Portabel Air Conditioner Test – De beste modellen op de markt in 2022

We onderzochten de beste duurzame draagbare airconditioners!

Heb je moeite om de slaapkamer af te koelen op de heetste zomerdagen? Dan ben je niet de enige. Zonnige zomerdagen en tropische nachten zijn niet bepaald iets waar wij Nederlanders mee verwend worden, maar wanneer de hete zomerdagen op hun warmst zijn, kan het de verkeerde kant opgaan met de nachtrust.

De oplossing? Een airconditioning! Deze zijn er in talloze maten en prijsklassen. De exemplaren waar we ons op hebben gericht, zijn de kleinere, goedkopere modellen, ook wel draagbare airconditioners genoemd.

De geselecteerde modellen zijn grondig geëvalueerd op het volgende; design, afmeting en gewicht, koelvermogen, geluidsniveau, gebruiksgemak en prijs.

Na uren testen hadden we eindelijk een favoriet. Lees verder om de beste airconditioner 2022 te zien!

Advertise Disclaimer
Productnaam
Score
Beste Eigenschappen
#1 Het beste
Basein Cool V2
9.9
5/5
"Uitstekend"
Basein Cool V2
99 € 134 €

UITVERKOOP: 40% KORTING
2.487 BEZOEKERS HEBBEN GEKOCHT IN DE AFGELOPEN 24 UUR

#2
6.7
3.5/5
"Mooi"
Eeese Alba Air Care
PRIJS: 386 €
#3
5.9
3/5
"Gemiddeld"
Eeese Nora
PRIJS: 471 €

ALS BESTE GETEST

#1 Het beste
Basein Cool V2
9.9
5/5
"Uitstekend"
Basein Cool V2
99 € 134 €

UITVERKOOP: 40% KORTING
2.487 BEZOEKERS HEBBEN GEKOCHT IN DE AFGELOPEN 24 UUR

BEOORDELING

We beoordelen dit product met 5/5 omdat het ervoor zorgt dat het de beste prestaties levert met minimale inspanning en superieur gemak.

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

"Basein Cool V2" 30 dagen tevredenheidsgarantie. Wordt geleverd met gratis verzending en eenvoudig retourneren.

SNEL EN EENVOUDIG UITZETTEN

Zeer eenvoudige uit te zetten. Wordt geleverd met stap-voor-stap instructies!

Onze duidelijke favoriet is Basein Cool V2 - Hier zie je waarom

Duizenden klanten hebben Basein Cool V2 in verschillende beoordelingen genoemd, waarbij de meerderheid de airconditioning zelfs met 5 sterren beoordeelt.

In eerste instantie dachten we dat het misschien iets te maken had met de relatief lage prijs, maar uit onze testen bleek al snel dat dit niet het enige goede aan de airco is.

Hij scoort hoog op al onze testcriteria. Basein, oftewel het bedrijf dat het airconditioningsysteem heeft ontwikkeld en verkoopt, voldoet op het gebied van klantenservice en levertijd.

Slechts enkele dagen na bestelling ontvingen we het pakket in de post, waar we ook 30 dagen geld-terug-garantie op ontvingen. Dit krijg je overigens bij elke aankoop, maar het getuigt in ieder geval van een bedrijf dat alleen het beste voor zijn klanten wil. Misschien geen wonder dat de Noorse online winkel al na een paar jaar op de markt een gigantisch klantenbestand heeft opgebouwd?

Basein Cool V2 –Testresultaat

Zoals hierboven beschreven, ontvingen we de airconditioner slechts enkele dagen na de bestelling. De levertijd was met andere woorden beduidend sneller dan wij bij de andere leveranciers hebben ervaren.

Een dikke plus alvast. Zelfs voordat het testen begon, had Basein een klein voordeel ten opzichte van zijn concurrenten, maar we waren vastbesloten dat dit geen invloed zou hebben op ons eindresultaat.

Dus wat was het eigenlijk dat de Basein Cool V2 zo veel beter maakte dan de andere modellen? Je krijgt het antwoord hieronder:

Verfrissende airconditioning met efficiënte koeling

Eerst en vooral heeft Basein een voorbeeldig vermogen om kamers te koelen – en dan bijna ongeacht de grootte.

Een ruimte die veel groter is dan 15 vierkante meter kan hij niet aan, maar voor kleinere ruimtes, dus keuken, woonkamer, slaapkamer of badkamer, slaagde hij erin om zonder problemen af ​​te koelen.

Het beste van alles is echter de verfrissende lucht die het produceert. Omdat je hem kunt bijvullen met water, zorgt hij voor een aangenaam briesje uit dat erg verfrissend is.

Met andere woorden, we ervaarden Basein als een heel handig apparaat toen het deed wat het moest doen, namelijk koele lucht produceren. Wat ook opvalt, is dat de ventilator, oftewel de mate waarin de machine werkt, in vier standen kan worden afgesteld.

Dit betekent dat je de ventilator eenvoudig naar behoefte kunt instellen voor een nauwkeurigere regeling van het apparaat.

Stil – past perfect in de slaapkamer of op kantoor

Dus over naar wat we in deze test als het op één na belangrijkste hebben ervaren – namelijk het geluidsniveau. Hoeveel geluid maakt het? Is het mogelijk om het te laten werken terwijl je slaapt of werkt?

Hier waren we bijna geschrokken van hoe weinig geluid het maakte. Het apparaat is krachtig en efficiënt maar maakt toch bijna geen geluid.

Zo ervaarden we Basein niet als storend als we zaten en werkten of als we ‘s nachts probeerden te slapen. Ja, we hebben de airconditioner in de slaapkamer getest en het werkte prima. Het maakte geen geluid en zorgde tegelijkertijd voor een comfortabel klimaat.

Praktisch klein ding

Een ander ding dat we leuk vonden aan dit model, en dat Basin ook een voordeel gaf, is hoe praktisch het is. Het heeft een klein, draagbaar formaat met een draagvriendelijk handvat aan de bovenkant.

Hierdoor kun je de ventilator overal mee naartoe nemen, of het nu op kantoor is of als je de ventilator gewoon in huis moet verplaatsen.

Daarnaast heeft hij een timerfunctie en een lampje zodat hij als lamp kan fungeren. Gebruiksgemak is ook niets om over te klagen.

Het was eenvoudig te installeren en heeft ook gemakkelijk leesbare knoppen en functies. Hij is daarom ook heel eenvoudig te bedienen.

Waarom moet je de Basein Cool V2 kopen?

Er is dus veel goeds aan deze airconditioner. Al met al is hij in alles een beetje beter dan de andere modellen en daarom is hij als beste getest.

Hij presteert in zijn geheel erg goed, en biedt veel waar voor zijn geld. Zelden zijn we zo'n kleine, maar tegelijkertijd zo krachtige airco tegengekomen.

Wanneer de kwaliteit, naast de prijs, ook goed is, vinden wij dat het een voor de hand liggende keuze is als je een airco nodig hebt.

Populair bij klanten

Overigens zijn wij niet de enigen die enthousiast zijn over Basein. Klanten, in ieder geval degenen die de airconditioner hebben beoordeeld, scheppen er ook ongeremd over op.

Zoals gezegd, krijgt het apparaat verschillende toprecensies en er zijn er verschillende die schrijven dat het ze heeft “gered” op warme zomeravonden.

We twijfelen er geen seconde aan, want we hebben het onschatbare effect van de Basein Cool V2 opgemerkt.

Overweeg je de airco aan te schaffen? Dan moet je snel zijn. Op dit moment is het in de aanbieding, maar alleen voor de rest van de maand. ‘

Hilde

5/5

Perfect. Over een badmeester gesproken. De slaapkamer kookt over in de zomer, maar niet nadat ik deze heb gekocht.

Gunn

5/5

Makkelijk te gebruiken, werkt goed, ook niet al te slechte prijs. Ik ben tevreden.

Mario

5/5

Hij maakt weinig geluid, maar is niet helemaal stil. Nog steeds blij als het erin slaagt de lucht om me heen te koelen.

Per

5/5

Goede prijs en goed apparaat. Door mij aanbevolen.

Waar kan ik Basein Cool V2 kopen?

Als je hebt besloten om de beste airconditioner uit de test te kopen, hoef je alleen maar de onderstaande instructies te volgen;

1) Bezoek de officiële website

2) Voeg het product toe aan de winkelwagen

3) Vul de verzendgegevens in en kies de betaalmethode

4) Klik op kopen!

BELANGRIJKE GEGEVENS

Vandaag September 30 kun je Basein Cool V2 nog kopen met 50% KORTING!

Ontmoet onze expert

Daniel Larsen

Daniel is een van de testers die het langst bij ons is, en hij is betrokken geweest bij de ontwikkeling van onze testmethoden. Met een achtergrond in kwaliteitscontrole bij een van de grootste elektronicafabrikanten en een bachelor in economie, heeft Daniel veel kennis van de markt en waar je op moet letten als het gaat om technologie. Als Daniel niet bezig is met reviews en testen, maakt hij graag bergwandelingen met zijn hond Bamse.