Bästa 3 pannlampor som effektivt lyser upp vägen när du färdas i mörker!

Vi har testat 3 av 2022 års mest populära pannlampor

Är du typen som älskar att gå, springa, cykla eller på kvällen vet du säkert vikten av en bra pannlampa. Med en pannlampa har du även händerna fria medan du arbetar.

I takt med att populariteten har ökat har antalet tillverkare också ökat. För att ta reda på vilken pannlampa som fungerar bäst valde vi att testa 3 av de populäraste modellerna.

Genom att bedöma ljusstyrka, kvalitet, komfort, funktionalitet och pris var det i slutändan ett norskt nystartat företag som gick ut segrande som «testvinnare».

Nedan ser du en snabb sammanfattning av de tre bästa pannlamporna 2022, följt av en grundlig genomgång av vår favorit.

Advertise Disclaimer
PRODUKT​
VÅRT BETYG
FÖRDELAR
#1 BEST
Asir V38 Hodelykt
9.9
5/5
"Utmärkt"
Asir V38
1.129,- SEK 1,524 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

#2
6.7
3.5/5
"Bra"
LED Lenser H7R Core
PRIS: 1.299,- SEK
#3
5.9
3/5
"Bra"
NexTorch Mystar v2.0
PRIS: 998,- SEK

BÄST I TEST

#1 BEST
Asir V38 Hodelykt
9.9
5/5
"Utmärkt"
Asir V38
Pris: 1.129 SEK 1.524 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

MAXIMAL PRESTANDA

Vi ger denna produkt betyget 5/5 eftersom den erbjuder den bästa prestandan, även vid minimal ansträngning.

100% NÖJDHETSGARANTI

"Asir V38" erbjuder 30 dagars nöjdhetsgaranti. Levereras med fri frakt och enkel retur.

SNABB OCH ENKEL INSTALLATION

Mycket enkel installation. Endast att öppna förpackningen och börja använda.

Detta är varför Asir V38 är bäst i test

hodelykt test

Baserat på över 10 000 topprankade recensioner och en mycket bra feedback, var det med stor spänning vi fick Asir V38 endast 3 dagar efter att vi beställde den.

Företaget bakom pannlampan är ett team bestående av norska teknikentreprenörer, med högt fokus på kundservice. Sedan etableringen har de vuxit vansinnigt mycket, där mycket av framgången beror på utmärkt kundservice, snabb leveranstid och naturligtvis bra produkter.

I paketet fanns en liten lapp där det stod, «Om du inte är nöjd med pannlampan kan du skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka».

Helt klart en stor gest som vittnar om ett företag som bara vill sina kunder det bästa. Nu när vi hade fått paketet kunde vi äntligen testa pannlampan.

Asir V8 – testresultat

Efter veckor av tester där vi fokuserade på hållbarhet, komfort, ljusstyrka/räckvidd, batteritid och användarvänlighet var domen klar. Här ser du vårt testresultat: 

Enorm hållbarhet

Hållbarheten bedömdes utifrån hur väl den tålde vatten och hur motståndskraftig den var mot stötar. Asir V38 påstår sig vara vattentät, vilket det verkar vara. Det fungerade utmärkt i regn, och tack vare sin robusta konstruktion tog det inga betydande skador från stötar och fall.  

Hög komfort

Ett återkommande problem med pannlampor är att de antingen inte sitter bekvämt runt huvudet eller glider av vid hög aktivitet. Den smarta, ergonomiska designen gör att ficklampan satt bra utan besvär, medan den justerbara remmen bak var lätt att justera så att den alltid satt fast runt huvudet.

Utöver det har Asir V38 en liten i vikt, den väger bara några 100 gram och det märktes knappt att pannlampan satt på huvudet.

Bra ljusstyrka och räckvidd

Den mest uppenbara anledningen till att köpa en pannlampa är för att den ska lysa upp vägen eller arbetsområdet där det är mörkt. Även här presterade Asir som förväntat. Vi testade att gå i skogen på kvällen, var på språng och fixade bilen i garaget.

Asir lyste upp bra och gav tillräckligt med ljus.  

Lång driftstid

En annan sak som har irriterat oss tidigare är den korta batteritiden. Asir fungerade när vi testade den i över 2 timmar innan den var tvungen att laddas. Laddningstiden var också kort, vilket självklart är en fördel.

Mycket användarvänlig

Användarvänlighet var en annan punkt där Asir V38 imponerade på oss. Först var det lätt att justera remmen så att den passade huvudet. För det andra hade den en smart på/av-funktion som fungerade genom en liten vinkning framför sensorn.

Varför köpa Asir V38?

Baserat på våra testresultat rådde det ingen tvekan om att Asir fungerade som den skulle. Detta är dock inte de enda anledningarna till att denna pannlampa är vår favorit:   

Snabb leverans och utmärkt kundservice

Att beställa varor online är aldrig en garanti. Ofta är produkterna som levereras av mycket dålig kvalitet, eller så tar det lång tid innan paketet kommer fram. Inget av detta var är ett problem med Asir V38. Endast 3 dagar efter beställning hade vi fått pannlampan.

Den kom i en skyddad förpackning utan några som helst skador. Pannlampan fungerade också precis som den skulle, och en väl beskriven bruksanvisning medföljde.

Beställningen var också enkel att göra. Företaget erbjuder support i realtid och kontakt via e-post. Det går även bra att ta kontakt per telefon, vilket också vittnar om ett tillgängligt supportcenter.

Mycket för pengarna

Priserna på dagens pannlampor varierar mycket och ofta är det inte givet att modellerna faktiskt är värda pengarna. Med sitt förmånliga pris, goda kvalitet och utmärkta funktionalitet är Asir definitivt värt pengarna.

Vi har ännu inte upplevt modeller som kombinerar pris, kvalitet, belysning och funktionalitet på ett bättre sätt, och därför tror vi att Asir V38 ger överlägset mest valuta för pengarna.

Just nu kan du även köpa den till ett rabatterat pris på deras officiella webbplats!  

100% nöjdhetsgaranti

En annan sak vi gillade är att de erbjuder öppet köp i 60 dagar. Om du av någon anledning inte är nöjd med pannlampan kan du skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka.

Populär bästsäljare

Det är inte bara vi som älskar denna Asir V38 pannlampa, utan även befintliga kunder. På deras egen webbplats hittar du massor av topprankade recensioner. Här är några av dem:

Astrid

5/5

Jag älskar absolut allt med denna pannlampa. Försändelsen gick snabbt, och lyktan ger ett starkt och klart ljus även i den djupaste skogen. Gillar också att den sitter så bra runt om huvudet.

Knut

5/5

Jag är väldigt nöjd! Har länge letat efter en pannlampa som lyser tillräckligt bra i mörkret när jag åker skidor och med Asir V38 har jag äntligen hittat den.

Thomas

5/5

En mycket bra pannlampa till ett ännu bättre pris. Den sitter bra på huvudet, lyser upp i mörker, är lätt att använda och är perfekt för kvällspromenader med hunden.

Var kan jag köpa Asir V38?

Att köpa Asir V38 är enkelt om du beställer via deras officiella webbplats. Du behöver bara följa dessa steg:

  1. Besök den officiella webbplatsen
  2. Välj antal enheter du vill köpa
  3. Fyll i fraktinformation och betalningssätt
  4. Ta emot paketet!

VIKTIG INFORMATION!

Idag denSeptember 30 kan du fortfarande köpa Asir V38 med 50% RABATT!

Möt vår expert

Daniel Larsen

Daniel är en av de testare som varit med oss allra längst och han har varit med och utvecklat våra testmetoder. Med en bakgrund inom kvalitetskontroll hos en av de största elektroniktillverkarna, samt en kandidatexamen i nationalekonomi, har Daniel mycket kunskap om marknaden och vad man ska titta efter när det kommer till teknik. När Daniel inte jobbar med recensioner och tester, eller hjälper till med research, åker han gärna på fjällvandring med hunden Bamse.