Oksymeter test – Her er Beste oximeter 2022

Vi har testet de mestselgende oksymetre i 2022

Et oksymeter er et praktisk, lite apparat som måler puls og oksygenmetning i blodet. Personer som sliter med lunge- eller hjertesykdommer, eventuelt andre pusteproblemer, kan finne et oksymeter som svært nyttig.

I denne artikkelen finner du en oversikt over hvilke modeller som er de beste. Det er nemlig slik at pris ikke nødvendigvis reflekterer kvalitet eller nøyaktighet.

For å finne beste oksymeter i 2022 har vi valgt å teste en bredt utvalg av forskjellige modeller. Resultatet finner du videre i artikkelen, men kort oppsummert er Movo Oximeter V2.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo Oximeter V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Oximeter V2
576,- NOK 779 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Topcon RL-H5A
PRIS: 935,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Beurer PO60
PRIS: 889,- NOK

BEST IN TEST Oksymeter

#1 BEST
Movo Oximeter V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Oximeter V2
576,- NOK 779 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo Oximeter V2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Vi har testet markedets mest populære oksymetre i 2022. Her ser du hvorfor Movo Oximeter V2 er best i test

Som et resultat av økt pustebesvær hos mennesker etter Covid-19, har salget av oksymetre skutt i været. Vi ønsket å finne den beste, og har derfor valgt å teste de ulike modellene på markedet.

Et oksymeter er nyttig for personer med risiko for hjertesykdommer, sliter med astma, eller aktive utøvere som ønsker oversikt over eget oksygenmetning nivå.

Testingen ble gjort ved at vi først var hos legen og målet våre verdier der. Deretter kjøpte vi inne modellene med best score på kundeanmeldelser og de som er bestselgerne på markedet.

Movo V2 stakk seg umiddelbart ut som en favoritt. Det av flere grunner, men spesielt imponerende var den korte leveringstiden. Kun etter 3 dager hadde vi fått pakken i posten, noe som var vesentlig raskere enn hos noen av de andre produsentene.

Movo V2 – Testresultat

Produsenten av oksymeteret Movo V2 er en norsk startup med variert erfaring innen teknologi og helse. De har en voldsom popularitet og har vokst i et forrykende tempo. De leverer innovative produkter, samtidig som de har et høyt fokus på kundetilfredshet.

De garanterer blant annet kort leveringstid, men best av alt er at de har 100% fornøydgaranti! Er du ikke fornøyd med produktet, kan du sende det tilbake og få pengene refundert. En flott gest som vitner om et selskap som kun ønsker kundene sine det aller beste.

Uansett, her ser du hvordan testingen foregikk.

Brukervennlig display

Takket være det displayet på oksymeteret Movo V2 var den svært enkel å bruke. Displayet er også opplyst, slik at det var lett å lese av informasjonen som ble oppgitt. I tillegg kunne vi se diagrammer over pulsfrekvens, samt informasjonen som ble oppgitt var selvforklarende og ikke komplisert.

God batteritid

En annen fordel vi opplevde med denne modellen sammenlignet med andre, er at den har god batteritid. Dessuten skrur den seg autoamtisk av, hvilket sørger for lengre batteritid.  

Liten og praktisk

Movo er en liten sak, og derfor er den portabel. Den får plass i lommen, og har så klart plass til et bred spekter av fingerstørrelser.

Det var heller ingen sak å få den til å fungere. Du stikker bare fingeren i det kammeret, og etter omtrent åtte sekunder vises resultatet.  

Nøyaktig

Viktigst av alt, er Movo V2 presist, nøyaktig og pålitelig. Her er du garantert korrekte nivå. Det vet vi, siden på forhånd målte verdier hos legen.

Både oksygenmetningsnivåer og pulsfrekvens vises korrekt på displayet. Utviklerne hevder at enheten deres er klinisk og profesjonelt testet, noe vi ikke betviler i det hele tatt. Som sagt, samsvarer resultatene vi fikk med de vi fikk hos legen.

En annen ting som er verdt å merke seg oksymeteret har en alarmfunksjon som reagerer om den oppdager uregelmessigheter i kroppen din.

Hvorfor kjøpe Movo Oximeter V2?

Utover det å imponerer på punktene nevnt ovenfor, er det også mye annet som gjør at denne modellene utmerker seg.

Blant annet har den en god pris, er utviklet av et pålitelig selskap med høyt fokus på kundeservice, og ikke minst er den en favoritt blant forbrukerne.

Ikke nok med det, den har også flere best i test-tilter på merittlisten.

Prisvennlig

Myten om at pris og kvalitet er som «hånd i hanske» avkreftes så til de grader av Movo Oksymeter. Den er lagt i fra den dyreste på markedet, men er ifølge oss blant markedets desidert beste og mest pålitelige oksymetre.

Basert på våre testresultat var vi aldri i tvil om at Movo er best. Her får du altså desidert mest for pengene.

Troverdig produsent

Det gode inntrykket forsterkes av at den er utviklet av et troverdig selskap. Selskapet har en formidabel vekst, og det på rekordtid, grunnet gode produkter, rask levering og gode priser.

Vi fikk pakken levert raskt og helt uten skader, i tillegg til alle tilbys 30 dagers åpent kjøp, bedre kjent som en 100% fornøyd garanti.

På toppen av det, er oksymeteret for tilgjengelig til rabatert pris. Alt du behøver å gjøre er å kjøpe via den offisielle hjemmesiden.

Populær blant forbrukerne

Sist, men ikke minst, er Movo V2 er soleklar favoritt hos forbrukerne. Den har hundrevis av topp rangert anmeldelser og et helt hav av gode omtaler.

Også andre testmagasin skryter hemningsløst av oksymeteret, der det er særlig den unike kombinasjonen av pris og kvalitet som går igjen som den største fordelen.

Tonje

5/5

Har testet flere sånne modeller. Er mest fornøyd med denne. Den måler raskt og er enkel å bruke. Koster heller ikke så mye. Et godt kjøp.

Gerd

5/5

Det er enkelt å bruke. Levringen tok heller ikke lang tid. bra.

Martin

5/5

Lett å lese av, er liten og perfekt når jeg trener. Det som også er bra er at den viser nivåer nesten med en gang. Bruker denne stadig vekk mens jeg er å trener.

Hans

5/5

Praktisk oksymeter. Kjøpte Movo fordi den har så gode tilbakemeldinger, og også på grunn av dens gode pris. Kunne ikke vært mer fornøyd.

Hvor kan jeg kjøpe Movo Oksymeter?

For å kjøpe Movo oksymeter trenger du bare å besøke den offisielle hjemmesiden. Der kan du kjøpe til rabattert pris i en begrenset periode. Så vi anbefaler å være rask, dersom du ønsker å kjøpe til nedsatt pris.

Følg disse stegene og kjøp Movo Oximeter V2 i dag;

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Legg produktet i handlekurven

3) Skriv inn  betalingsmetode og fraktinformasjon

4) Klikk på kjøp!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movo Oximeter V2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.