Stort test av parfymer – Hvilken parfyme er best for menn 2022?

Vi har testet de mestselgende parfymer i 2022

På jakt etter en velduftende parfyme? Da er du på rett plass. Vi har testet markedets gigantiske utvalg for å gi deg bedre oversikt.

Det finnes en rekke dufter der ute, mye rart sådan, og derfor er det viktig å gjøre grundige undersøkelser før man kjøper en parfyme, særlig gjelder det om du kjøper på nett.

Nettopp derfor har vi testet de ulike variantene på markedet. Selvsagt er slike ting som lukt i hovedsak bunnet i personlige preferanser, men for å gi testen et snev objektivitet hadde vi et lite lurt triks på lur. Mer om det lengre ned i artikkelen.

Les videre og se topp 3 parfymer 2022 etterfulgt av en grundig gjennomgang av vår favoritt.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Pheromone S2
9.9
5/5
"Utmerket"
Pheromone S2
597,- NOK 806 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Paco Rabanne 1 Million
PRIS: 527,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Versace Eros Pour Homme
PRIS: 1.019,- NOK

BEST IN TEST Parfym

#1 BEST
Pheromone S2
9.9
5/5
"Utmerket"
Pheromone S2
597,- NOK 806 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Pheromone S2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Hva er det som gjør Pheromone S2 til vår favorittparfyme?

Pheromene S2 var en parfyme som tidlig fanget vår oppmerksomhet. I forkant av testingen gikk vi nemlig igjennom flere hundrevis av anmeldelser og tester for å finne de såkalt beste parfymene.

Overraskende nok var det ingen av de mest kjent merkene, for eksempel Calvin Klein, Hugo Boss, Paco Rabanne, Versace eller Dolce Gabbana, som skåret høyest på kundevurderingene, men parfymen Pheromone S2.

Denne parfymen er utviklet av et norsk, nystartet selskap som på kort tid har blitt populære rundt om i hele Europa. Deres parfyme får svært gode tilbakemeldinger for sin beundringsverdige lukt, men også selskapet får gode skussmål.

Kort leveringstid, god kundeservice og ikke minst fornøydgaranti er bare noe tingene som gjør selskapet populært blant kundene. Kort leveringstid er for øvrig noe også vi fikk merke, da vi fikk parfymen levert kun 3 dager etter bestillingen. Som sådan var forventingene på forhånd skyhøye.

Pheromone S2 – Testresultat

Som vi skrev innledningsvis er slik testet gjerne knyttet til subjektive meninger og personlige preferanser. Det min nese mener lukter best er nødvendigvis ikke lukten din nese liker best.

Så hvordan kan vi så bastant mene at nettopp Pheromone S2 er den beste parfymen? Jo, for hadde nemlig et hemmelig knep der vi inviterte 10 damer i ulike aldre der de skulle blindt lukte på oss når vi hadde sprayet oss med de ulike parfymene.

Hvordan dette gikk ser du nedenfor;

Tiltrekkende effekt på det motsatte kjønn

Blindtesten gikk altså ut på at vi sprayet oss med de ulike parfymene der kvinnene blindt skulle rangere hvilken parfyme de likte best. Med et soleklart flertall vant Pheromone S2 denne blindtesten.

I beskrivelsene til kvinnene står det også at dette er parfymen de oppfattet som mest tiltrekkende. Det kan ha en sammenheng med at parfymen består av et produkt som angivelig er stimulerende for det motsatte kjønn.

Med andre ord var vi ikke de eneste som likte Pheromone parfyme, men eksakt hva var det som gjorde nettopp denne til en favoritt? Dette er lot vi damene i testen svare på, og det var særlig en ting som gikk igjen hos dem alle.   

Svak, men velduftende lukt

Det faktisk alle 10 damene i testen svarte som var bra med Pheromone er at den lukter godt, men uten å være for tung.

Uten å utdype hva de mener med for «tung», tror vi at det menes at det er en parfyme som ikke «kveler» de andre rundt deg og som ikke henger igjen flere minutter etter at du har forlatt et rom.

Du vet den følelsen når bestemor har sprayet seg med sin mildt sagt kraftige parfyme og du nesten sliter med å puste? Akkurat den følelsen tror vi en «tung» parfyme gir. Så Pheromone gir altså en behagelig lukt, men uten å sette for dype spor.

Eksakt hvilken duft Pehormone gir er vanskelig å beskrive, men den har et slags hint av en søt lukt, nesten som godteri, og med duft av krydder og vanilje, som gir en kombinasjon av sensualitet og maskulinitet.

En annen oppfattelse vi har av denne parfymen er at den passer like godt til alle anledninger, også uavhengig av årstid. Skal du på jobb, fest på middagsbesøk – ja, hva enn det måtte være – så er Pheromone S2 den perfekte parfymen.

Sunne ingredienser

I tillegg til å være velduftende består Pheromone kun av sunne ingredienser. Har du sensetiv hud, eller kanskje du er allergiker? Null problem. Siden parfymen har miljøvennlige ingredienser og en nøytral olje, er det helt trygt å bruke parfymen.

Hvorfor kjøpe Pheromone S2?

Utover det å tilsynelatende det motsatte kjønn, byr parfymen også på flere andre fordeler;

God verdi for pengene

Sammenlignet med de kjente parfymene, som for eksempel Dolce Gabbana eller Hugo Boss, er Pheromone langt billigere. Du kan faktisk kjøpe Pheronone til rabattert pris –  men vær rask – tilbudet gjelder kun ut denne måneden.

Grunnet den gode lukten, og den enorme tiltrekningskraften parfymen har mener vi du får svært god valuta for pengene kjøper du denne parfymene.

Populær blant kundene

Vi og de 10 testdamene er ikke de enste som liker denne parfymene. Den får også gode tilbakemeldinger av eksiterende kunder.

Den beskrives i hovedsak som mild og god, der også leverandøren nyer høy respekt. Rask leveringstid og god support er viktige faktorer som i tillegg virker å imponerende kundene.

Dette var for øvrig noe også vi bet oss merke i da leveransen var på kun 3 dager.

Passer alle hudtyper

Avslutningsvis er det verdt å merke at Pheromone passer alle hudtyper. Selv om du er allergiker eller har sensitiv hud, vil parfymen trolig ikke medføre noen plager takket være de miljøvennlige ingrediensene.

Steinar

5/5

Har aldri fått så mange komplimenter som når jeg bruker denne parfymen. Den lukter godt, er ikke for mektig og sitter også lenge.

Tore

5/5

Dette er min soleklare favoritt. Ren, frisk lukt som holder lenge. Men viktigst av kanskje, kona er fornøyd.

Olav

5/5

En fresh duft jeg ikke ville vært foruten. Med god margin den beste parfymen jeg noen gang har prøvd.

Peder

5/5

Lukter greit og lukten forsvinner ikke med det først. Det jeg liker best er at den ikke koster så mye sammenlignet med de mest kjente merkevarene.

Hvor kan jeg kjøpe Pheromone S2?

Parfymen får du kjøpt på den offisielle hjemmesiden. Følg instruksene nedenfor for å komme i gang med handelen;

1) Besøk hjemmesiden

2) Legg varen i handlekurven

3) Oppgi betalingsmetode og fraktinformasjon

4) Klikk på kjøp

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Pheromone S2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.