Bästa 3 Hundspårare som ger dig full kontroll över din fyrbenta vän

Vi har testat marknadens mest populära hundmätare 2022

Är du trött på att hunden springer iväg? Lyckligtvis kan en hundspårare hjälpa dig. Uppgiften att välja rätt spårare är å andra sidan inte lika enkel.

På grund av ett ständigt ökande utbud, är variationen bland hundspårare allt större, så vilken ska man välja? För att ta reda på vilken hundspårare som fungerar bäst, valde vi att testa 3 av de mest populära modellerna.

Genom att bedöma GPS-noggrannhet, hållbarhet, funktioner, användarvänlighet och pris drog vi slutsatsen att Neodata Hundspårare V2 är den bästa.

Läs vidare hittar du en snabb sammanfattning av marknadens 3 bästa hundspårare, samt en grundlig genomgång av testvinnaren.

Advertise Disclaimer
PRODUKT
VÅRT BETYG
FÖRDELAR
#1 BEST
Hundepeiler Neodata V2
9.9
5/5
"Utmärkt"
Neodata V2
1.379,- SEK 1.886 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

#2
6.7
3.5/5
"Bra"
Garmin Alpha 100/T5
PRIS: 9.899,- SEK
#3
5.9
3/5
"Bra"
Garmin Alpha 200/T5
PRIS: 8.499,- SEK

BÄST I TEST

#1 BEST
Hundepeiler Neodata V2
9.9
5/5
"Utmärkt"
Neodata V2
1.379,- SEK 1.886 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

MAXIMAL PRESTANDA

Vi ger denna produkt betyget 5/5 eftersom den erbjuder den bästa prestandan, även vid minimal ansträngning.

100% NÖJDHETSGARANTI

"Neodata V2" erbjuder 30 dagars nöjdhetsgaranti. Levereras med fri frakt och enkel retur.

SNABB OCH ENKEL INSTALLATION

Mycket enkel installation. Endast att öppna förpackningen och börja använda.

Vi har testat de mest populära hundspårarna och detta är anledningen till varför Neodata V2 är bäst

Spänningen var stor när vi fick Neodata Hundspårare bara 3 dagar efter beställning. Detta var den spårare vi hade högst förväntningar på eftersom den har över 500 rekommendationer och tusentals topprankade recensioner från verifierade användare.

Företaget bakom Neodata är en norsk startup som tagit marknaden med storm, både här i landet och runt om i stora delar av Europa. Deras framgång beror förmodligen på att de erbjuder innovativa och prisvärda produkter, men också på oklanderlig kundservice.

Företagets fokus på kundnöjdhet är något vi direkt märkte när vi öppnade paketet och hittade en lapp där det stod, «Om du inte är nöjd med varan kan du skicka tillbaka den inom 60 dagar och få dina pengar återbetalda».

Nöjdhetsgarantin är definitivt en trevlig gest som vittnar om ett företag som önskar sina kunder det bästa. Nu när paketet hade kommit var det dags att testa hundspåraren.

Neodata Hundspårare V2 testresultat

Med ett högt fokus på att mäta GPS-noggrannhet, samt att titta på andra funktioner, användarvänlighet och pris, kunde vi äntligen dra slutsatsen att Neodata är bäst. Här ser du våra testresultat:

Exakt spårning i realtid och historisk ruttvisning

Den viktigaste funktionen hos en hundsökare är att spårningen i realtid fungerar korrekt. Våra test visade att Neodata var väldigt noggrann, där det var lätt att få fram hundens position i appen. Så snart den fyrbente rörde på sig, registrerades detta i appen.

Det vi gillar mest är dock att det går att kartlägga hundens tidigare rutter, i det osannolika fallet att batteriet tar slut. Du kan sedan hitta din hunds föredragna platser via appen och hitta din hund även när realtidsspårningen inte fungerar.

Funktionsrik och innovativ

En annan punkt som gjorde att Neodata utmärkte sig jämfört med andra hundspårare är att den är utrustad med flera innovativa funktioner som Geofence. Du kan sedan i appen avgränsa ett område hunden får röra sig fritt i, och så fort den fyrbenta springer ut från detta område får du avisering direkt på din telefon.

Neodata har en extern röststyrning som låter dig prata med din hund och ge kommandon även när du inte är närvarande.

Enorm hållbarhet

I tidigare tester fann vi att hundmätarna var exponerade och inte särskilt motståndskraftiga mot både vatten och stötar. Neodata är vattentät och därmed tålig mot regn, samtidigt som det robusta skyddet runt spåraren gör att stötar inte leder till betydande skador.

Lång batteritid

Med Noedata är du garanterad en hundspårare som håller länge. Under hela vår testvecka fanns det inget behov av att ladda spåraren. Det beror på att den har en batteritid på cirka 400 timmar, vilket motsvarar cirka 2 veckor.

Enkel att använda

Hundepeileren kommer med et brukervennlig halsband som var enkelt å feste på hunden. Det var det heller ingen sak å konfigurere enheten med mobilen. I hovedsak trengte vi bare å laste ned appen.

Varför köpa Noedata Hundspårare V2?

Utöver ovanstående testresultat imponerade hundspåraren även inom följande områden:

Smart Design

Neodata har en smart design och en bekväm design som gjorde den bekväm för vår fyrbenta försökskanin. Det sägs även att Neodata fungerar på katter tack vare den lilla GPS-enheten.

Detta var såklart något vi undersökte – och ja, Neodata fungerar även på katter. 

Snabb leverans och utmärkt kundservice

En annan sak vi gillade väldigt mycket var att både beställning och leveranstid var helt utan problem. Endast 3 dagar efter beställningen fick vi hundspåraren och den kom i en säker förpackning helt utan skador.

Att beställa varor online är aldrig en garanti. Ofta är de levererade produkterna av mycket dålig kvalitet, eller det tar lång tid för paketet att komma fram, men detta var inte ett problem med Neodata hundspårare.

Mycket för pengarna

Priset på dagens hundspårare varierar kraftigt, och ofta är det inte givet att modellerna faktiskt är värda pengarna. Neodata är med sitt förmånliga pris, goda kvalitet och utmärkta funktionalitet helt klart värt pengarna. 

Vi har ännu inte upplevt modeller som kombinerar pris och kvalitet på ett bättre sätt, varför vi tror att Neodata V3 erbjuder överlägset mest värde.

Just nu kan du också köpa den till rabatterat pris på deras officiella webbplats! 

Populär bästsäljare

Det är inte bara vi som gillar Neodata, utan även befintliga kunder. På deras egen webbplats hittar du massor av topprankade recensioner. Här är några av dem:

Kjetil

5/5

Min hund sprang efter ett rådjur medan vi vandrade. Jag tvivlar på att jag hade hittat henne utan Neodata.

Silje

5/5

Uppriktigt imponerad av denna produkt. Jag har haft den i över ett år nu, och den har hjälp oss vid serie av rymningar.

Truls

5/5

Det är mer än bara GPS, det ger mer användbar information samt föreslagen aktiv tid.

Var kan jag köpa Neodata V2

Att köpa hundspåraren är enkelt om du beställer via deras officiella hemsida. Du behöver bara följa dessa steg:

  1. Besök den officiella webbplatsen
  2. Välj antalet enheter du vill köpa
  3. Ange fraktinformation och betalningssätt
  4. Njut av en exakt spårare som ger dig fullständig kontroll över din fyrbenta vän!

VIKTIG INFORMATION!

Idag den September 30 kan du fortfarande köpa Neodata V2 med 50% RABATT!

Möt vår expert

Daniel Larsen

Daniel är en av de testare som varit med oss allra längst och han har varit med och utvecklat våra testmetoder. Med en bakgrund inom kvalitetskontroll hos en av de största elektroniktillverkarna, samt en kandidatexamen i nationalekonomi, har Daniel mycket kunskap om marknaden och vad man ska titta efter när det kommer till teknik. När Daniel inte jobbar med recensioner och tester, eller hjälper till med research, åker han gärna på fjällvandring med hunden Bamse.