Test af de bedst sælgende myggefangere i 2022 – Disse 3 holder myggene væk!

Vi har testet de bedst sælgende myggejægere i 2022

I denne test har vi taget et nærmere kig på markedets bedst sælgende myggefangere i 2022 for at finde ud af, hvilken der er den bedste.

De små blodsugende insekter er ikke bare irriterende, men kan også i værste fald føre til et voldsomt ubehag og slemme sår. For at få bugt med problemet er det ikke værre end at investere i en myggefanger – men hvilken fungerer bedst?

Efter dage med nøje vurderinger sad vi til sidst tilbage med en suvereæn testvinder. Vores favorit imponerede på en række områder og knuste bogstaveligtalt konkurrenterne!

Læs videre og se top 3 myggefangere 2022, og hvad der gør, at MovoZap er “bedst i test”.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
SCORE
BEDSTE EGENSKABER
#1 BEDST
movozap
9.9
5/5
"Udemærket"
MovoZap
650,- DKK 900 DKK

SALG: 40% RABAT
2,487 BESØGENDE HAR KØBT DE SIDSTE 24 TIMER

#2
6.7
3.5/5
"Fint"
Thermacell MR450
PRIS: 699,- DKK
#3
5.9
3/5
"Gennemsnitlig"
Thermacell Backaper
PRIS: 899,- DKK

BEDST I TEST

#1 BEDST
movozap
9.9
5/5
"Udemærket"
MovoZap
650,- DKK 900 DKK

SALG: 40% RABAT
2,487 BESØGENDE HAR KØBT DE SIDSTE 24 TIMER

MAX. RÆKKEVIDDE

Vi vurderer dette produkt til 5/5, da det giver den bedste ydeevne selv med minimal indsats.

100% TILFREDSHEDSGARANTI

“MovoZap” tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti. Kommer med gratis fragt og nem returnering.

HURTIG OG NEM OPSÆTNING

Meget nem opsætning. Kommer med trin-for-trin instruktioner.

Efter dage med testning og grundige vurderinger kom vi frem til at MovoZap er den bedste myggefanger. Her ser du hvorfor!

Myggjager

Som ivrige friluftslivsentusiaster er myg og kryb et problem, som vi fortsat støder på. Dette gælder specielt i sensommeren og på steder med meget fugt.

Det var derfor en test, som vi så frem til at gennemføre. Kunne denne test måske hjælpe os med at finde den myggefanger som med garanti gør en ende på miserable aftener med kløe og ubehag?

Vi købte de tre bedst sælgende myggefangere i 2022 og bestemte os for at teste dem. Vi havde på forhånd størst forventninger til Movozap, eftersom det er den myggefanger med de bedste anmeldelser. Med flere 1000 toprangerende anmeldelser fra verificerede brugere og en række anbefalinger, var det med stor spænding, at vi tog Movozap med på telt-tur i Danmarks dybe skove.

MovoZap – Testresultat

Forventingerne blev ikke ligefrem lavere, da vi modtog myggefangeren fra Movozap kun 3 dage efter bestillingen. Dette var en langt hurtigere leveringstid end vi havde forventet på forhånd, og også betydeligt hurtigere end hvad vi oplevede hos de andre modeller.

I pakken fik vi også et notat med garanti om 30 dages åbent køb. Det vil sige, at vi kunne få pengene refunderet, hvis vi ikke var tilfredse med produktet. Uden tvivl en flot gestus.

For dem som ikke kender til virksomheden bag Movozap, så er det et dansk start-up som er ekspanderet utrolig hurtigt rundt om i hele Europa. De er meget populære, grundet det som beskrives som gode produkter og enestående kundeservice.

Her ser du uanset testresultaterne af Movozap myggefanger;

Lille, portabel og praktisk

Så det første vi bed mærke i var, at myggefangeren har et lille og portabelt design. Det vil sige, at den nemt kan tages med på tur og kan også fint hænge på taget i for eksempel en slags udestue i haven.

Os som testede myggefangeren, da vi var på telt-tur, oplevede ingen problemer med at få den med. Vi placerede den i rygsækken, men takket være den praktiske hank på toppen, kunne den også hænges i en snor på siden af rygsækken.

Med andre ord, MovoZap er en meget praktisk lille sag.

Effektiv myggefanger

Så over til det vigtigste. Formår myggefangeren at holde myg og kryb væk? Selv hævder virksomheden som har udviklet Movozap, at den har en rækkevidde på hele 100 kvadratmeter.

Ikke at vi har konkrete tal på, hvor god rækkevidden er, men vi kan bekræfte, at den er i stand til at holde myg væk. Det er heller ikke kun myg og kryb som bliver skræmt væk, men der var heller ingen andre insekter at se hverken guldsmede eller fluer. Movozap er nemlig udstyret med lydbølger som virker skræmmende for insekterne.

En anden ting som er værd at bemærke er, at myggefangeren har lyskilder som giver stød og tager livet af insekterne, så snart de berører produktet. Vi kan derfor trygt sige, at dette er en model som gør, hvad den er udviklet til at gøre – nemlig at jage myg og insekter væk.

Lang driftstid

Movozap er en opladelig myggefanger, hvor opladelige modeller ofte har kort batteritid. Dette er ikke et problem med Movozap.

Den fungerede udemærket i hele otte timer før den havde brug for opladning, og da den først skulle oplades, tog det kun to timer for den at lade fra helt tomt til fuldt batteri.

Dette er en stærk modsætning til andre opladelige myggefangere. Normal batteritid er kun på et par timer, hvor også ladetiden som regel er væsentligt længere.

Hvorfor købe MovoZap myggefanger?

Movozap beviste nærmest med det samme, at det er et produkt som effektivt eliminerer insekt-problemet. Er du træt af rød og kløende hud, er Movozap, takket være de højteknologiske lydbølger og det ultraviolette lys, et godt køb.

Herudover lod vi os også imponere af følgende;

Ikke tilfreds? Få pengene refunderet!

Virksomheden bag Movozap får gode skulderklap for sin kundeservice. Det har vi stor forståelse for.

Leveringstiden er ikke blot rekordhurtig, nærmere bestemt 3 dage, men du får også 30 dages åbent køb. Det betyder, at du får pengene refunderet, hvis du ikke er tilfreds og sender produktet tilbage inden disse 30 dage, hvilket vidner om en virksomhed, der ønsker sine kunder det aller bedste.

Det var heller ingen sag hverken at bestille varen eller at få kontakt med supportcenteret. Hjemmesiden var entydig og overskuelig, og vi fik svar så at sige med det samme fra support.

Økovenlig

Movozap er ikke skadelig for andet end insekter til trods for, at den sender radiobølger og stød ved kontakt.

Hverken dyr, mennesker eller småbørn vil tage skade af myggefangeren.

Prisvenligt produkt

Højteknologiske produkter, blandt andet myggefangere, kan have en tendens til at være dyre. Heldigvis er Movozap ikke alt for dyr, i hvertfald ikke set i forhold til, hvor godt produktet er.

Baseret på «værdi for pengene» oplever vi dette som den myggefanger der giver mest for pengene. Den er nemlig en sjælden kombination af pris, kvalitet, funktionalitet og effekt.

Lige præcis nu tilbydes MovoZap til nedsat pris på virksomhedens officielle hjemmeside!

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg købe Movozap?

Movozap myggefanger bestilles nemt via virksomhedens officielle hjemmeside. Det er en nem og kortfattet process. Alt hvad du behøver at gøre er;

1) Besøge hjemmesiden

2) Vælge antal enheder

3) Udfylde betalingsmetode og forsendelsesoplysninger

4) Nyd sensommeren uden den irriterende myg!

VIGTIG INFORMATION

I dag d. September 30 kan du fortsat købe MovoZap med 50% RABAT!

Mød vores ekspert

Daniel Larsen

Daniel er en af de testere som har været med os i længst tid, og han har været involveret i at udvikle vores testmetoder. Med en baggrund inden for kvalitetskontrol hos en af de største elektronikproducenter såvel som en bachelor i økonomi, har Daniel en masse viden om markedet, og hvad man skal se efter, når det kommer til elektronik. Når Daniel ikke arbejder med anmeldelser og testning eller hjælper med research, kan han godt lide at tage på bjergture med hunden, Bamse.