Best i test bidet 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste bidetene i 2022

Mange har sterke meninger når det kommer til det å vaske bakenden. Enn så lenge er ikke bidet så veldig vanlig i Norge, men dette er på vei til å snu. Ikke bare er det mer renslig, men også bedre for naturen. Man kan spare utrolige mengder papir om bare flere hadde gått til innkjøp av bidet.

Men som med alt annet er ikke alle bideter like gode. De er stor variasjon i byggkvalitet, hvor enkle de er å sette opp og i bru, og rett og slett hvor bra de fungerer. I testen vår har vi sett litt av hvert og kommet frem til de beste bidetene som er på markedet akkurat nå.

I vår test har vi stillt høyre krav til funksjonalitet, byggekvalitet, hvor lett de er å sette opp, brukervennlighet og selvfølgelig pris. 

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 bideter i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Samodra S7
9.9
5/5
"Utmerket"
Samodra S7 bidet
1.399,- NOK 1.889 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
LUXE Bidet Neo 185
PRIS: 1.119,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
TUSHY Classic 2.0 Bidet
PRIS: 1.319,- NOK

BEST IN TEST Bidet

#1 BEST
Samodra S7
9.9
5/5
"Utmerket"
Samodra S7 bidet
1.399,- NOK 1.889 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Samodra S7" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Her ser du hvorfor Samodra S7 skårer høyest i vår bidet test

Etter å ha testet de mestselgende bidetene ble Samodra S7 kåret til den klare vinneren. Her er våre grunner til hvorfor.

Samodra S7 var bideten vi var klart mest spent på å teste. Med hundrevis av positive tilbakemeldinger fra verifiserte kunder hadde vi store forhåpninger til akkurat denne bideten. Den lynraske leveransen var et godt tegn. Bare 3 dager etter bestliling hadde vi pakken i hånden. 

Samodra er et velkjent merke som har stor fokus på kvalitet og kundeservice. De produserer forskjellige artikler til badet men er klart mest kjent for sine bideter av ypperste kvalitet. I sitt mål for å ha kun fornøyde kunder har de opprettet en kundeservice som er åpen 24/7 og tilbyr åpent kjøp på hele 60 dager.

Samodra S7 Bidet – Testresultat

Superrask og simpel installasjon

Vi åpnet pakken og ble nesten litt usikker når den kun fulgte med 7 deler, og det inkluderte manualen! Men neida, det var alt vi trengte for å installere Samodra S7. Her var det bare snakk om å slå av vanntilløpet, sørge for å tømme klosettet for vann og så skru den på plass. 

Installasjonen tok oss bokstavelig talt under 10 minutter og den fungerte med en gang. Prossessen kunne rett og slett ikke vært enklere.

Enkel i bruk

Toalettbesøk er for de aller fleste en veldig personlig greie, og da er det viktig at det ikke blir komplisert for potensielle gjester. Selve kontrolleren sitter på siden av toalettsete og den har tydelige og selvforklarende instruksjonssymboler. 

Ultratynt design

Det som virkelig gjør Samodra S7 spesiell er det ultratynne designet. Det som er tilfellet hos mange av konkurrentene er at toalettlokket blir stående alt fra litt åpent til veldig åpent når det egentlig skal være igjen. Samodra S7 sitt ultratynne design gjør at dette ikke er tilfelle, og blir derfor seende ut som den er en integrert del av toalettet. 

Men ikke nok med det, selve designet og linjene i designet til Samodra S7 er i seg selv veldig lekkert. Ikke bare er den funksjonell, men den løfter også inntrykket man får av å tre inn på baderommet og S7 utstråler et moderne og futuristisk inntrykk 

Smart dobbeldyse-system med justeringsmuligheter

Samodra S7 kommer med to dyser med forskjellig trykk. En med et kraftig, men ikke for kraftig, trykk. Og en med et lavere trykk som sprer seg mer. Det er også mulig å justere dette trykket på begge dysene for en perfekt opplevelse. 

Dysen som er i bruk vil automatisk forlenge seg når den er i bruk, og krymper ned igjen når bideten skrus av. Veldig praktisk for å holde bideten så ren som mulig. Til tross for dette trenger ikke Samodra S7 et eget batteri eller strøm.

Hvorfor kjøpe Samodra S7?

Utover det å skåre skyhøyt på testkriteriene, lot vi oss også imponere over følgende:

Fra et annerkjent merke kjent for sine bideter

Samodra har i lang tid vært kjent for sine baderomsprodukter, og spesielt bidetene har vunnet mange tester opp igjennom årene. Dette er et selskap som setter kvalitet og kunderservice på aller øverste hylle. Og dette er ikke bare tomme ord. Samodra lover åpent kjøp på hele 60 dager og ikke nok med det. Om du har problemer er deres kundeservice tilgjengelig 24/7.

Prisvennlig

Bideter kan ofte være en kostbar investering, men dette er heldigvis ikke tilfellet med Samodra S7. Den er ikke den billigste på markedet, men er helt klart bideten hvor du får mest for pengene. 

Og nå kan du til og med kjøpe Samodra S7 til en rabbatert pris om du går til deres offisielle nettside.

En favoritt hos kundene

Samodra har nærmest fått en kultfølgelse for dere bideter og dette er er på grunn av deres fokus på kvalitet i alle ledd. Med hundrevis av gode tilbakemeldinger og anbefalinger kan man vel si at de leverer varene.

Hvor kan jeg kjøpe Samodra S7?

Samodra S7  kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Klikk på kjøp

5) Vent på leveransen

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Samodra S7 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.