Bäst i test Bluetooth-öronsnäckor 2022 – Test av de 3 bästa på marknaden

Vi har testat de bästa Bluetooth-öronsnäckorna 2022

I havet av Bluetooth-öronsnäckor som finns tillgängliga idag kan det vara svårt att hitta det bästa erbjudandet. Det är stor variation i batteritid, ljudkvalitet, funktionalitet och inte minst pris.

Så istället för att behöva läsa sida upp och sida ner, har vi hittat de tre bästa paren av bluetooth-öronsnäckor som finns på marknaden just nu. 

I vårt test har vi ställt högre krav på ljudkvalitet, hur lätta de är att använda, batteritid och inte minst pris. Bäst i vårt test kom Bluetooth-öronsnäckorna från det välkända och kvalitetsmedvetna märket Movo.

Läs vidare och se en snabb sammanfattning av de 3 bästa Bluetooth-öronsnäckorna 2022, följt av en grundlig genomgång av testvinnaren.

Annonsera Ansvarsfriskrivning
PRODUKT
VÅRT BETYG
FÖRDELAR
#1 BÄST
Movo E6s
9.9
5/5
"Utmärkt"
Movo E6s
599,- SEK 809 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

#2
Apple AirPods
6.7
3.5/5
"Bra"
Apple AirPods
PRIS: 1.690,- SEK
#3
5.9
3/5
"Bra"
Apple Airpods Pro
PRIS: 2.389,- SEK

BÄST I TEST Bluetooth-öronsnäckor

#1 BÄST
Movo E6s
9.9
5/5
"Utmärkt"
Movo E6s
599,- SEK 809 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

MAXIMAL PRESTANDA

Vi ger denna produkt betyget 5/5 eftersom den erbjuder den bästa prestandan, även vid minimal ansträngning.

100% NÖJDHETSGARANTI

"Movo E6s" erbjuder 30 dagars nöjdhetsgaranti. Levereras med fri frakt och enkel retur.

SNABB OCH ENKEL INSTALLATION

Mycket enkel installation. Endast att öppna förpackningen och börja använda.

Efter att ha testat de mest populära Bluetooth-öronsnäckorna kom Movo E6s ut som klart bäst. Här är våra skäl till varför.

Vi var väldigt glada över och äntligen få dessa öronsnäckor testade. Feedbacken från de hundratals verifierade köparna var överväldigande positiv, så vi såg verkligen fram emot att ta reda på själva om de verkligen kunde vara så bra. Lyckligtvis behövde vi inte vänta länge. Redan 3 dagar efter att vi skickat beställningen anlände paketet. Det var dags att ta fram vår bästa musikspellista.

Varumärket Movo är känt för att leverera bra kvalitetsprodukter till mycket bra priser. Ett gott tecken är att Movo själv har förtroende för sina egna produkter och därför erbjuder 30 dagars öppet köp. Vi tvivlar dock på att någon kommer att använda denna möjlighet. Paketet vi fick kommer i alla fall inte att returneras.

Movo E6s Bluetooth-öronsnäckor – Testresultat

Det första vi märkte så snart vi fick Movo E6 i våra händer var byggkvaliteten. Både laddningsfodral och själva öronsnäckorna kändes solida vilket är särskilt viktigt för en produkt du bär hela dagen. Här är våra testresultat:

Fantastisk ljudkvalitet

Det vi såg mest fram emot att testa var naturligtvis ljudet, och E6s är verkligen en fröjd för örat. Här testades alla användningsområden noggrant från olika typer av musik, till filmer, YouTube och telefonsamtal. Där konkurrenter vanligtvis bara ger bra ljud till en eller två av dessa användningsområden, ger E6 perfekt ljud i alla situationer. Detta på grund av 6D-Surround-tekniken som gör att den balanserar ljudet korrekt i alla frekvensområden. Det vill säga, både djup bas och högfrekventa signaler som tal kommer att vara tydliga och blandas samman som brukar vara fallet med många andra Bluetooth-öronsnäckor.

Smart design – Bekväma att bära

Under testet använde vi öronsnäckorna i timmar utan att tänka något på det. Vid ett tillfälle letade jag faktiskt efter öronsnäckorna innan jag insåg att de fortfarande satt i mina öron. Till stor del beror detta att de bara väger 4,6 gram. Öronsnäckorna är lätta att placera i både öronen och laddningsfodral. De har en multifunktionsknapp på sidan som kan användas för multimediafunktioner samt svara på inkommande samtal. Fodralet har en bekväm display som visar batterinivån. 

Bluetooth 5.0

Det integrerade Bluetooth 5.0-kretsen gör det väldigt enkelt att para ihop dina öronsnäckor med vilken Bluetooth-enhet du vill använda dem med. Efter den första parkopplingen med din mobiltelefon ansluts E6s automatiskt när du placerar öronsnäckorna i öronen. Detta fungerar väldigt sömlöst.

Enkla att använda – Många möjligheter

Movo E6s kan parkopplas med vilken Bluetooth-enhet som helst och är inte låst till varken iPhone eller Android. Öronsnäckorna kommer också med en integrerad mikrofon som vi testade i både videokonferenser och telefonsamtal. Ljudet var klart och tydligt utan störningar eller fördröjningar. IPX4-klassificeringen innebär också att du inte behöver vara orolig för att använda E6s varken i regn eller på svettiga löprundor.

Varför köpa Movo E6s Bluetooth-öronsnäckor?

Utöver att få skyhöga poäng på våra testkriterier blev vi även imponerade av följande:

Från ett varumärke som är känt för kvalitetsprodukter

Movo är känt för att leverera bra och gedigna kvalitetsprodukter. Detta är något de själva är mycket stolta över och erbjuder därmed öppet köp på hela 30 dagar. Inte nog med det, de har även support som är tillgänglig dygnet runt om du skulle behöva det.

Paketet anlände redan 3 dagar efter beställning och produkten var väl vadderad och kom därmed oskadad. Att spara på förpackningar är något vi ofta ser i våra tester, och det är naturligtvis ofta förknippat med defekta produkter. Så var inte fallet med denna produkt. Movo har fullt fokus på kvalitet på alla nivåer.

Prisvärda

Bluetooth-öronsnäckor varierar mycket i pris, och det är inte alls så att de dyraste automatiskt är de bästa. Movo E6s levererar skyhög kvalitet till ett mycket bra pris och i testet är detta helt klart det par av öronsnäckor som erbjuder mest värde. 

Movo kör nu en kampanj så nu kan de köpas med rabatt på den officiella webbplatsen.

En favorit hos kunderna

Movo E6s har naturligtvis blivit en vinnare hos konsumenter som delar vår entusiasm för produkten. Feedbacken handlar om hur bra ljudet är, designen och hur enkla de är att användas. Vissa ifrågasätter till och med hur en så bra produkt kan ha ett så bra pris.

Man kan helt enkelt inte ogilla denna produkt.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Var kan jag köpa Movo E6s?

Movo E6s Kan enkelt beställas på deras officiella webbplats. Du behöver bara följa dessa steg:

1) Besök den officiella webbplatsen

2) Välj antalet enheter du vill köpa

3) Ange leveransinformation och betalningsmetod

4) Njut av perfekt balanserat ljud!

VIKTIG INFORMATION!

Idag den September 30 kan du fortfarande köpa Movo E6s med 50% RABATT!

Möt vår expert

Daniel Larsen

Daniel är en av de testare som varit med oss allra längst och han har varit med och utvecklat våra testmetoder. Med en bakgrund inom kvalitetskontroll hos en av de största elektroniktillverkarna, samt en kandidatexamen i nationalekonomi, har Daniel mycket kunskap om marknaden och vad man ska titta efter när det kommer till teknik. När Daniel inte jobbar med recensioner och tester, eller hjälper till med research, åker han gärna på fjällvandring med hunden Bamse.