Test av bärbar luftkonditionering – Marknadens bästa modeller 2022

Vi har testat den bärbara luftkonditioneringen 2022

Har du svårt att kyla ner sovrummet under sommarens varmaste dagar? Då är du inte ensam. Soliga sommardagar och tropiska nätter är inte precis något vi norrmän är bortskämda med, men när de varma sommardagarna är som värst kan det gå utöver nattsömnen.

Lösningen? En luftkonditionering! Dessa finns i otaliga storlekar och prisklasser. De vi har fokuserat på är de mindre, billigare modellerna, så kallade bärbara luftkonditioneringsapparater.

De utvalda modellerna utvärderades noggrant enligt följande: design, storlek och vikt, förmåga att kyla ner, ljudnivå, användarvänlighet och pris.

Efter timmar av testning stod vi äntligen kvar med en favorit. Läs vidare för att se den bästa luftkonditioneringen 2022!

Annonsera Ansvarsfriskrivning
PRODUKT
VÅRT BETYG
FÖRDELAR
#1 BÄST
Basein Cool V2
9.9
5/5
"Utmärkt"
Basein Cool V2
1.297,- SEK 1.751 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

#2
6.7
3.5/5
"Bra"
Eeese Alba Air Care
PRIS: 3.795,- SEK
#3
5.9
3/5
"Genomsnittlig"
Eeese Nora
PRIS: 4.627,- SEK

BÄST I TEST Bärbar Luftkonditionering

#1 BÄST
Basein Cool V2
9.9
5/5
"Utmärkt"
Basein Cool V2
1.297,- SEK 1.751 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

MAXIMAL PRESTANDA

Vi ger denna produkt betyget 5/5 eftersom den erbjuder den bästa prestandan, även vid minimal ansträngning.

100% NÖJDHETSGARANTI

"Basein Cool V2" erbjuder 30 dagars nöjdhetsgaranti. Levereras med fri frakt och enkel retur.

SNABB OCH ENKEL INSTALLATION

Mycket enkel installation. Endast att öppna förpackningen och börja använda.

Vår klara favorit är Basein Cool V2 - Här ser du varför

Tusentals kunder har nämnt Basein Cool V2 i olika recensioner där majoriteten till och med rankar luftkonditioneringen till fem stjärnor.

Vi trodde först att det kunde ha något att göra med det relativt låga priset, men våra tester visade snabbt att detta inte är det enda som är bra med luftkonditioneringen.

Den får höga poäng på alla våra testkriterier och det är inte det enda. Även tillverkaren imponerar i hög grad. Basein, det vill säga företaget som utvecklat och säljer luftkonditioneringen, uppfyller vad gäller kundservice och leveranstid.

Bara dagar efter beställning fick vi paketet på posten, där vi även fick 30 dagars öppet köp. Detta är för övrigt något man får vid varje köp, men det vittnar i alla fall om ett företag som bara vill sina kunder det bästa. Kanske inte konstigt att den norska nätbutiken har etablerat en enorm kundbas efter bara några år på marknaden?

Basein Cool V2 –Testresultat

Som beskrevs ovan fick vi luftkonditioneringen levererad bara dagar efter beställning. Leveranstiden var med andra ord betydligt snabbare än vad vi upplevde hos de andra leverantörerna.

Ett stort plus i kanten där alltså. Redan innan testerna började hade Basein en liten fördel gentemot sina konkurrenter, men vi var fast beslutna att detta inte skulle ha någon betydelse för vårt slutresultat..

Så vad var det egentligen som gjorde Basein Cool V2 så ​​mycket bättre än de andra modellerna? Du hittar svaret nedan:

Uppfriskande luftkonditionering med effektiv kylning

Först och främst har Basein en exemplarisk förmåga att kyla rum – och då nästan oavsett storlek.     

Den klarar inte av att täcka ett rum mycket större än 15 kvadratmeter, men för rum mindre än detta, alltså kök, vardagsrum, sovrum eller badrum för den delen, kunde den kyla utan problem.

Bäst av allt är dock den uppfriskande luft som den producerar. Eftersom du kan fylla på med vatten sprider den ut en behaglig bris som är väldigt uppfriskande.

Vi upplevde med andra ord Basein som en mycket användbar apparat när den lyckades göra vad den ska, nämligen att producera kylig luft. En annan sak som är värd att notera är att fläkten, det vill säga i vilken grad maskinen fungerar, kan justeras i fyra steg.

Detta gör att du enkelt kan justera fläkten efter behov för en mer exakt kontroll av apparaten.

Tyst – passar perfekt i sovrummet eller kontoret

Så över till det vi upplevde som det näst viktigaste i detta test – nämligen ljudnivån. Hur mycket ljud ger den ifrån sig? Är det möjligt att använda den fungera medan du sover eller arbetar?

Här blev vi nästan chockade över hur lite ljud den gav ifrån sig. Enheten som är kraftfull och som effektivt producerar kall luft, gav knappt några ljud ifrån sig.

Vi upplevde alltså inte Basein som störande vare sig när vi satt och jobbade eller när vi försökte sova på natten. Ja, vi testade luftkonditioneringen i sovrummet, och det fungerade hur bra som helst. Den gjorde inga ljud samtidigt som den gav ett behagligt klimat.

Praktisk liten enhet

En annan sak vi gillade med den här modellen, och som också gav Basin en fördel, är hur praktisk den är. Den har en liten, bärbar storlek med ett bekvämt handtag ovanpå.

Detta gör att du kan ta med fläkten överallt, oavsett om det är på kontoret eller om du bara behöver flytta runt fläkten hemma i bostaden.

Dessutom har den en timerfunktion och ett ljus så att den kan fungera som en lampa. Användarvänlighet är heller inget att klaga på.

Den var enkel att installera och har även lättlästa knappar och funktioner. Här är det noll risk att trycka fel.

Varför köpa Basein Cool V2?

Så det finns mycket som är bra med denna luftkonditionering. Sammantaget är den lite bättre på allt än de andra modellerna och därför är den bäst i test.

Helhetsintrycket  är mycket bra, och vår uppfattning är att den erbjuder mycket för pengarna. Sällan har vi stött på en så liten men samtidigt så kraftfull luftkonditionering.

När kvaliteten, utöver priset också är bra, tycker vi helt enkelt att det är ett självklart val om du behöver en luftkonditionering.

Populär bland kunderna

Förresten, vi är inte de enda som har blivit nöjda med Basein. Även kunderna, åtminstone de som har betygsatt luftkonditioneringen, skryter obevekligt med den.

Den får som sagt flera topplaceringar och det är flera som skriver att den har «räddatt» dem under varma sommarnätter.

Vi ifrågasätter inte det för en enda sekund eftersom vi har märkt den ovärderliga effekten av Basein Cool V2.

Funderar du på att köpa luftkonditionering? Då ska du vara snabb. Just nu finns den på rea, men bara för resten av månaden.

Hilde

5/5

Perfekt. Snacka om en livräddare. Sovrummet kokar över på sommaren, men inte efter att jag köpt denna.

Gunn

5/5

Enkel att använda, fungerar bra, inte så dåligt pris heller. Jag är nöjd.

Ørjan

5/5

Det ger lite ljud ifrån sig, men den är inte helt tyst. Fortfarande nöjd att den kan kyla ner luften omkring mig.

Per

5/5

Bra pris och bra maskin. Rekommenderas av mig.

Var kan jag köpa Basein Cool V2?

Om du har bestämt dig för att köpa testets bästa luftkonditionering behöver du bara följa instruktionerna nedan:

1) Besök den officiella webbplatsen

2) Lägg produkten i varukorgen

3) Fyll i fraktinformation och välj betalningssätt

4) Klicka på köp!

VIKTIG INFORMATION!

Idag den October 4 kan du fortfarande köpa Basein Cool V2 med 50% RABATT!

Möt vår expert

Daniel Larsen

Daniel är en av de testare som varit med oss allra längst och han har varit med och utvecklat våra testmetoder. Med en bakgrund inom kvalitetskontroll hos en av de största elektroniktillverkarna, samt en kandidatexamen i nationalekonomi, har Daniel mycket kunskap om marknaden och vad man ska titta efter när det kommer till teknik. När Daniel inte jobbar med recensioner och tester, eller hjälper till med research, åker han gärna på fjällvandring med hunden Bamse.