Best i test knestøtte 2022 – Test av topp 3 på markedet

Vi har testet de beste knestøttene i 2022

En god knestøtte er essensiell i å forhindre skader under trening. Den fungerer spesielt godt i høyeksplosive sporter som fotball, volleyball, sykling og løping, men også aktiviteter som vektløfting.

Om skaden allerede har inntruffet er også knestøtte en viktig del av den helbredende effekten ved å unngå overbelastning.  Men ikke alle knestøtter er av god nok kvalitet og et dårlig par knestøtter kan være direkte farlig.

Les videre og se en rask oppsummering av topp 3 knestøtter 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo P2 Knestøtte
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo P2 Knestøtte
599,- NOK 809 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Soehnle FH 157978
PRIS: 749,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Tanita RD953S
PRIS: 699,- NOK

BEST IN TEST Knestøtte

#1 BEST
Movo P2 Knestøtte
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo P2 Knestøtte
599,- NOK 809 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo P2 Knestøtte" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Her ser du hvorfor Movo P2 Knestøtte skårer høyest i vår knestøtte test

Etter å ha testet de mest solgte knestøttene kom Movo P2 klart best ut. Her er våre grunner til hvorfor. 

Dette var klart knebeskytteren som hadde fått best tilbakemeldinger og som vi var mest spent på å få testet. Heldigvis var leveransen lynrask. Bare 3 dager etter vi hadde trykket kjøp var pakken i hendene våre. Dette var klart raskeste av alle i testen. 

Merket Movo har lenge vært kjent for å levere kvalitetsprodukter til vennlige priser, og kanskje spesielt i trenings-segmentet. På grunn av dette har Movo 100% fornøydgaranti og tilbyr åpent kjøp på hele 60 dager. Og ikke nok med det, de har også et sterkt fokus på kundetilfredshet og tilbyr support som er åpen 24/7.

Movo P2 Knestøtte – Testresultat

Valg av knestøtte er ikke noe man skal ta lett på. Feil valg kan føre til skader og smerter. Vi har derfor gått grundig til verks i vår test og her ser du våre testresultat:

Solid støttefunksjonalitet

Når det kom til knestøtten i testen som ga best støtte var Movo P2 overlegen. Grunnen til dette er deres patenterte dobbelbunting i festet som også hjelper til med å beskytte menisken. Men det som gjorde at Movo P2 nådde helt opp til toppen var balansen mellom fleksibilitet og støtte. Hvor konkurrentene endte opp med å være enten for stiv eller for løs har Movo klart å finne den perfekt balansen med sin P2 knestøtte.

Vi testet Movo P2 både til løping, sykling, fotball og vektløfting og den satt som et skudd under alle aktiviter.

Laget av høykvalitets materiale som ikke sklir

Movo P2 er produsert av solid polyester som ikke blir i å plutselig revne under høy aktivitet. Dette gjelder også festestroppene som ikke bare er solide, men har også perfekt fleksibilitet og stramhet. P2 er også laget på en måte som gjør at stroppene ikke sklir og beveger seg under aktivitet noe som er spesielt viktig under aktiviteter hvor man beveger bena mye.

Stort utvalg av størrelser – Fint design

Når det kommer til knestøtter er det viktig å finne en som passer perfekt til dine knær. Movo P2 kommer i hele seks forskjellige størrelser så du vil garantert finne en knestøtte som passer deg. 

Og Movo P2 har også et veldig kult design som vi raskt forelsket oss i. Den kommer i 3 forskjellige farger, helsvart, svart med orange og svart med grønt. Vi klarte ikke helt å bestemme oss for hvilket design vi likte aller best.

Hvorfor kjøpe Movo P2 Knestøtte?

Utover det å skåre skyhøyt på testkriteriene, lot vi oss også imponere over dette:

Fra et merke som er kjent for å ha fokus på kvalitet

Movo har lenge vært kjent for å levere produkter av ypperste kvalitet. Men ikke nok med det, de har også en helt utrolig bra kunderservice som er tilgjengelig 24/7. Og så sikker på produktene sine er de at de tilbyr åpent kjøp på hele 60 dager.

For å toppe det hele har de lynraske leveranser. Vår pakke ankom bare 3 dager etter bestilling, og etter det vi har lest er dette standarden Movo har lagt seg på.

Prisvennlig

Når det kommer til en så viktig ting som en knestøtte er kvalitet essensielt. Men Movo har med sin P2 knestøtte bevist at det ikke trenger å koste skjorta. Dette er ikke den billigste knestøtten i testen, men langt fra den dyreste. Men en ting er sikkert, den er klart best valuta for pengene.

Movo kjører nå en kampanje på P2 knestøtten og den kjøpes med rabatt på den offisielle hjemmesiden.

En favoritt hos kundene

Vi er ikke de eneste som ble imponert over Movo P2 knestøtte. Tilbakemeldingen har ikke lat vente på seg fra de hundrevis av fornøyde verifiserte kundene. Enten det er snakk om skadeforebygging eller som støtte når skaden allerede har skjedd har Movo P2 vist seg å være en sikker vinner.

Hans

5/5

Steinar

5/5

Dag Morten

5/5

Safir

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo P2 Knestøtte?

Movo P2 knestøtte kan enkelt bestilles på deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Velg antall enheter du vil kjøpe

3) Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode

4) Vent på leveransen

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movo P2 Knestøtte med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.