Rotasjonslaser test – Markedets beste modeller 2022

Vi har testet de mestselgende rotasjonslaser i 2022

Trenger du presise mål av horisontale og vertikale linjer er en rotasjonslaser akkurat det du trenger. Dette verktøyet er hakket mer avansert enn et vater, og egner seg særlig bedre til utendørsbruk.

I dag er ikke akkurat mangel på alternativ, og for å hjelpe deg å finne rotasjonslaseren som fungerer best har vi valgt å teste de bestselgende modellene på markedet.

Ved å grundig vurdere brukervennlighet, funksjonalitet, rekkevidde, kvalitet og pris, var det til slutt en modell som stakk seg merkbart ut.

Les videre om du ønsker å se markedets 3 beste rotasjonslasere, etterfulgt av en omfattende gjennomgang av vår soleklare favoritt.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
hilda 4d
9.9
5/5
"Utmerket"
Hilda 4D
2.990,- NOK 3.990 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Topcon RL-H5A
PRIS: 8.279,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Leica CLH
PRIS: 15.109,- NOK

BEST IN TEST Rotasjonslaser

#1 BEST
hilda 4d
9.9
5/5
"Utmerket"
Hilda 4D
2.990,- NOK 3.990 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Hilda 4D" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter timer og dager med testing var det tilslutt Hilda 4D rotasjonslaser som utmerket seg som best i test 2022

Måten testen ble gjennomført på var å kjøpe inn rotasjoslaserne med best reviews. Med flere hundre topprangerte kundeanmeldelser og nærmere 1000 anbefalinger fra verifiserte brukere, var det Hilda 4D vi hadde største forventninger til.

Selskapet som står bak utviklingen av Hilda 4D er en norsk startup. De har på kort tid etablert en voldsom fanskare, og de selger i dag produkter rundt om i hele Europa.

Årsaken til den unormalt høye populariteten, sett i forhold til levetid, er trolig fordi selskapet leverer innovative produkter, og ikke minst fordi de har et høyt fokus på kundetilfredshet.

Dette er for øvrig noe vi umiddelbart bet oss merke i. Leveringstiden var nemlig på kun 3 dager, og i pakken lå et notat der det sto at vi hadde 30 dager åpnet kjøp. En flott gest som sjeldent er å se hos øvrige nettbutikker.

Hilda 4D rotasjonslaser – Testresultat

Grunnet den korte leveringstiden og at vi kunne få refundert pengene om vi ikke var fornøyde, gjorde at vi allerede før testingen hadde begynt satt med en positiv følelse. Vi hadde altså stor forståelse for hvorfor Hilda skårer så høyt på kundeomtalene.

Likevel, vi måtte selv finne ut hvor godt rotasjonslaseren fungerte. Her ser du våre testresultat.

Høy kvalitet

I det vi åpnet pakken og tok ut rotasjonslaseren, skjønte vi raskt at dette er en modell av ypperste kvalitet. Hilda 4D regelrett oser kvalitet takket være det robuste og kompakte designet i slitesterk stål.

Det gjør at Hilde V4 fungerer like godt til utendørsbruk som inne. Hverken regn, vind eller annet hardt vær vil påvirke den nevneverdig. Følgelig er den også lite utsatt for eventuelle støtskader og annen slitasje.

Med andre ord, dette er et produkt som garantert holder i mange år fremover.

Brukervennlig

For nybegynnere kan rotasjonaslasere typisk være krevende verktøy. Ikke at de er særlig kompliserte, men til en viss grad kan de mest avanserte modellene være vanskelige å skjønne seg på.

Dette gjelder imidlertid ikke Hilde V4. verktøyet er meget lettleselig, oversiktlig og entydig. Det har ingen uforståelige funksjoner, der også alle knappene velbeskrivende. Skal du måle vertikale linjer klikker du på «V», og følgelig «H» for horisontale – enkelt og greit.

Siden Hilda 4D også har en funksjon som varsler om vibrasjoner eller rystninger, forhindres eventuelle nivelleringsfeil, som bedrer brukervennligheten vesentlig.

Svært presis og funksjonell

Som skrevet måler 360 grader rotasjonslaseren både vertikal og horisontale linjer, og den er utstyrt med en aldeles synlig laserstråle. Strålene er også millimeterpresise, og dermed er det et komplett verktøy som garanterer nøyaktige mål.

Vi liker også godt at den har en god rekkevidde, slik at du slipper å flytte rundt på verktøyet hver gang du trenger nye mål.

En annen ting som imponerte er at den har et såkalt T-bracket-veggfeste, hvilket gjør at du kan feste rotasjonslaseren på veggen, samt en slags lift på undersiden. Sistnevnte er en kjempefordel skal du legge nye gulvfliser, mens veggfeste gjør det lett å henge opp hyller og lignende.

Hvorfor kjøpe Hilde V4 Rotasjonslaser?

Basert på testresultatet presentert ovenfor og sett i forhold til alle gode omtalelser, var det i grunn liten tvil at Hilda 4D skulle bli best i test.

Med det sagt var det også langt mer som imponerte oss med rotasjonslaseren, deriblant;

Best på pris

Rotasjonslasere er normalt meget dyre verktøy, spesielt om du sammenligner med den tradisjonelle vateren. Ikke at vi på noe som helst måte prøver å hevde at Hilda 4D er billig, men med tanke på hvor dyre disse verktøyene vanligvis er, har Hilda 4D en svært god pris.

Den er nemlig langt rimeligere enn de aller fleste modellen, og med tanke på at den er en av markedets fremste, er det overraskende at den ikke koster mer.

Vårt poeng er altså at du får særdeles mye for pengene. Derfor er dette vår absolutte anbefaling trenger du en rotasjonslaser. 

Produkt utviklet av et troverdig selskap

En annen positiv ting med Hilda 4D er at den er utviklet og sendes av et troverdig selskap. Den norske startupen har på kort tid vokst voldsomt i popularitet, og har en eventyrlig vekst.

Det med rette vil vi si, siden selskapet leverer gode produkter, har lynrask leveringstid og ikke minst er en prisvennlig leverandør.

Å bestille over nett er aldri en garanti, noe vi har erfart gjennom våre mange år med testing, men med dette selskapet vil du ikke støte på noen problem.

Du tilbys 30 dagers åpnet kjøp, som betyr at du har rett på pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd.

Populær også blant andre testmagasin

Vi er ikke de eneste som har utført tester av dagens rotasjonslasere, og heller ikke de eneste som har blitt begeistret av Hilda 4D.

Rotasjonslaseren har nemlig en rekke testvinner-tiler på merittlisten. I tillegg har den flere hundrevis anmeldelser, der de aller fleste er topprangert, samt drøssevis av anbefalinger fra verifisert kunder.

Hans

5/5

Har ikke rukket å teste den så mye enda. Men er godt fornøyd med den raske levringen og den gode prisen.

Alek

5/5

Veldig fornøyd. Enkel å bruke og svært presis. Anbefales på det sterkeste.

Chris

5/5

Valgte denne på grunn av pris og fordi den får gode omtaler. Er så langt fornøyd. Den er velfungerende, og kvaliteten virker også å være bra.

Hvor kan jeg kjøpe Hilda 4D rotasjonslaser?

Du kan enkelt kjøpe Hilda 4D rotasjonslaser på deres offisielle hjemmeside. Akkurat nå kan su attpåtil kjøpe til rabatert pris. Alt du behøver å gjøre er å;

1) Besøke den offisielle hjemmesiden

2) Legge produktet i handlekurven

3) Velge betalingsmetode og skrive inn fraktinformasjon

4) Klikke på kjøp!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Hilda 4D med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.