Best i test smart hengelås med fingeravtrykkleser 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste hengelåsene med fingeravtrykkleser i 2022

Nøkler er noe herk. Vi er nå i 2022, det er på høy tid å pensjonere nøkkelknippet. Det lager lyd, det stikker inn i låret og det ødelegger lommene. Så er det er enkelt å miste! Noen nøkler er det vanskelig å kvitte seg med, men når det kommer til hengelåser har det endelig kommet noen gode alternativer på markedet. Man har de klassiske kodelåsene som tar masse tid å åpne, pluss at tallene må være helt korrekt plassert ellers åpner den seg ikke. Så har man den moderne løsningen, hengelåser med fingeravtrykklesere hvor de beste bruker under et sekund på å låse seg opp. Hengelåser verdig i 2022.

Langt fra alle hengelåser med fingeravtrykkleser er hverken like raske, sikre eller solide. Vi har derfor gjort en grundig test for å finne de alle beste. I vår test har vi lagt stor vekt på sikkerhet, hurtighet, brukervennlighet, konstruksjon og selvfølgelig pris. Best ut i testen kom en hengelås fra det kjente og kvalitetsbevisste merket Movo.

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 hengelåser med fingeravtrykkleser 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo Fingerprint Lock
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Fingerprint Lock
499,- NOK 674 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Slowmoose Fingeravtrykk nøkkelfri
PRIS: 699,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Slowmoose Smart fingeravtrykklås
PRIS: 899,- NOK

BEST IN TEST Hengelås med fingeravtrykkleser

#1 BEST
Movo Fingerprint Lock
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Fingerprint Lock
499,- NOK 674 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo Fingerprint Lock" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet de mest populære hengelåsene kom Movo Fingerprint Lock klart best ut. Her er våre grunner til hvorfor.

Dette var klart hengelåsen vi var mest spent på å få hendene i. Vi hadde lest at den låste seg opp på under et sekund men vi klarte ikke helt å tro at det kunne stemme. Dette var til tross for alle de hundrevis av tilbakemeldingene fra verifiserte kunder som enstemming hyller denne hengelåsen. Vi er kanskje vel skeptisk her på kontoret, men vi har set mye rart opp gjennom årene. 

Heldigvis trengte vi ikke å vente lenge. Allerede 3 dager etter vi sendte bestillingen ankom den. Så tilbakemeldingene om lynrask leveranse stemte i hvert fall. 

Merket Movo har lenge vært kjent for å levere solide kvalitetsprodukter til en vennlig pris. Movo selv stoler såpass på sin egen kvalitetskontroll at de tilbyr hele 30 dagers åpent kjøp.

Movo Fingerprint Lock – Testresultat

Movo Fingerprint Lock har et kult minimalistisk design med en stor fingeravtrykkleser i front og et lite LED lys over. Under hvor man normalt ville satt en nøkkel finner man USB ladeporten. Den er beskyttet med et gummideksel som gjør hengelåsen vanntett. Det skal sies at design kanskje ikke er det viktigste når det kommer til en hengelås, men det hjelper på. Faktisk gjør det opplevelsen litt bedre. Men selvfølgelig, de andre egenskapene er viktigere, så her ser du vårt testresultat:

Lynrask i bruk

At Movo Fingerprint Lock åpner på 0.5 sekunder stemmer. Det er nesten så vi lurer på om den er raskere. Med en gang du sitter fingeren på leseren spretter den opp. Det er rett og slett utrolig fasinerende, og imponerende. 

En annen ting vi satt stor pris på er at den kan låses opp uansett hvilken vinkel man har fingeren i. Altså 360 graders biometrisk godkjenning. Fra manualen anbefales det at man dreier fingeren når man registrerer fingeravtrykket første gang. Og når vi snakker om registrering så er det en veldig enkel prosess. Når hengelåsen er åpen, hold fingeren over sensoren i 5 sekunder. Når LED dioden lyser blått, trykk med fingeren du vil registrere rundt 10 ganger til dioden lyser grønt. Vri på hengelåsen mens du gjør det. 

Såre enkelt.

Solid konstruksjon i en liten pakke

Dette er en snerten liten hengelås man kan bruke i mange situasjoner. For eksempel på treningssenteret, boden, skapet på jobben, eller når man er ute og reiser og trenger en hengelås til kofferten. Men faktumet at den er liten betyt ikke at den er lett å bryte åpen. Vi prøvde en rekke metoder fra spark til hammer og det trengtes skikkelgi verktøy for å få has på denne hengelåsen. Altså, slegge eller massiv boltkutter. Så for nevnte bruksområder har vi full tiltro til Movo Fingerprint Lock. 

Vi testet selvfølgelig også hvor vanntett den er. Etter å ha lagt i en bøtte med vann i tre dager fungerte den like fint. Sensoren var like rask etter å ha tørket.

Egenutviklet chip 

Noe av det som gjør denne låsen så ekstemt rask, og langt raskere enn konkurrenten er Movos egenutviklete chip. Faktumet at dette ikke er en “rett fra hyllen”- chip gjør også at den er betraktelig mer hackerresistant. Hackerne vil heller bruke tid på å hacke en chip som åpner mange forskjellige merker hengelåser i forhold til Movo sin egen. 

Vi testet også å åpne hengelåsen med andres fingeravtrykk noe som ikke fungerte. Det fungerte heller ikke å forfalske ved å ta vårt fingeravtrykk på et annet materiale som silikon for så å åpne hengelåsen. Dette fungerte på noen av de andre låsene i testen. 

Så alt i alt skal det mye gjøres å åpne denne låsen med mindre du har med deg tungt verktøy, som nevnt over. 

Lang batteritid – Lades med USB

Det første folk tenker på når det er snakk om en elektronisk lås er naturligvis batteritiden. Hva skjer om batteriet ryker når man er på treningssenteret? Kanskje til og med akkurat når man har vært i dusjen og alle klærne er innelåst i skapet. Ikke noe problem med Movo Fingerprint Lock. Det gir beskjed i god tid før du kommer til det punktet. Den røde LED-lampen vil blinke rødt og da har du enda flere dager med batteri. 

Og i verste tilfellet er alt du trenger en powerbank og en USB-kabel. Vi digger ting som lader med USB, og akkurat når det kommer til en hengelås er vi lite giret på å ha en egen lader for den. Spesielt med tanke på at den kun trengs å lades to ganger i året. 

Det stemmer, denne hengelåsen har batteritid på opp til 6 måneder!

Hvorfor kjøpe Movo Fingerprint Lock?

Mye mer praktisk enn en klassisk hengelås

En hengelås er som oftest noe du ikke bruker hver eneste dag, men du trenger gjerne muligheten til å bruke den. Derfor finner man uttalige hengelåsnøkler på unødvendige store nøkkelkniper. Noe man driver og vandrer rundt med hver dag. Det er rett og slett så mye deiligere å slippe å tenke på enda en nøkkel. Men kanskje spesielt på treningssenteret blir denne nøkkelen ekstra irriterende siden man må drasse rundt med den enten rundt halsen i et tau, eller i lommen der den står i fare for å stikke deg i låret under økten. 

Pluss at Movo Fingerprint Lock er mye raskere å låse opp og igjen. 0.5 sekunder! Om du først prøver den kommer du neppe til å angre.

Mer sikker enn en vanlig hengelås

En nøkkel kan mistes. En kodelås kan åpnes av uvedkommende på mange måter. Den enkleste er at noen ser over skulderen din når du låser den og ser koden. En annen er rett og slett å bare vri seg til koden. Spesielt om du er en av de som er litt glemsk og har derfor valgt en enkel kode. “1111 er ikke helt 0000 så det gjetter vel ingen?” Vi ville ikke helt stolt på akkurat det. 

Movo Fingerprint Lock er betraktelig vanskeligere å få opp. Uansett om tyven klarer å få tak i ditt fingeravtrykk så hjelper det lite. Det eneste som kan åpne er ditt avtrykk, på din finger.

En favoritt hos kundene

Vi er langt i fra de eneste som har blitt imponert over Movo Fingerprint Lock. Denne hengelåsen har blitt en vinner blant forbrukerne, og man kan lese hundrevis av positive tilbakemeldinger fra verifiserte kunder. Som oss er mange imponert over hvor rask den er, men også hvor enkel den er å sette opp og det faktumet at ingen enda har klart å åpne den uten et av de registrerte fingeravtrykkene.

Og ikke minst, den vennlige prisen.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo Fingerprint Lock?

Movo Fingerprint Lock kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Trykk kjøp!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movo Fingerprint Lock med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.