Bästa 3 viltkameror som ger mest för pengarna 2022

Vi testade marknadens mest sålda viltkameror 2022

Med en viltkamera kan du uppleva naturen på nära håll utan att själv vara i skogen. En viltkamera är utmärkt för jakt, forskning, viltfotografering eller trädgårdsövervakning.

Du kan fånga fascinerande nattliga varelser som du annars aldrig skulle se, och få en glimt av skygga djur som grävlingar, rävar och igelkottar. Idag finns det dussintals modeller, så vilken viltkamera fungerar bäst?

För att ta reda på det valde vi att testa de mest populära modellerna 2022. Överraskande nog gick ingen av de största teknikföretagens kameror till toppen, utan modellen från ett norskt nystartat företag.

Läs vidare om du vill se de 3 bästa viltkameror som ger mest för pengarna, och varför Movo HC-802A är bäst i testet.

Annonsera Ansvarsfriskrivning
PRODUKT
VÅRT BETYG
FÖRDELAR
#1 BÄST
Movo HC-802A
9.9
5/5
"Utmärkt"
Movo HC-802A
1.497,- SEK 2.021 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

#2
6.7
3.5/5
"Bra"
Brecom CM 2400
PRIS: 1.010,- SEK
#3
5.9
3/5
"Bra"
Hawke Viltkamera
PRIS: 1.945,- SEK

BÄST I TEST Viltkamera

#1 BÄST
Movo HC-802A
9.9
5/5
"Utmärkt"
Movo HC-802A
1.497,- SEK 2.021 SEK

REA: 40% RABATT
2 487 BESÖKARE HAR KÖPT DENNA DE SENASTE 24 TIMMARNA

MAXIMAL PRESTANDA

Vi ger denna produkt betyget 5/5 eftersom den erbjuder den bästa prestandan, även vid minimal ansträngning.

100% NÖJDHETSGARANTI

"Movo HC-802A" erbjuder 30 dagars nöjdhetsgaranti. Levereras med fri frakt och enkel retur.

SNABB OCH ENKEL INSTALLATION

Mycket enkel installation. Endast att öppna förpackningen och börja använda.

Vi har testat marknadens mest populära viltkameror, och här är varför Movo HC-802A är bäst i test.

Med hundratals 5-stjärniga recensioner och rekommendationer från över 800 norska kunder var detta den viltkamera vi hade störst förväntningar på på förhand. Förväntningarna blev inte direkt mindre när vi fick paketet blixtsnabbt efter beställning.

Företaget bakom Movo viltkamera är ett populärt norskt, nystartat företag som har expanderat runt om i Europa på rekordtid. Deras höga fokus på kundservice, innovativa produkter och inte minst blixtsnabba leverans har gjort företaget mycket eftertraktat.

Att företaget har ett starkt fokus på kundservice var något vi direkt märkte. Vi fick inte bara paketet kort efter beställningen, närmare bestämt 3 dagar, utan i paketet fanns även en lapp om att vi hade 30 dagar öppet köp. En stor gest som vittnar om ett företag som önskar sina kunder det bästa.

viltkamera

Movo HC-802A Testresultat

Så vi blev tidigt imponerade av Movos viltkamera och fruktade att vi hade skruvat upp våra förväntningar för mycket. Därför började vi testa med stor spänning. Här ser du våra testresultat.

Infraröd kamera med högsta bildkvalitet

Naturligtvis är bildkvaliteten viktig för alla kameror. Så hur presterade Movo på detta område jämfört med andra modeller? Jo, den infraröda kameran levererade lika bra bilder natt som dag. Den hade också en bred betraktningsvinkel och levererade levande bilder med perfekt bildåtergivning.

Detta är en stark kontrast till andra modeller vi har testat. Vi säger inte att de andra modellerna är dåliga, men jämfört med Movo HC-802A har de en lång väg att gå, både när det kommer till djupoptimering och tydlighet.

Känsliga sensorer som omedelbart upptäcker rörelse

En annan sak vi lade märke till med Movo-viltkameran och som ger fördelar gentemot andra modeller är att den är utrustad med känsliga sensorer som känner av rörelse direkt.

Med andra ord slås kameran automatiskt på så snart den upptäcker rörelse och djurliv inom sensorns räckvidd. Räckvidden var också bra tack vare sin enorma vidvinkel, och eftersom den består av en osynlig blixtteknik skrämmer den inte bort djuren som rör sig runt kameran.

Användarvänlig och hållbar

En viltkamera ska användas i naturen och därför anser vi att hållbarhet är viktigt. Vi testade de olika modellerna under en tvåveckorsperiod. Ingen av modellerna tog någon nämnvärd skada från varken regn eller annat hårt väder.

Vi drog därför slutsatsen att alla viltkameror i vårt test, inklusive Movo HC-802A, har god hållbarhet.

Så över till användarvänligheten. Här upplevde vi stora skillnader mellan de olika modellerna. Där flera av modellerna var otydliga och svåra att använda var Movo enkel och sömlös. Den är utrustad med genvägar och det var inte heller svårt att hantera foton och videor på kameran eller i appen.

Lång batteritid

En annan sak vi gillade med Movo, även i de andra modellerna i allmänhet, var att de hade en lång batteritid. Det var också enkelt att ladda kameran när den kom med en USB-kabel.

Varför köpa Movo HC-802A?

Utöver bra poäng på ovanstående faktorer var vi också mycket imponerade av följande:

Blixtsnabb leverans och utmärkt kundservice

Att beställa Movo viltkamera var enkelt och mycket kortfattat tack vare företagets tydliga webbplats. När vi fick paketet levererat var det även ett väl skyddat paket utan skador. Leveransen var också otroligt snabb. Endast 3 dagar tog det, vilket är betydligt snabbare än vad som är normalt.  

En sak vi upplevde genom detta test är att beställning online aldrig är en garanti. Långsam leverans, skadade paket och usel support är bara några av de problem vi har upplevt i samband med detta test.

Men med Movo var det alltså inga problem med leveransen. Kundtjänsten är också utmärkt – vi fick svar på våra frågor nästan omedelbart. 

Bra valuta för pengarna

Toppmoderna kameror är vanligtvis mycket dyra. Movo viltkamera har ett förmånligt pris, speciellt jämfört med andra modeller, och jämfört med hur bra den presterar.

Vi tvivlar inte på att Movo är den kamera som ger mest för pengarna. Såld, det var ett självklart val som testvinnare 2022.

Just nu kan du köpa den till rabatterat pris på deras officiella hemsida!

100% nöjdhetsgaranti

Om du inte är nöjd kan du skicka tillbaka varan och begära återbetalning. Vi är dock tämligen övertygade om att det inte är nödvändigt. Men om du ändå inte är nöjd, erbjuder företaget 30 dagars öppet köp, vilket innebär att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

Var kan jag köpa Movo HC-802A?

Att köpa Movo viltkamera är enkelt om du beställer via deras officiella webbplats. Du behöver bara följa dessa steg:

  1. Besök den officiella webbplatsen
  2. Välj antal enheter
  3. Ange leveransinformation och betalningsmetod
  4. Upplev det extraordinära djurlivet!

VIKTIG INFORMATION!

Idag den September 30 kan du fortfarande köpa Movo HC-802A med 50% RABATT!

Möt vår expert

Daniel Larsen

Daniel är en av de testare som varit med oss allra längst och han har varit med och utvecklat våra testmetoder. Med en bakgrund inom kvalitetskontroll hos en av de största elektroniktillverkarna, samt en kandidatexamen i nationalekonomi, har Daniel mycket kunskap om marknaden och vad man ska titta efter när det kommer till teknik. När Daniel inte jobbar med recensioner och tester, eller hjälper till med research, åker han gärna på fjällvandring med hunden Bamse.