Fotmasserer Test 2022 – Beste massasjeapparat

Vi har testet de beste fotmassasjeapparater i 2022

Lite slåt en deilig fotmassasje etter en lang dag på jobb med høyt tempo og mye stress. Ikke bare er det avslappende, men bidrar også til økt blodsirkulasjon samtidig som det løsner spenninger.

Derimot er det svært kostbart om du ved jevnlig mellomrom må besøke den lokale massøren. Løsningen? En elektrisk fotmasserer!

Grunnet en stadig høyere etterspørsel på fotmassasje-apparater har utvalget skutt til værs. For å gi deg bedre oversikt over hvilke modeller som faktisk fungerer og ikke, har vi valgt å teste et bredt utvalg av dagens marked.

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 massasjeapparat i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av vår favoritt.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Nuaer V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Nuaer V2
1.999,- NOK 2.699 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
KLARFIT Feetmaster
PRIS: 3.569,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Fotmasserer Gurinno
PRIS: 3.970,- NOK

BEST IN TEST Fotmasserer

#1 BEST
Nuaer V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Nuaer V2
1.999,- NOK 2.699 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Nuaer V2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Nuaer V2 er vår favoritt fotmassaerer – Dette er grunnen

Med flere hundre anmeldelser, der de aller fleste er topprangerte, er Nuaer V2 massasjeapparatet med høyst rangering hos kundene. Det var derfor apparatet vi på forhånd hadde største forventinger til.

Forventningene ble ikke akkurat noe mindre ettersom vi fikk pakken levert kun 3 dager etter bestillingen. Dette var en leveringstid vesentlig kortere enn hos de andre leverandørene.

Selskapet bak Nuaer V2 er en norsk nettbutikk som ble etablert nokså nylig. Likevel har de etablert en gigantisk fanskare. Dette kommer av gode produkter og ikke minst utmerket kundesupport.

Rask leveringstid og 100% fornøydgaranti er bare noe av det du kan forvente bestiller du produkter fra Nuaer V2-produsenten.

Nuaer V2 fotmasserer – testresultat

Selv om rask leveringstid og fornøydgarantier er svært fordelaktige, er det ikke det som avgjør hvorvidt et produkt er bra eller ikke.

For å bli best hos oss var det særlig viktig å skåre høyt på komfort, effekt, brukervennlighet og pris. Nettopp dette er det Nuaer V2 som er best på ifølge våre undersøkelser. Nedenfor ser du våre testresultat;

Brukervennlig

Den elektriske fotvibratoren for massasje har en oversiktlig smart LCD-skjerm og en behjelpelig fjernkontroll, som gjør at du kan stille inn funksjoner og justere massasjenivå raskt og enkelt.

Spesielt fjernkontrollen opplevde vi som behjelpelig, og den gjør Nuaer til den mest brukervennlig fotmassereren på markedet. Selv når du sitter avslappet og godt plassert i favorittstolen din kan du enkelt tilpasse og kontrollere apparatet.

Apparatet har også 6 tidsinnstillinger, enten 5,10,15,20,25, eller 30 minutter, for å imøtekomme ulike varighetsbehov. Maskinen skurer seg automatisk av når din prefererte tid har utgått.  

Apparatet er også enkelt å rengjøre, da den har avtakbare trekk som tåler maskinvask.

Stressreduserende

Viktigst av alt er apparatenes effekt, altså hvor godt de masserere og hvor mye de klarer å redusere stress. Har de en avslappende effekt.

Der vi hos noen modeller opplevde et visst ubehag, enten i form av at apparatet tok i litt for hardt eller at berøreringen ble for ømfintlige, var Nuaer V2 helt perfekt. Vi opplevde en umiddelbar avslappende effekt og kunne også ved behov oppjustere massasjenivået for en dypere massasje.

Nuaer er nemlig utstyrt med fem ulike moduser for å gjøre massasjen tilpasset en rekke ulike behov, enten om det triggerpunktsmassasje, eller roligere berøringer. Dette gjør for øvrig Nuaer også egnet til idrettsmassasjer.

Vi bet oss også raskt merke i den upåklagelige varmefunksjonen som ga ytterligere effekt. Denne skal angivelig bedre blodsirkulasjonen, ikke at vi vet noe om det, men tviler heller ikke på det siden vi som nevnt merket en avslappende effekt.

Lindrer smerter

En annen ting vi også merket oss var at Nuaer V2 lindrer smerte. Etter 30 minutter med daglig massering ble alle problemer hos undertegnede vesentlig bedret. Særlig hælen, som lenge har vært et ankepunkt, føltes god som ny etter jevnlig bruk av massasjeappraret.

Grunnen til enestående smertelindringen ligger nok i at Nuaer består av et slags sensorisk pute som du plassere føttene i, og der får både ankler og føtter en rytmisk pulsmassasje. Også denne pulsfunksjonen kan justeres i ulike nivåer, 9 for å være eksakt, og gjør at du kan tilpasse graden av massasje etter din behov.

Hvorfor kjøpe Nuaer V2 fotmasserer?

Nuaer gjorde altså som hevdet, nemlig å forbedre blodsirkulasjon, redusere spenninger og ikke minst lindre smerter. Den gir en rask med effekt massasje som garanterer en avslappende effekt.

Dette er derimot ikke det eneste som imponerte – langt derifra! Apparatet er også utviklet av et pålitelig selskap med høyt fokus på kundetilfredshet, får god skussmål av kundene og gir alt i alt mye for pengene.

Pålitelig produsent

Produsenten går høyt ut og lover fremragende produkter med en rekke fordeler som lynrask leveringstid og fornøydgarantier – og snakk om å innfri!

Pakken ble levert etter rekordraske 3 dager og i pakken lå et notat med garantier om pengene tilbake dersom vi ikke var fornøyde.

Produsenten er meget populære rundt om i landet, noe vi har stor forståelse for. Å bestille over nett er aldri en garanti og ofte er det problemer med både tre leveringstid og dårlig kundeservice. Det er ingen risiko bestiller du fra denne produsenten.

God omtale

Kundene er regelrett fra seg av begeistring. Produktet beskrives som komfortabelt, og meget behjelpelig. Mange går langt i å hevde at Nuaer har bedre deres livskvalitet. Med andre ord er det et produkt som virkelig vet å gi god fotmassasje.

Kanskje heller ikke så rart siden den har 5 forskjellige massasjemoduser og 9 forskjellige pulsnivåer.

God verdi for pengene

Har du noen gang sjekket prisen på massasjeapparat? Da vet du at de kan koste nokså mye – men ikke Nuaer V2! som en av de mest prisvennlige på markedet, er det også modellen som gir mest for pengene! Dermed var det egentlig et ganske enkelt å kåre denne fotmasssereren til best i test.

Jimmy

5/5

Et flott produkt som er behagelig å bruke etter en lang dag på jobb.

Kjell

5/5

Gjør stor nytte. Kunne ikke blitt mer fornøyd. Det går ikke en dag hvor jeg ikke bruker Nuaer V2.

Michelle

5/5

Dyr, men fyttirakker’n den er verdt pengene! et fantastisk supplement som bidrar til maksimal restitusjon etter trening og kamp.  

Ariel

5/5

Har blitt en personlig favoritt som mye brukt hjemme, både av meg og samboeren min. Mye mulig at vi må kjøpe en til, haha!

Hvor kan jeg kjøpe Nuaer V2?

Tror du Nuaer V2 er riktig massasjeapparat for deg? Da kan du bestille den på deres offisielle hjemmeside. Akkurat nå kan du også kjøpe til rabatert pris. Bare følg instruksene nedenfor;

1) Besøk hjemmesiden

2) Legg produktet i handlekurven

3) Velg betalingsmetode

4) Klikk på kjøp!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Nuaer V2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.