Rygg massasje test – Her ser du beste massasjepute 2022

Vi har testet de mestselgende ryggmassasjeputer i 2022

Sliter du med vond rygg eller stiv nakke. Det bør en massasjepute stå øverst på handlelisten, men hvilken er egentlig den beste?  

Dagens utvalg florerer og det er ikke gitt at alle rygg massasjeputene fungerer like godt. Derfor har vi tatt fatt på oppgaven med å teste de ulike modellene.

Vi må ærlig innrømme at de fleste modellene imponerte, men likevel var det særlig en pute som utmerket seg mer enn de andre. Hvem dette er, finner du om du leser videre.

Se hvilke massasjeputer vi anbefaler og hvem som er best i test 2022. 

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Ryggmassasjepute V2
899,- NOK 1.214 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Beurer Massasjepute MG147
PRIS: 929,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Tanita RD953S
PRIS: 979,- NOK

BEST IN TEST Ryggmassasjepute

#1 BEST
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo Ryggmassasjepute V2
899,- NOK 1.214 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo Ryggmassasjepute V2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Movo ryggmassasjepute V2 kom best ut i våre undersøkelser. Her ser du hvorfor

Med et særskilt fokus på komfort, massasjeeffekt, altså putens evne til å løse opp stive og ømme muskler, pris og andre egenskaper, var det med stor spenning vi tok fatt på testingen av de ulike massasjeputene.  

Vi gikk først gjennom reviews og allerede utførte tester og kjøpte inn fem av modellene vi opplevde som de beste, basert disse undersøkelsene.

I forkant av testingen var det nettopp testvinneren Movo vi hadde størst forventinger til. Det var nemlig modellen med best omtale på kundeanmeldelsene. Ikke nok med det – leveringstiden var attpåtil lynrask, faktisk vesentlig raskere enn hos de andre leverandørene.

Nedenfor ser du våre testresultat!

Movo massasjepute V2 – Din personlige massør

Bare raskt om produsenteten Movo før vi beskriver testresultatene; Det er en norsk selskap bestående av en god blanding av «teknologinerder» og fysioterapeuter.

Sammen har de skapt massasjeputen da de har savnet lett-tilgjengelig redskap til behag behandling av ømme muskler.

Det er også et selskap med et tilsynelatende høyt fokus kundeservice. Kort leveringstid, rask responstid og fornøydgarantier er typisk gjengangere på selskapets kundeomtaler.

Dette er for øvrig også noe vi bet oss merke i ettersom vi fikk pakken levert kun 3 dager etter bestillingen. I pakken lå også et notat hvor det sto at vi ville få pengene refundert dersom vi ikke var fornøyde – en flott gest, syntes vi.

Uansett, her ser du hvordan testingen gikk.

Kraftig massasjepute med avslappende effekt

Massasjeputen er utstyrt med 3 hastigheter og fire massasjeballer på hver av sidene, åtte totalt. Dette skal ifølge leverandørene gi en dyp massasje, som både gir maksimal avkobling og restitusjon – og ja, påstandene viste seg å stemme!

Massasjeballene trengte dypt inne i musklene og knuste de verste muskelknutete og ga umiddelbart en avslappende effekt.

Siden det også er mulig å justere hastigheten, altså tempoet, er det mulig å justere graden av massasje. Si at du i perioder en skikkelig stiv, da kan det være godt med en dypere massasje der musklene virkelig får mørt seg. Mens andre ganger kan det kanskje være bedre med en roligere og mer avslappende massasje.

Poenget vårt er at Movo massasjepute fungerer til alt, enten om det er til restitusjon etter beinharde treningsøkter eller om det er til mykere massering for å løsne litt på musklene.

Det er også verdt å nevne at putene har såkalte varmelamper på innsiden, som når en temperatur på opptil 45 grader. Dette skal angivelig bedre massasjeeffekten, uten at vi på noen som helst måte klarte å vurdere hvorvidt dette stemte.

Skånsom og behagelig

Selv på den kraftigste effekten opplevde vi massasje puten som behagelig. Ballene på innsiden er skånsomt og ergonomisk utformet, slik at de ikke «skader» kroppen på noe som helst måte.

Selvsagt kjennes det godt når massasjen er i gang og om musklene er støle og stive, men det er riktignok naturlig og helt ufarlig.

Smart utforming

Det er også verdt å merke seg den geniale utformingen til Movo massasjepute. Det gjør at den kan massasje hele kroppen, for eksempel, beina, nedre del av ryggen, eller under føttene, og ikke bre rygg og nakke.

Portabel – kan brukes overalt!

En annen fordel med Movo er den praktiske, portable størrelsen. Den er enkel å brette sammen og kan derfor tas med hvor enn du er.

Skal du på reise, eller kanskje du ønsker en rask massasje mellom slagene på jobb? Uansett hvor du skal eller hvor du er, kan du ta med deg og bruke Movo ryggmassasje. Den er også fullstendig stillegående og vil hverken forstyrre deg eller de rundt deg.

Hvorfor kjøpe Movo massasjepute V2?

Som skrevet innledningsvis ble vi egentlig besgistret over alle putene vi testet, men det var noe særegent med Movo. Den ga litt dypere massasje, hadde en mer beroligende effekt og var også litt bedre sett i forhold til komfort.

Dermed var det et ganske så enkelt valg til slutt å kåre denne puten til best i test 2022. de ovennevnte faktorene er for øvrig ikke de eneste vi likte. Her ser du andre argumentet som taler for at du bør kjøpe Movo V2.

Enkel å bruke

Movo er enkel å bruke takket være selvforklarende knapper. Det er ingen sak å sku den av- eller på, den har til og med automatisk avslåing etter 15 minutter, og det er også enkelt å variere hastighet. Alt i alt en svært brukervennlig massasjepute.

Prisvennlig

Et annet punkt som taler for Movo er dens eksepsjonelle pris. Sammenlignet med resten av markedet koster den relativt lite, og da i alle fall om du ser i forhold til hvor bra den faktisk fungerer.

Vi konkluderte dermed med at dette er massaseputen som gir desidert mest for pengene.

Populær

Populariteten er ubestridt og det er utvilsomt en av de fremste bestselgerne på markedet. den har hundrevis av topprangerte anmeldelser og den får attpåtil svært gode skussmål av såkalte eksperter.

Det er flere naprapater som har uttalt seg om Movo massasjeute og forklart at den er et særdels godt supplement til hjemmerehabilitering.

Marie

5/5

En flott massasjepute med umiddelbar effekt. Jeg er strålende fornøyd

Petar

5/5

Den er bra, veldig bra faktisk! Hjelper meg mye når jeg mye trener mye. Slutt på stive muskler nå, og den kan massere over alt.

Farhad

5/5

Jeg er fornøyd. Ble levert raskt og den fungerer som den skal. God å ha etter en lang dag på jobb.ene. Anbefales.

Trine

5/5

Movo har utvilsomt hjulpet meg mye. Som aktiv idrettsutøver har jeg savnet produkter som korter ned restitusjonstid og denne puten virker enn så lenge å være løsningen! Kombinasjonen av varme og massasje fungerer perfekt mot stølhet.

Hvor kan jeg kjøpe Movo Massasjepute V2?

Ønsker du å gjøre som hundrevis av andre før deg og kjøpe massasjeputen? Da trenger du bare å besøke den offisielle hjemmesiden. Akkurat nå kan kjøpe til nedsatt pris, men vær rask, tilbudet gjelder kun ut uken!

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Legg produktet i handlekurven

3) Velg betalingsmetode og oppgi fraktinformasjon

4) Klikk på kjøp!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movo Ryggmassasjepute V2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.