Best i test actionkamera 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste actionkameraene i 2022

Actionkameraer er den perfekt reisepartner. Ha det med i sekken og dra det fram når muligheten byr seg. Selv om navnet tilsier halsbrekkende stunts betyr det ikke at actionkameraer ikke kan brukes til roligere aktiviteter også. Lag en koselig reisevideo, film hyggelige selskap eller lag en fantastisk soloppgang timelapse. Det er egentlig bare fantasien som setter grenser 

Men ikke alle actionkameraer gir like fine farger, tåler like mye eller er like enkle i bruk. Her er det stor variasjon, og det er ikke slik at pris nødvendigvis betyr kvalitet.

Ikke alle actionkameraer er like enkle i bruk. 

I vår test har vi stillt høyre krav til videokvalitet, byggekvalitet, funksjonalitet, brukervennlighet ekstrautstyr og pris. 

Les videre og få en rask oppsummering av topp 3 actionkameraer i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
AKASO 4K
9.9
5/5
"Utmerket"
AKASO 4K
1.997,- NOK 2.610NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
Dji Osmo Pocket
6.7
3.5/5
"Flink"
Dji Osmo Pocket
PRIS: 2.099,- NOK
#3
DJI Osmo Action
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
DJI Osmo Action
PRIS: 2.497,- NOK

BEST IN TEST Actionkamera

#1 BEST
AKASO 4K
9.9
5/5
"Utmerket"
AKASO 4K
1.997,- NOK 2.610NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"AKASO 4K" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Her ser du hvorfor AKASO 4K skårer høyest i vår actionkamera test

Etter å ha testet de mest populære actionkameraene kom AKASO 4K ut som det desidert beste valget og vinneren av testen. Her er våre grunner til hvorfor. 

Dette actionkameraet var det vi var klart mest spent på å få testet. Det har allerede fått ekstremt gode tilbakemeldinger, og videoklippene vi hadde sett virket veldig lovende. Vi gledet oss veldig, og gjett om vi ble overrasket når pakken ankom allerede 3 dager etter vi sendte bestillingen. 

AKASO har gang på gang vist at de produserer kvalitetsprodukter som er til å stole på i tøffe omgivelser. Dette er spesielt viktig for et actionkamera. AKASO som merke har blitt utrolig populært de siste årene ikke bare på grunn av produktene, men også deres 24/7 kundeservice og deres 60-dagers åpent kjøp policy.

AKASO 4K Actionkamera – Testresultat

Vi ble virkelig sjokkert over hvor mye som følger med i denne pakken. Forskjellige fester, deksel, fjernkontrol, ekstern lader, batterier. Til og med en mikrofiberklut for å vaske linsen hadde AKASO valgt å ta med i denne kraftpakken. Dette er på ingen måte standard. Hos konkurrentene betaler man i dyre dommer for denne typen ekstrautstyr. 

Alt vi trengte, og mer, lå foran oss og vi var i ekstase for og endelig få testet det nyeste kameraet fra AKASO.

Her ser du våre testresultat:

Fenomenal videokvalitet

AKASO 4K gir et superklart bilde i alle tenkelige situasjoner. Vi tok det med oss ut i skarp sol, overskyet vær. Over og under vann. Hva enn vi gjorde var videoklippene alltid superklar og perfekt eksponert. Fargene er også nydelig kalibrert, så her trenger man ikke å sitte i timesvis etterpå for å korrigere fargene. 

AKASO 4K filmer i 4k med 30 bilder i sekundet. Dette gjør ikke bare hele bildet sylskarpt, men man har også mulighet til å zoome inn i etterarbeidet og videoklippet vil være like skarpt. Dette gir masse muligheter når man klipper filmen og man trenger ikke nødvendigvis å være helt nærme det man filmer. 

Elektronisk bildestabilisering

Mye av grunnen til de skarpe bildene er selvsagt den elektroniske bildestabiliseringen. AKASO 4K har en type intelligent bildestabilisering som forutser bevegelsene og kan dermed motvirke dem. Når vi først leste om dette lurte vi på om det faktisk kunne fungere så bra som AKASO lovet, men gjett om vi ble imponert! Vi vet ikke hvordan AKASO får det til, men uansett om vi festet actionkameraet til sykkelen eller hjelmen motvirket kameraet ristingen og videoklippene ble stabile og skarp. 

Mulighet for slow motion

Det er rett og slett bare utrolig gøy å filme i slow motion, og med AKASO 4K kan man filme i 60 bilder i sekundet med en oppløsning på hele 2k. Man har også mulighet til å filme i 90 bilder i sekundet på 1080p og ekstreme 120 bilder i sekundet 720p. Vi hadde det kjempemoro når vi testet disse funksjonene, og som alltid med 4K var videobildet sylskarpt i alle modus. 

Enkel i bruk – Masse medfølgende ekstrautstyr

Som tidligere nevnt var i vi regelrett sjokkert over hvor mye ekstrautstyr som følger med. Fester, ekstra batterier, batteriader, deksel, mikrofiberklut og ikke minst en fjernkontrol! Denne er utrolig praktisk å bruke til å starte og stoppe recording når kameraet ikke er enkelt å nå. Som for eksempel på hjelmen eller i enden av kanoen. 

AKASO har virkelig gjort 4K til en fryd å bruke. Dette gjelder også menyen og hvordan man navigerer den. Med en responsiv touch-skjerm swiper man seg fort gjennom menyen og det er enkelt å finne det man er ute etter. Enten det er instilling for oppløsning, bilder per sekund eller undervannsfunskjon tar det bare at par sekunder å navigere seg frem. 

Å dele klipp er også en lek med AKASO Go appen som er tilgjengelig for både iOS og Android.

Hvorfor kjøpe AKASO 4K?

Utover det å skåre skyhøyt på testkriteriene, lot vi oss også imponere over følgende:

Fra et annerkjent merke med fokus på kvalitet

AKASO har i en årrekke levert kvalitetsprodukter, og spesielt i kamerasegmentet. De har svært stort fokus på kundeservice og tilbyr derfor support som er tilgjengelig 24/7. Men ikke nok med det, AKASO lover også åpent kjøp på hele 60 dager. Rett og slett et tegn på at de selv tror på produktene sine. Og det med god grunn.

Prisvennlig

Om bare actionkameraet hadde fulgt med ville AKASO 4K vært en svært god deal. Med tanke på alt det medfølgende ekstrautstyret er prisen nesten for god til å være sann. Her får du ekstremt mye for pengene og alt man trenger. En skikkelig luksus i forhold til konkurrentene. 

AKASO kjører nå en kampanje hvor du kan få 4K til redusert pris.

En favoritt hos kundene

Det er langt i fra bare oss som har latt oss imponere av dette snertne lille actionkameraet. AKASO 4K har tatt verden med storm på grunn av nydelig videokvalitet, masse funksjonalitet og ekstrautstyr. 

4K er en super deal som hjelper deg å ta vare på minnene og utfordrer din kreativitet. Det er rett og slett bare supermoro!

Hans

5/5

Steinar

5/5

Dag Morten

5/5

Safir

5/5

Hvor kan jeg kjøpe AKASO 4K?

AKASO 4K kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Fest actionkameraet og trykk record!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe AKASO 4K med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.