Bästa 3 väderstationer som ger dig full kontroll över vädret precis där du är!

Vi har testat de mest sålda väderstationerna 2022

Trött på de opålitliga väderapparna som rapporterar väder mil bort från var du faktiskt är? Då kan du förmodligen lösa problemet med en väderstation.

De bästa väderstationerna ger dig full kontroll över inomhus- och utomhustemperaturer, vindhastighet, nederbörd och luftfuktighet. De ger också exakta prognoser för morgondagens väder, samt är lätta att ställa in och använda.

Geevon väderstation uppfyller just dessa kriterier bättre än de andra modellerna och är därför vår favorit.

Nedan hittar du en snabb sammanfattning av de 3 bästa väderstationerna på marknaden, följt av en detaljerad recension av vår favorit.

Advertise Disclaimer
PRODUKT​
VÅRT BETYG
FÖRDELAR
#1 BEST
Geevon værstasjon
9.9
5/5
"Utmärkt"
Geevon
997,- SEK 1.346 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

#2
6.7
3.5/5
"Bra"
Rubicson Meteorologisk Værstasjon
PRIS: 1.000,- SEK
#3
5.9
3/5
"Bra"
Telldus Trådløs Værstasjon
PRIS: 1.490,- SEK

BEST IN TEST Værstasjon

#1 BEST
Geevon værstasjon
9.9
5/5
"Utmärkt"
Geevon
997,- SEK 1.346 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

MAXIMAL PRESTANDA

Vi ger denna produkt betyget 5/5 eftersom den erbjuder den bästa prestandan, även vid minimal ansträngning.

100% NÖJDHETSGARANTI

"Geevon" erbjuder 30 dagars nöjdhetsgaranti. Levereras med fri frakt och enkel retur.

SNABB OCH ENKEL INSTALLATION

Mycket enkel installation. Endast att öppna förpackningen och börja använda.

Här är varför Geevon väderstation är bäst i test

Med över 4 000 femstjärniga recensioner från befintliga kunder och en rad positiva feedback var det med stor spänning när vi fick Geevon väderstation bara 3 dagar efter beställningen.

För den som inte känner till Geevon är det en så kallad väderstation utvecklad av ett norskt nystartat företag som expanderat enormt den senaste tiden. Anledningen till deras framgång, förutom deras utmärkta produkter, är den hjälpsamma kundservicen och den snabba leveranstiden.

Det märkte vi direkt när paketet kom, då det hade en liten lapp där det stod, «Om du upplever problem med installationen kan du ringa oss dygnet runt, så hjälper en av våra medarbetare dig genom processen».

Definitivt en fin detalj som åtminstone gladde oss. Efter att paketet anlänt var i tid för att testa väderstationen.

Våra testresultat

Installation: cirka 2 timmar  

Själva väderstationen är en liten enhet som placeras utanför bostaden. En väl beskriven bruksanvisning medföljer som förklarar hur man ställer in den.

Detta görs enkelt, men tänk på att enheten inte ska utsättas för direkt solljus och vatten. Den bör även befinna sig en bit från andra elektroniska enheter.

Själva installationen tog bara några minuter, men sensorn måste konfigureras automatiskt när den ställs in för att matcha väderstationen. Detta tar cirka 2 timmar.

Noggranna mätningar av temperatur och luftfuktighet

Nu när sensorn matchade väderstationen fick vi noggranna mätningar av både inomhus- och utomhustemperaturer och luftfuktighet. Dessutom visar enheten både tid och dag, samt är utrustad med larm och snooze-funktion. Med andra ord är det en mycket mångsidig väderstation som kan användas till mycket.

En annan sak vi gillade väl är att den mäter luftkvaliteten. Genom att mäta temperatur och luftfuktighet indikerar den en uppskattning av dess kvalitet. Naturligtvis en fördelaktig egenskap.

Exakta väderprognoser

Mest spännande var väderprognoserna. Med tidigare väderstationer och väderappar fann vi ofta att prognoserna var felaktiga. Geevon hade inga problem att förutsäga morgondagens väder.

Varför välja Geevon?

Baserat detta rådde det ingen tvekan om att produkten fungerade, men enbart detta räckte såklart inte för att konkurrera ut de andra väderstationerna. Så vad gjorde Geevon till vår obestridda testvinnare?   

Snabb leverans och utmärkt kundservice

Först och främst var vi mycket imponerade över den snabba leveranstiden. Endast 3 dagar efter beställning fick vi paketet. Den kom i en snygg och kompakt förpackning med bubbelplast runt för att skydda både väderstation och sensor.

Det var inte heller särskilt problematiskt att lägga en beställning på deras hemsida. Företaget erbjuder support i realtid och kontakt via e-post. Det går även bra att ta kontakt per telefon, vilket också vittnar om ett tillgängligt supportcenter.

Användarvänlig

Tack vare en stor och tydlig färgdisplay är Geevon enkel att avläsa. Det råder ingen tvekan om vad som är vad, och det var också enkelt att använda larmfunktionerna.

Mycket för pengarna

Priset på dagens väderstationer varierar kraftigt. Ofta är även antalet funktioner och kvalitet nära kopplat till priset. Med Geevon får du en av de mest funktionsrika på marknaden, men utan att behöva betala för mycket.

Geevon lyckas hålla priset nere eftersom den bara säljs online. Så den här väderstationen är definitivt värd pengarna.

Just nu kan du även köpa den till rabatterat pris på Geevons webbplats! 

100% nöjdhetsgaranti

En annan sak vi gillade är att de erbjuder öppet köp i 60 dagar. Om du av någon anledning inte är nöjd med väderstationen kan du skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka.

Populär bästsäljare

Det är inte bara vi som gillar denna väderstation, utan även befintliga kunder. På deras egen webbplats hittar du massor av topprankade recensioner. Här är några av dem:

Astrid

5/5

Jag älskar verkligen allt med den här väderstationen. Leveransen gick snabbt och produkten ger exakta mätningar av både temperatur och luftfuktighet. Väderprognosen slår heller aldrig fel, så nu är det mycket lättare att planera morgondagens klädsel.

Knut

5/5

Jag är väldigt nöjd! Jag har länge letat efter en exakt väderprognos och med Geevon hittade jag den. Priset är också bra, och leveransen gick snabbt. Rekommenderas!

Martin

5/5

Äntligen en pålitlig väderstation som inte kostar skjortan! Geevon ger den överlägset bästa väderprognos jag har sett. Gillar också att den mäter luftkvaliteten.

Var kan jag köpa Geevon?

Att köpa Geevon är enkelt om du beställer via deras officiella webbplats. Du behöver bara följa dessa steg:

  1. Besök den officiella webbplatsen
  2. Välj antalet enheter du vill köpa
  3. Fyll i leveransinformation och betalningsmetod

4. Få korrekta väderprognoser var du än är!

VIKTIG INFORMATION!

Idag den September 30 kan du fortfarande köpa Geevon med 50% RABATT!

Möt vår expert

Daniel Larsen

Daniel är en av de testare som varit med oss allra längst och han har varit med och utvecklat våra testmetoder. Med en bakgrund inom kvalitetskontroll hos en av de största elektroniktillverkarna, samt en kandidatexamen i nationalekonomi, har Daniel mycket kunskap om marknaden och vad man ska titta efter när det kommer till teknik. När Daniel inte jobbar med recensioner och tester, eller hjälper till med research, åker han gärna på fjällvandring med hunden Bamse.