Bäst i test sovmasker 2022 – Test av bästa 3 på marknaden

Vi har testat de bästa sovmaskerna 2022

För att alltid vara säker på att kunna somna och få en god sömn, även under störande dagsljus, då är en sovmask alltid en bra investering.

Långt ifrån alla sovmasker är lika kvalitativa, bekväma, ljustäta och möjliga att bära under långa perioder. Vi har därför gjort ett grundligt test för att hitta den bästa. I vårt test har vi lagt stor vikt vid kvalitet, bekvämlighet, design och naturligtvis pris. Bäst ut i testet kom en sovmask från det välkända och kvalitetsmedvetna märket Sleepster.

Läs vidare och se en snabb sammanfattning av de tre bästa sovmaskerna för 2022, följt av en grundlig genomgång av testvinnaren.

Annonsera Ansvarsfriskrivning
PRODUKT
VÅRT BETYG
FÖRDELAR
#1 BÄST
9.9
5/5
"Utmärkt"
Sleepster 2
299,- SEK 404 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

#2
6.7
3.5/5
"Bra"
TEMPUR Sovemaske
PRIS: 399,- SEK
#3
5.9
3/5
"Bra"
Coolstuff Sovmask med Bluetooth
PRIS: 599,- SEK

BÄST I TEST Alkoholmätare

#1 BÄST
9.9
5/5
"Utmärkt"
Sleepster 2
299,- SEK 404 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

MAXIMAL PRESTANDA

Vi ger denna produkt betyget 5/5 eftersom den erbjuder den bästa prestandan, även vid minimal ansträngning.

100% NÖJDHETSGARANTI

"Sleepster 2" erbjuder 30 dagars nöjdhetsgaranti. Levereras med fri frakt och enkel retur.

SNABB OCH ENKEL INSTALLATION

Mycket enkel installation. Endast att öppna förpackningen och börja använda.

Efter att ha testat de mest populära sovmaskerna placerade sig Sleepster 2 som klart bäst. Här är våra skäl till varför.

Detta var helt klart den sovmask vi var mest förväntansfulla över att få tag på. Vi hade läst att den är otroligt bekväm med ett mjukt sidentyg som formar sig efter ansiktets konturer tack vare sitt minnesskum, men vi kunde inte tro att det kunde stämma. Detta trots alla hundratals omdömen från verifierade kunder som en alla  hyllar denna sovmask. Vi kan vara lite skeptiska här på kontoret, men vi har sett många konstiga saker genom åren.

Lyckligtvis behövde vi inte vänta länge. Redan 3 dagar efter att vi gjorde beställningen anlände den. Så omdömen om snabb leverans visade sig stämma. 

Varumärket Sleepster har länge varit känt för att leverera solida kvalitetsprodukter till bra pris. Sleepster själva förlitar sig så mycket på sin egen kvalitetskontroll att de erbjuder hela 30 dagars öppet köp.

Sleepster 2 sovmask – Testresultat

Sleepster 2 sovmask är tillverkad av naturligt siden som tillhandahåller en fantastiskt mjuk och behaglig känsla mot huden i ansiktet. För att ge ögon och ansikte en bekväm avlastning har sovmasken en designad 3D-struktur tack vare ett minnesskum som formas och följer ansiktets konturer. En ljusblockerande remsa är placerad så att den täcker näsryggen. Allt detta ger en mycket bekväm och behaglig passform som inte stör sömnen och ger en upplevelse som är bättre än hos många konkurrenter. Här är vårt testresultat:

Bekväm och smidig att använda

Placera sovmasken över ögonen, justera så att den 3D-formade strukturen förhindrar ljusinsläpp och sluter tätt över näsryggen. Justera vid behov remmen så att sovmasken sitter på plats utan att kännas obekväm. Njut av din sömn utan att behöva oroa dig över att sovmasken glider av eller blir obekväm och stör sömnen..

3D-minnesskum

Sleepster 2 anpassar sig efter ansiktets konturer tack vare ett 3D-minnesskum som ger förhöjda 3D-strukturer över ögonen, samt en remsa som förhindrar insläpp av ljus vid näsrygg och kring ögonen.

Naturligt siden

Sovmasken är tillverkat av ett mjukt, naturligt siden som känns behagligt mot huden i ansiktet. Materialet är andningsbart och ger en fräsch känsla.

Justerbar rem

Dra åt den justerbara remmen på sovmasken så att den sitter på plats och känns bekväm.

Varför köpa Sleepster 2 sovmask?

Slipp ljusinsläpp och sov behagligt

Sovmasken är utformad för att kunna användas under längre tid utan att orsaka obehag eller skavande i ansiktet. Val av material och minnesskum gör att Sleepster 2 sitter bekvämt på plats även om man vänder sig i sömnen och materialet är andningsbart. Den vilsamma upphöjda 3D-strukturen gör det möjligt att öppna ögonen utan att sovmasken pressar mot ögonen. En genomtänkt remsa täcker över näsryggen så att inget ljus släpps in. Den behagliga justerbara remmen kan dras åt så att sovmasken sitter på plats utan obehag och utan att den glider av under sömnen.

En favorit hos kunderna

Vi är långt ifrån de enda som har blivit imponerade av Sleepster 2 sovmask. Denna sov har blivit en vinnare bland konsumenter, och man kan läsa hundratals positiva omdömen från verifierade kunder. Precis som många andra är vi imponerade över hur bekväm den är, men också hur effektiv den är att förhindra ljusinsläpp. Och inte minst det vänliga priset. 

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Var kan jag köpa Sleepster 2 sovmask?

Sleepster 2 sovmask kan enkelt beställas på deras officiella webbplats. Du behöver bara följa dessa steg:

1) Besök den officiella webbplatsen

2) Välj det antal enheter du vill köpa

3) Ange fraktinformation och betalningssätt

4) Tryck på köp!

VIKTIG INFORMATION!

Idag den September 30 kan du fortfarande köpa Sleepster 2 med 50% RABATT!

Möt vår expert

Daniel Larsen

Daniel är en av de testare som varit med oss allra längst och han har varit med och utvecklat våra testmetoder. Med en bakgrund inom kvalitetskontroll hos en av de största elektroniktillverkarna, samt en kandidatexamen i nationalekonomi, har Daniel mycket kunskap om marknaden och vad man ska titta efter när det kommer till teknik. När Daniel inte jobbar med recensioner och tester, eller hjälper till med research, åker han gärna på fjällvandring med hunden Bamse.