Bedst i test bluetooth høretelefoner 2022 – Test af top 3 på markedet

Vi har testet de bedste bluetooth høretelefoner i 2022

I det hav af bluetooth høretelefoner som findes i dag, kan det være svært at finde den beste deal. Der er stor variation i batteritid, lydkvalitet, funktionalitet og ikke mindst i pris.

Så istedet for at du er nødt til at læse side op og side ned, har vi fundet de tre bedste par bluetooth høretelefoner, som findes på markedet lige præcis nu. 

I vores test har vi stillet høje krav til lydkvalitet, hvor lette de er under brug, batteritid og ikke mindst pris. Bedst i vores test blev bluetooth høretelefonerne fra det velkendte og kvalitetsbevidste mærke Movo.

Læs videre og se en hurtig opsummering af top 3 bluetooth høretelefoner 2022 efterfulgt af en grundig gennemgang af testvinderen.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
SCORE
BEDSTE EGENSKABER
#1 BEDST
Movo E6s
9.9
5/5
"Udemærket"
Movo E6s
459,- DKK 620 DKK

SALG: 40% RABAT
2,487 BESØGENDE HAR KØBT DE SIDSTE 24 TIMER

#2
Apple AirPods
6.7
3.5/5
"Fint"
Apple AirPods
PRIS: 1.226,- DKK
#3
5.9
3/5
"Gennemsnitlig"
Apple Airpods Pro
PRIS: 1.734,- DKK

BEDST I TEST

#1 BEDST
Movo E6s
9.9
5/5
"Udemærket"
Movo E6s
459,- DKK 620 DKK

SALG: 40% RABAT
2,487 BESØGENDE HAR KØBT DE SIDSTE 24 TIMER

MAX. RÆKKEVIDDE

Vi vurderer dette produkt til 5/5, da det giver den bedste ydeevne selv med minimal indsats.

100% TILFREDSHEDSGARANTI

“Movo E6s” tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti. Kommer med gratis fragt og nem returnering.

HURTIG OG NEM OPSÆTNING

Meget nem opsætning. Kommer med trin-for-trin instruktioner.

Efter at have testet de mest populære bluetooth høretelefoner skilte Movo E6s sig klart bedst ud. Her er vores grunde til hvorfor.

Vi var meget spændte på endelig at få testet disse høretelefoner. Tilbagemeldingerne fra de hundredevis af verificerede købere var overvældende positive, så vi glædede os virkelig til selv at kunne finde ud af, om de virkelig kunne være så gode. Heldigvis behøvede vi ikke at vente længe. Allerede 3 dage efter vi sendte bestillingen, ankom pakken. Det var på tide at tage vores bedste musik playliste frem.

Mærket Movo er kendt for at levere gode kvalitetsprodukter til meget overkommelige priser. Et godt tegn er, at Movo selv har tiltro til sine egne produkter og tilbyder derfor 30 dages åbent køb. Vi tvivler derimod på, at nogen kommer til at gøre brug af denne mulighed. Det par vi modtog vil i hvertfald ikke blive leveret tilbage.

Movo E6s bluetooth høretelefoner – Testresultat

Det første vi bemærkede med det samme, vi fik Movo E6s i hænderne var byggekvaliteten. Både opladningsdæksel og høretelefonerne selv føltes solide, hvilket er specielt vigtigt for et produkt, som man har med sig i løbet af hele dagen. Her ser du vores testresultat:

Superb lydkvalitet

Det vi glædede os mest til at teste var naturligvis lyden, og E6s er virkelig en fryd for øret. Her blev alle brugsområder testet grundigt fra forskellige typer af musik, til film, YouTube og telefonsamtaler. Hvor konkurrenterne som oftest kun giver god lyd til en eller to af disse brugsområder, giver E6s perfekt lyd i alle situationer. Dette er på grund af 6D-Surround teknologien som gør, at den balancerer lyden korrekt i alle frekvensområderne. Det vil sige, at både dyb bas og højfrekvente signaler som tale vil være tydelig og ikke grumset sammen, sådan som det sker med mange andre bluetooth høretelefoner.

Smart Design – Behagelig at have på

I løbet af testen brugte vi høretelefonerne i timevis uden at tænke over det. På et tidspunkt ledte jeg faktisk efter hvor høretelefonerne lå, da jeg indså, at de stadig sad i ørerne. En stor grund til dette er, at de kun vejer 4,6 gram. Høretelefonerne er nemme at sætte i både i ørerne og opladningsdækslet. De har en multifunktions-knap på siden, som kan bruges til multimedie-funktioner såvel som til at svare på indkommende opkald. Dækslet har et praktisk display som viser batteriniveau. 

Bluetooth 5.0

Den integrerede Bluetooth 5.0 chip gør det meget nemt at parre høretelefonerne med hvilken som helst Bluetooth-enhed, som du gerne vil bruge dem sammen med. Efter første parring med mobiltelefonen vil E6s automatisk koble sig på, i det du tager høretelefonerne ind i ørerne. Dette fungerer meget problemfrit.

Nem at bruge – Masser af muligheder

Movo E6s kan parres med alle enheder med Bluetooth og er ikke låst til enten iPhone eller Android. Paret kommer også med integreret mikrofon, som vi testede både i videokonferencer og telefonsamtaler. Lyden var klar og tydelig uden afbrydelser eller uden at hakke. IPX4-ratingen gør også, at man ikke behøver at være bange for at bruge E6s hverken i regn eller på svedige løbeture.

Hvorfor købe Movo E6s bluetooth høretelefoner?

Udover det at score skyhøjt på testkriterierne, lod vi os også imponere over følgende:

Fra et mærke som er kendt for kvalitetsprodukter

Movo er kendt for at levere gode og solide kvalitetsprodukter. Dette er noget, de selv sætter en stor stolthed i og lover dermed åbent køb på hele 30 dage. Ikke nok med det, så har de også support som er tilgængelig 24/7, hvis man skulle have brug for dette. 

Pakken var i vores hænder allerede 3 dage efter bestilling, og produktet var godt polstret og kom dermed uskadet frem. At spare på indpakningen er noget vi ofte ser i vores tests, og det hænger naturligvis ofte sammen med defekte produkter. Dette var ikke tilfældet for dette produkt. Movo har fuld fokus på kvalitet på alle niveauer.

Prisvenlig

Bluetooth høretelefonerne varierer meget i pris, og det er på ingen måde sådan, at de dyreste automatisk er de bedste. Movo E6s leverer skyhøj kvalitet til en meget god pris, og i testen er dette klart det par, som giver mest for pengene. 

Movo kører nu en kampagne, så nu kan de købes med rabat på den officielle hjemmeside.

En favorit hos kunderne

Movo E6s er naturligvis blevet en vinder hos forbrugerne som deler vores begejstring for produktet. Tilbagemeldingerne går på hvor god lyden er, designet og hvor nemme de er at bruge. Nogen stiller til og med spørgsmålstegn ved, hvordan et så godt produkt kan have en så god pris.

Man kan helt enkelt ikke gå galt med dette produkt.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg købe Movo E6s?

Movo E6s kan nemt bestilles på deres officielle hjemmeside. Du behøver blot at følge disse trin:

1) Besøg den officielle hjemmeside

2) Vælg antal enheder som du gerne vil købe

3) Udfyld forsendelsesoplysningerne og betalingsmetode

4) Nyd perfekt balanceret lyd!

VIGTIG INFORMATION

I dag d. September 30 kan du fortsat købe Movo E6s med 50% RABAT!

Mød vores ekspert

Daniel Larsen

Daniel er en af de testere som har været med os i længst tid, og han har været involveret i at udvikle vores testmetoder. Med en baggrund inden for kvalitetskontrol hos en af de største elektronikproducenter såvel som en bachelor i økonomi, har Daniel en masse viden om markedet, og hvad man skal se efter, når det kommer til elektronik. Når Daniel ikke arbejder med anmeldelser og testning eller hjælper med research, kan han godt lide at tage på bjergture med hunden, Bamse.