Best i test Portabel Støvsuger 2022

Vi har testet de beste Portable støvsugerne i 2022

For oss som har hatt bil over lengre tid vet at en rengjøring en gang i blant er greit, og da er støvsuging både mest effektivt og enkelt. Når man skal rengjøre bilen kan det være ganske frustrerende å bruke støvsugere med ledning, og dette fordi ofte er ikke ledningen lang nok, man må ha tilgang til strøm, det er vanskelig å få rengjort med den lange slangen og ikke minst at det er svært tungvint. I disse tilfellene vil en trådløs og håndholdt støvsuger være helt perfekt. Den største fordelen en portabel støvsuger er nok den bevegelsesfriheten man får. I tillegg er de ofte mer tilgjenglig, tar lite plass og man slipper å styre med støvsugerposer og ledninger. Det er rett og slett mer praktisk og effektiv å bruke en portabel støvsuger. 

En portabel støvsuger er ikke nødvendigvis laget bare for biler, noen kan også brukes i hjemmet, det være kontoret, kjøkkenet eller andre steder. I dag produseres det mange håndholdte støvsugere som er allsidig og som har flere bruksområder. I dag produseres det mange ulike håndholdte støvsugere til ulike formål, og det kan derfor være vanskelig å finne den beste. Derfor føler vi at det er riktig å gjøre en test av de beste Portable Støvsugerne for å finne ut hvilken som e best i test. 

I vår test har vi stilt høye krav til kraft, brukervennlighet, funksjonalitet og ikke minst pris. Best ut i vår test kom Movo Portabel Støvsuger. 

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 Portabel Støvsugere i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av vinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo Portabel Støvsuger
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Portabel Støvsuger
997,- NOK 1.346 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Xiaomi MI Handheld Mini støvsuger
PRIS: 1.249,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
B2x Håndholdt Støvsuger
PRIS: 999,- NOK

BEST IN TEST Steamere

#1 BEST
Movo Portabel Støvsuger
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Portabel Støvsuger
997,- NOK 1.346 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo Portabel Støvsuger" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter å ha testet flere Portable Støvsugere kom den fra merket Movo best ut i vår test. I det følgende kan du lese våre grunner til hvorfor denne er best.

Tilbakemeldingene fra kjøperne har vært meget gode så vi har gledet oss veldig til å få testet Movo Portabel Støvsuger. Vi var veldig spente å få testet denne selv å finne ut hvorfor kjøperne har vært så fornøyde, og til vår store glede trengte vi ikke vente særlig lenge. Bare kort tid etter vi sendte inn bestillingen kom pakken i posten. 

Merket Movo er kjent for sine kvalitetsprodukter til veldig gode priser. Et godt tegn er at Movo selv har tiltro til egne produkter, og tilbyr derfor retur og pengene tilbake dersom man ikke er fornøyd med produktet. Støvsugeren vi mottok er vi veldig fornøyd med, og den vil derfor ikke blir returnert.

Movo Portabel Støvsuger – Testresultat

Det første vi merket oss var det rene og stilige designet støvsugeren hadde, og i tillegg hvor lett den var. Det å ha en håndholdt støvsuger som er lett i vekt er helt essensielt sånn at man faktisk kan bruke den uten å bli helt utslitt i armene.

Kraftig støvsuger 

Movo Portabel Støvsuger er en kraftig støvsuger med hele 8000 Pa. Dette er mer enn nok kraft for å rengjøre bilen eller andre steder. Med 8000 Pa kan man enkelt fjerne sand, hår, smuler, støv og omtrent alt annet rot. Movo Portabel Støvsuger er altså perfekt for både bilen og hjemmet. 

Enkel å rengjøre

Etter man er ferdig å støvsuge så er det alltid greit å ha en støvsuger som er enkel å både tømme og rengjøre. For det første så er det veldig enkelt å tømme filteret på Movo Portabel Støvsuger etter man har støvsugd. Alt man trenger å gjøre er å skru av beholderen hvor støvet samler seg. Deretter tar man bare ut filteret og tømmer den rett i søpla. Det er veldig enkelt, og man behøver ikke støvsugerposer. Dersom filteret er litt skittent eller man av andre grunner ønsker å rense det kan det enkelt gjøres ved å vaske det i vann. Dette betyr at man ikke må skifte filter for hver gang, og dermed sparer både penger og miljøet .

Hvorfor kjøpe Movo Portabel Støvsuger?

Utover det at Movo Portabel Støvsuger skårer høyt på alle testkriteriene, ble vi også svært imponert over følgende:

Prisvennlig

Støvsugere som er trådløse og håndholdte varierer svært mye i pris, og det er heldigvis ikke slik at dyrest alltid er best. Movo Portabel Støvsuger leverer mye kvalitet for en meget god pris. I vår test var det helt klart denne som ga mest for pengene. 

En favoritt blant kundene

Vi er ikke de eneste som er strålende fornøyd med Movo Portabel Støvsuger. Denne trådløse støvsugeren har også blitt en favoritt blant kundene. Alt fra at den er enkel å bruke, veldig kraftig, og ikke minst at prisen er meget god.

Fra et merke som er kjent for kvalitetsprodukter

Movo Portabel Støvsuger er fra det velkjente merket Movo som er spesielt kjent for å levere gode og solide varer av høy kvalitet. Denne støvsugeren er intet unntak, og har fått masse gode tilbakemeldinger fra verifiserte kunder. At produktene fra Movo er kvalitetssikre er noe de selv også setter mye stolthet i, og derfor lover de åpent kjøp slik at du kan returnere varen dersom du ikke er fornøyd.

Ikke nok med at varene er av høy kvalitet, men Movo har også lynraske leveranser. Dette var intet unntak i vårt tilfelle.

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo Portabel Støvsuger?

Movo Portabel Støvsuger enkelt kjøpes på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene.

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg hvilken farge du ønsker

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent til pakken ankommer

VIKTIG INFORMASJON!

I dag October 4 du kan fortsatt kjøpe Movo Portabel Støvsuger med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.