Test av bærebare klimaanlegg - markedets beste modeller i 2022

Vi har testet de mestselgende klimaanleggene i 2022

Sliter du med å kjøle ned soverommet på sommerens varmeste dager? Da er du ikke alene. Solfylte sommerdager og tropenetter er ikke akkurat noe vi nordmenn er bortskjemte med, men når de varme sommerdagene først står på som verst kan det gå utover nattesøvnen.

Løsningen? Et klimaanlegg! Disse finnes i utallige størrelser og prisklasser. De vi har fokusert på er de mindre, rimeligere modellene, også kjent som portable klimaanlegg.

De utvalgte modellene ble grundig vurdert på følgende kvaliteter; design, størrelse og vekt, evnen til å kjøle ned, lydnivå, brukervennlighet og pris.

Etter timer med testing satt vi til slutt igjen med én favoritt. Les videre for å se de beste klimaanleggene i 2022!

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Basein Cool V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Basein Cool V2
1.297,- NOK 1.751 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Eeese Alba Air Care
PRIS: 3.795,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Eeese Nora
PRIS: 4.627,- NOK

BEST IN TEST Portabel Air Conditioner

#1 BEST
Basein Cool V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Basein Cool V2
1.297,- NOK 1.751 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Basein Cool V2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Vår soleklare favoritt er Basein Cool V2 - Her ser du hvorfor

Tusenvis av fornøyde kunder har anmeldt Basein Cool V2. Mange har til og med rangert klimaanlegget til fem stjerner.

Vi tenkte først at dette kunne være på grunn av klimaanleggets lave pris, men allerede tidlig i testingen vår viste det seg at dette ikke er det eneste som er bra med dette klimaanlegget.

Klimaanlegget scorer nemlig høyt på alle våre testkriterier, men dette er ikke alt. Produsenten imponerte oss også til de grader. Basein, altså selskapet som har utviklet og selger klimaanlegget, innfrir når det gjelder både kundeservice og leveringstid.

Kun dager etter bestilling fikk vi pakken levert i postkassen. Vi fikk også 30 dagers åpent kjøp. Dette får du for øvrig med alle kjøp fra leverandøren, men dette vitner om et selskap som kun ønsker det beste for kundene sine. Det er kanskje ikke så rart at det norske selskapet har etablert en gigantisk kundemasse allerede etter få år på markedet?

Basein Cool V2 –Testresultat

Som nevnt over fikk vi klimaanlegget levert i postkassen vår kun dager etter bestilling. Leveringtiden var altså vesentlig raskere enn det vi opplevde med de andre leverandørene. Et stort pluss i margen der altså.

Allerede før vi hadde begynt testingen hadde Basein skaffet seg et lite fortrinn i forhold til sine konkurrenter. Likevel var vi fast bestemte på at dette ikke skulle påvirke sluttresultatet vårt.

Så, hva var det egentlig som gjorde Basein Cool V2 så mye bedre enn de andre modellene? Svaret kan du se nedenfor.

Forfriskende klimaanlegg med effektiv nedkjøling

Først og fremst har Basein en forbilledlig evne til å kjøle ned rom – og da nærmest uavhengig av størrelse.     

Den klarer riktignok ikke å dekke rom som er større enn 15 kvadratmeter, men rom som er mindre enn dette (altså kjøkken, stue, soverom eller bad) klarte den fine å kjøle ned uten problemer.

Best av alt var derimot den forfriskende luften den produserer. Ettersom du kan fylle klimaanlegget med kaldt vann, produserer den en behagelig bris som er svært forfriskende.

Vi opplevde altså Basein som et svært effektivt klimaanlegg da den innfridde alle våre forventninger når det gjaldt det å produsere kjølig luft. En annen ting som var verdt å merke seg var at viften, altså intensiteten til klimaanlegget, kan justeres over fire nivåer.

Det vil si at du enkelt kan justere viften etter behov for en mer presis kontroll over klimaanlegget.

Stillegående – passer perfekt på soverommet eller kontoret

Så over til det vi opplevde som nest viktigst i denne testen – nemlig lydnivå. Hvor mye bråker den? Er det mulig å ha den på mens du sover eller arbeider?

Her ble vi nesten sjokkerte over hvor lite lyd den laget. Viften, som er både kraftig og effektiv, bråket nesten ikke i det hele tatt.

Vi opplevde altså ikke at Basein var forstyrrende da vi arbeidet eller da vi forsøkte å sove om kvelden. Ja, vi testet klimaanlegget på soverommet, og den fungerte helt fint. Ikke bråket den, samtidig som den sørget for et behagelig inneklima.

Praktisk liten sak

Noe annet vi likte godt med denne modellen, og som også ga Basin et fortrinn, var hvor praktisk den er. Den har en liten, portabel størrelse med et bærevennlig håndtaket på toppen.

Dette gir deg muligheten til å ta med deg klimaanlegget overalt, enten det er på kontoret eller om du bare trenger å flytte det til et annet sted i hjemmet.

I tillegg har klimaanlegget ulike tidsinnstillinger og lys, noe som gjør at Basein også kan brukes som lampe. Brukervennligheten var det altså heller ingenting å utsette på.

Basein var også enkel å installere og har lettleselige knapper og funksjoner. Her er det null risiko for å trykke seg bort.

Hvorfor kjøpe Basein Cool V2?

Det er altså mye som er bra med dette klimaanlegget. Alt i alt er dette klimaanlegget litt bedre på alle testkriteriene våre enn de øvrige modellene og derfor anser vi det som best i test.

Helheten den gir er svært bra, og vår oppfatning er at den gir mye for pengene. Sjeldent har vi vært borti et så lite, men likevel så effektivt klimaanlegg.

Når både kvaliteten og prisen er bra, synes vi rett og slett at Basein er et opplagt valg om du har behov for et klimaanlegg.

Populær blant kundene

Vi er for øvrig ikke de eneste som har latt oss begeistre av Basein. Også kundene, i alle fall de som har vurdert klimaanlegget, skryter hemningsløst av det.

Som nevnt får klimaanlegget flere topprangeringer av fornøyde kunder, og det er flere som beskriver hvordan Basin har ‘reddet’ dem på varme sommernetter.

Vi betviler ikke det et eneste sekund ettersom vi har merket den uvurderlige effekten til Basein Cool V2.

Vurderer du å kjøpe klimaanlegget? Da bør du være rask. Akkurat nå er det på salg, men kun ut måneden.

Hilde

5/5

Helt perfekt. Snakk om livredder. Soverommet koker over på sommeren, men ikke etter at jeg kjøpte denne.

Gunn

5/5

Enkel å bruke, fungerer godt, ikke så ille pris heller. Jeg er fornøyd.

Ørjan

5/5

Den bråker lite, men helt stillegående er den ikke. Er likevel fornøyd da den klarer å kjøle ned luften rundt meg.

Per

5/5

Bra pris og bra maskin. Anbefales av meg.

Hvor kan jeg kjøpe Basein Cool V2?

Har du bestemt deg for å kjøpe testens beste klimaanlegg trenger du bare å følge instruksene nedunder;

1) Besøke den offisielle hjemmesiden

2) Legge produktet i handlekurven

3) Fylle inn fraktinfo og velge betalingsmetode

4) Klikke på kjøp!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Basein Cool V2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.