Topp 3 droner i 2022 - test av de beste dronene med kamera og standby

Vi har testet de mestselgende dronene i 2022

Etter at dronen så dagens lys og ble tilgjengelig for allmenheten har etterspørselen skutt i været. Det har igjen ført til at det i dag finnes en rekke forskjellige droner.

Så hvilken bør du velge? Hva er egentlig den beste dronen i 2022? Det er dette vi ønsker å gi svar på, og har derfor testet de besteselgene merkene.

Ved å vurdere faktorer som batterilevetid, rekkevidde, brukervennlighet, funksjonalitet og ikke minst kvalitet, satt vi til slutt igjen med en suveren testvinner.

Les videre og se topp 3 droner for 2022, etterfulgt av en grundigere gjennomgang av testvinneren Quadster

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
movo drone v4
9.9
5/5
"Utmerket"
Quadster
1770,- NOK 2099 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Dji Mini 2 Fly More Combo
PRIS: 5889,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Ryze Tello Boost Combo
PRIS: 1599,- NOK

BEST I TEST droner

#1 BEST
movo drone v4
9.9
5/5
"Utmerket"
QUADSTER
1770,- NOK 2099 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Quadster" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter dager og timer med testing kom vi frem til at Movo V4 4K er den beste dronen i 2022. Her ser du hvorfor!

drone

Å finne prisvennlige droner forbeholdt profesjonelt bruk, for eksempel til utsiktsbilledtaking, er ikke enkelt. Dagens droner koster nemlig skjorta og er som regel en dyr investering, i alle fall om du skal ha modellene som tar kvalitetsbilder.  

Vi ble derfor meget nysgjerrige da vi kom over Quadster. Ikke bare er dronen prisgunstig og koster lite sammenlignet med andre doner på markedet, men den har også ekstremt gode vurderinger på flere kundeanmeldelser.

Med tusenvis av rangeringer og en rekke anbefalinger fra verifiserte kunder var det med stor spenning vi bestilte Quadster. Kunne dronen virkelig koste så lite, men likevel være så bra? Den eneste måten å finne ut dette på var ved å teste den.

Quadster 4K – Testresultat

Allerede før vi tok i bruk dronen ble vi positivt overrasket. Leveringstiden tok nemlig kun tre dager, hvilket var langt kortere enn først forventet. “I tidligere tester måtte vi vente i flere dager, om ikke uker. Så, førsteinntrykket vårt av Quadster var mildt sagt godt

Dronen, som er utviklet av et norsk nystartet selskap med en enorm fanskare rundt om i Europa, er blant de fremste bestselgerne, ifølge ulike forbrukerråd.

Dette er trolig takket være den høye kvaliteten, god brukervennlighet og lave priser. Ikke minst tilbyr selskapet 30 dagers åpent kjøp, som for øvrig er sjeldent å se i dagens nettbutikker.

Uansett, her ser du hvordan testingen gikk:

Stabil drone med lang rekkevidde

Dronen hevder å ha en rekkevidde på opptil 100 meter. Alle som har flydd droner før vet hvor kjedelig det er med modeller som har begrenset rekkevidde. Derfor var rekkevidden et viktig punkt i vår test.

Ikke at vi har konkrete tall på hvor god rekkevidden er, men vi kan sikkerhet si at Quadster har en rekkevidde helt utenom det vanlige – faktisk lengre enn det vi har opplevd tidligere med modeller i samme prisklasse. Dermed betviles ikke påstanden om at den har en rekkevidde på 100 meter.      

En annen ting vi raskt merket oss og som vi likte, var at den alltid fløy stabilt selv i standby-modus. Fordelen med dette er at du kan ta unike utsiktsbilder uten at det går utover kvaliteten. Med andre ord passer Quadster utmerket om du jobber som fotograf og jakter de mest spektakulære bildene.

4K-kamera som knipser krystallklare bilder

Vi har allerede så vidt nevnt, men føler det må få en egen spalte. For bildekvaliteten er rett og slett fantastisk. Både filmer og bilder er så rene og klare som det går an å få.

Som allerede skrevet, er du profesjonell fotograf og liker ekstraordinære bilder, er dette en drone du garantert vil like. Den har både HD-kvalitet, vidvinkel og 4K høyoppløsning.

Lang driftstid

Uansett formål er kort batteritid kjedelig når man flyr drone. Quadster skårer høyt på både driftstid og ladetid, ettersom den klarer konstant flyvning i 20 minutter og bruker omtrent en time på å lade seg opp med den medfølgende USB-kabelen.

Sammenlignet med andre varianter er dette betydelig bedre.

Enkel å styre

Vi opplevde denne dronen som en av de mest brukervennlige. Dette av flere grunner, men særlig fordi den har avansert teknologi som gir en stabil flyvning, samt at den kan styres via en app.

Dronen betjenes enkelt med telefonen, der du også kan ta bilder, videoer og overføre filer direkte i sanntid. En annen ting vi likte, var at dronen tar bilde ved gjenkjennbare bevegelser, som for eksempel et lite vink.

Hvorfor kjøpe Quadster?

Sjeldent har vi opplevd en drone score så godt på våre testkriterier, i alle fall sett i forhold til denne prisklassen – og det verste er at dette er langt ifra det eneste som er bra.

Vi lot oss også imponere av følgende:

Praktisk utforming og helt stillegående

Quadster har en genial konstruksjon og smart passform med sammenleggbare vinger. Det gjør dronen både praktisk og bærbar – og ikke minst enkel å gjemme bort.

Ikke nok med det, der andre droner lager en voldsom lyd mens de flyver, er Quadster fullstendig stillegående. Ikke bare unngår du å forstyrre de rundt deg, men du skremmer heller ikke bort dyr.

Mye for pengene

Som nevnt kan slike teknologiske produkter koste svært mye, særlig om du ønsker det beste. Quadster er en modell som ikke står tilbake for toppmodellene, men som likevel er langt billigere.

Vi er derfor enige om at dette er dronen som gir deg mest for pengene. Du unngår å grave dypt i lommeboken, men får en drone som mer enn innfrir de viktigste egenskapene en drone bør ha.

Akkurat nå kan du kjøpe dronen til redusert pris på Movos offisielle hjemmeside. Alle kunder tilbys også 100% fornøydhetsgaranti. Er du ikke fornøyd, kan du enkelt returnere varen og du får pengene refundert.

Populær bestselger

Vi er langt ifra de eneste som liker denne dronen. Eksisterende kunder skryter hemningsløst av den i diverse anmeldelser, i tillegg til at den har flere best-i-test’-titler på merittlisten.

Dette kommer trolig av at det er en brukervennlig drone av høy kvalitet, men trolig også fordi den er utviklet av et fremadstormende selskap med et høyt fokus på kundeservice.

Kun tre dager tok det før vi fikk varen levert, og det var heller ingen sak å hverken bestille produktet eller få kontakt med supportsenteret.

Sander

5/5

Jeg må si, jeg var skeptisk i starten, men snakk om å bli positivt overrasket. En venn av meg anbefalte å kjøpe en drone for å bruke den til utsiktsbildene mine, men jeg tenkte først at det var bortkastet penger. Ble til slutt overbevist og kjøpte derfor MovoDrone, og den har virkelig overrasket. Dronen er enkel å styre, tar fantastiske bilder, og den kostet heller ikke så alt for mye. Summa summarum; en drone jeg anbefaler på det sterkeste!

Marius

5/5

Tusen takk for et fantastisk produkt! Kjøpte Quadster til sønnen min som er en skikkelig teknologientusiast, og gjett om han er fornøyd da! Leveringen var også rask, så her er det ingenting å klage på.

Mario

5/5

Dronen fungerer bra. Litt dyr, men ellers er jeg fornøyd.

Hvor kan jeg kjøpe Quadster?

Å kjøpe Quadster gjøres enkelt på selskapets offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene;

1) Besøke hjemmesiden

2) Klikk på produktet og legg det i handlekurven

3) Fyll inn fraktinformasjon og velg betalingsmetode

4) Få varen levert etter kort tid!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Quadster med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.