, men vi har sett många konstiga saker genom åren.

Lyckligtvis behövde vi inte vänta länge. Redan 3 dagar efter att vi gjorde beställningen anlände den. Så omdömen om snabb leverans visade sig stämma. 

Varumärket Promi har länge varit känt för att leverera solida kvalitetsprodukter till bra pris. Promi själv förlitar sig så mycket på sin egen kvalitetskontroll att de erbjuder hela 30 dagars öppet köp.

Promi T2 alkoholmätare – Testresultat

Promi T2 alkoholmätare har en minimalistisk design med en stor display och en ljusindikator som anger om alkohol har upptäckts i utandningsluften. Användningen är mycket enkel och intuitiv. Vetskapen om att den tillhandahåller exakta mätvärden och presentera dessa på ett lättförståeligt sätt gör upplevelsen bättre än hos många konkurrenter. Här är vårt testresultat:

Kan användas snabbt

Promi T2 alkoholmätare kan startas upp på 10 sekunder. Det är nästan så att vi undrar om det går att göra snabbare. Det är helt enkelt otroligt fascinerande och imponerande. 

Vrid på ON-knappen för att slå på den och vänta i 10 sekunder. Blås kontinuerligt mot luftintaget från 1 cm avstånd från munnen. För att uppnå en mer exakt mätning rekommenderas utblåsning under en längre tid. Värdet visas på LED-displayen efter cirka 10 sekunder. Tillsammans med en färgindikator, Grön, Gul eller Röd, ser användaren direkt om värdet är över det tillåtna för att köra ett motorfordon. Om alkoholhalten är för hög, hörs även en pipande signal.

Utblåsning med snabbt resultat

Promi T2 alkoholmätare haren LED-lampa som som indikerar om alkoholhalten i utandningsluften är över tillåtna värden, där Grönt sken indikerar normalt, där Gult sken indikerar att det finns alkohol i utandningsluften och Rött sken indikerar berusning. Om alkoholhalten är för hög, hörs även en pipande signal. Displayen visar det uppmätta värdet.

Effektivt filter och känslig sensor som mäter alkohol i utandningsluften

Efter en genomförd utblåsning mot munstycket på Promi T2 alkoholmätare, separerar enhetens flerskiktade filter alkohol från andra ämnen i utandningsluften och en högkänslig sensor fastställer alkoholhalten och ett exakt mätresultat tillhandahålls och visas på LED-displayen. 

Lång batteritid – Laddas med USB

Promi T2 alkoholmätare laddas upp på cirka 3 timmar med en medföljande USB-kabel. Ett fulladdat batteri räcker upp till 3 månader.

Varför köpa Promi T2 alkoholmätare?

Var alltid på den säkra sidan

Bilkörning och alkohol är två saker som inte ska kombineras under några omständigheter. Om man är osäker på om det finns alkohol i kroppen efter en fest, eller kanske bara någon drink med lägre alkoholhalt, då är det alltid bäst att vara på den säkra sidan innan man sätter sig bakom ratten, eller styret för den delen, om det är ett tvåhjuligt motorfordon man tänker köra. 

Lång batteritid och säkra resultat

Batteriet hos Promi T2 alkoholmätare räcker upp till 3 månader på en full laddning. Enheten är dessutom liten, lätt och ryms i en väska, en ficka eller handskfacket i bilen. Det går snabbt att få besked om man är lämpad att köra, bara att vrida på ON-knappen och vänta i 1+0 sekunder. Bäst resultat uppnås genom att vänta minst 20 minuter efter alkoholintag, eftersom alkohol absorberas och ger ett annat resultat efter stunds avvaktande.

En favorit hos kunderna

Vi är långt ifrån de enda som har blivit imponerade av Promi T2 alkoholmätare. Denna alkoholmätare har blivit en vinnare bland konsumenter, och man kan läsa hundratals positiva omdömen från verifierade kunder. Precis som många andra är vi imponerade över hur snabb den är, men också hur enkel den är att använda. Och inte minst det vänliga priset. 

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Var kan jag köpa Promi T2 alkoholmätare?

Promi T2 alkoholmätare kan enkelt beställas på deras officiella webbplats. Du behöver bara följa dessa steg:

1) Besök den officiella webbplatsen

2) Välj det antal enheter du vill köpa

3) Ange fraktinformation och betalningssätt

4) Tryck på köp!

VIKTIG INFORMATION!

Idag den October 5 kan du fortfarande köpa Promi T2 med 50% RABATT!

Möt vår expert

Daniel Larsen

Daniel är en av de testare som varit med oss allra längst och han har varit med och utvecklat våra testmetoder. Med en bakgrund inom kvalitetskontroll hos en av de största elektroniktillverkarna, samt en kandidatexamen i nationalekonomi, har Daniel mycket kunskap om marknaden och vad man ska titta efter när det kommer till teknik. När Daniel inte jobbar med recensioner och tester, eller hjälper till med research, åker han gärna på fjällvandring med hunden Bamse.