Beste sveiseapparat 2022 – Test av topp 3 sveisemaskiner

Vi har testet de mestselgende sveisemaskiner i 2022

Sveisemaskiner brukes i hovedsak til å smelte sammen metall. Det er i dag et verktøy med høy etterspørsel og som brukes av både profesjonelle håndverkere, entreprenør og privatpersoner.

Grunnet den høye etterspørselen er også utvalget et enormt. Så hvilken sveisemaskin bør man egentlig velge? Det er dette vi ønsker å finne ut av.

For å finne sveiseapparat som fungerer best, har vi valgt å teste de bestselgende modellene i 2022. Vi har da vurdert kvalitet, effekt, funksjonalitet, fleksibilitet og pris.

Resultatet av vår gjennomgang finner du videre i artikkelen, men raskt oppsummert er Deko V220 MMA vår soleklare favoritt.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Deko V220 MMA
9.9
5/5
"Utmerket"
Deko V220 MMA
2.499,- NOK 3.373 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Esab Rogue ES 180i Pro
PRIS: 5.849,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Esab Caddy MIG C200I
PRIS: 12.999,- NOK

BEST IN TEST Sveiseapparat

#1 BEST
Deko V220 MMA
9.9
5/5
"Utmerket"
Deko V220 MMA
2.499,- NOK 3.373 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Deko V220 MMA" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Vår grundige testing resulterte i at Deko V220 MMA er den beste på markedet 2022. Her ser du hvorfor

Måten testen ble utført på var å kjøpe inn de tre bestselgende modellene i 2022, og deretter teste dem. Vi gjennomgikk da en rekke anmeldelser og reviews fra både kunder og ulike testmagasin.

Siden Deko V220 var sveiseapparatet med best score på kundeanmeldesene, med flere hundrevis femstjerners rangeringer, var det nettopp denne vi på forhånd hadde størst forvetninger.

Kort om utviklerne av Deko, så er det et norsk selskap som ble etablert nokså nylig. På tross av den korte levetiden har selskapet en voldsom popularitet både her til lands og rundt om i Europa.

Årsaken til den høye populariteten kommer trolig av selskapets innovative produkter, raske leveringstid og ikke minst av at de tilbyr 30 dagers åpent kjøp.

Deko V220 MMA – Testresultat

Allerede før vi fikk ta fatt på testingen, fikk vi en forståelse av hvorfor Deko V220 sveiseapparat skårer høyt på kunde omtalene. Leveringstiden var nemlig på kun 3 dager, noe som er aldeles raskt.

De som har bestilt mye varer over nett, vet sikkert utmerket godt at treg leverginstid er et hyppig problem. Dermed ble vi svært imponerte da det kun tok oss tre dager å få sveiseapparatet levert.

Uansett, nå som vi hadde pakken var det på tide å teste sveiseapparatet. Vi hadde da et særskilt fokus på kvalitet, effekt, funksjonalitet og fleksibilitet.

Bærbart design av høy kvalitet

Det aller første vi bet oss merke i var at sveiseapparatet hadde en praktisk håndtak på toppen, og et portabelt design. Maskinen er forholdsvis lett i vekten og utformet på en måte som gjør den enkel å bære med seg. Dette er en kjempefordel skal du bevege deg fra sted til sted.   

Kvaliteten på maskinen opplevde vi også som svært bra. Den har et kompakt og robust ytre, som er resistent mot både støt og hardt vær.

Vi testet Deko sveisemaskin både innendørs og utendørs, og den fungerte like godt hvor enn vi var.

Profesjonelt sveisemaskin med enorm ytelse

Så over til det viktigste – nemlig ytelsen. Hvor effektiv er Deko og hvordan håndterer den ulike materialer?

For det første var den i mer enn god nok stand til å håndtere alle typer for metall. Vi prøvde å sveise rustfritt stål, jern, kobber, karbonstål, legert stål, og legert kobber. Uavhengig av type metall, sveiste Deko V220 lett som en lek.

Det har trolig en sammenheng med at den har en effekt på hele 220V og at den er utviklet med en teknologi som garanterer høy ytelse.

En annen ting vi bet oss merke i er at maskinen er utstyrt med en funksjon som umiddelbart kjøler ned motoren etter bruk. Det gjør den trygg samtidig som det sikrer lengre levetid. Risikoen for overoppheting er minimal.

Brukervennlig – godt egnet for nybegynnere

Takket være det oversiktlige displayet og selvforklarende funksjonene, er det ingen sak å anvende Deko V22. Det digitale displayet viser nåværende data under sveisingen og gir følgelig en pålitelig og trygg support mens du arbeider.

Ikke nok med det – den praktisk viften forhindrer at maskinen går varm, slik at du ikke brenner deg under sveisingen.

Utover det starter den raskt og enkelt, og grunnet den praktiske ytelseskontrollen er maskinen meget energieffektiv. Sistnevnte er en unik egenskap som er sjelden å finne hos andre modeller.

Hvorfor kjøpe Deko V220 MMA?

Grunnen til at det er Deko V220 vi opplever som best og anbefaler, er for at det er maskinen som kommer best ut av våre kriterier. Den har en eksepsjonell ytelse, er anvendelig og fleksibel, kan enkelt bæres med og kan brukes på alle typer metall.

I tillegg til det var det også denne modellen som kom best ut i forhold til «verdi for pengene». vi tar en nærmere titt.

Du får mye for pengene

Pris vil alltid være en viktig del av slike tester som denne. Selv om vi mener kvalitet og effekt alltid vil trumfe over noe annet er det ikke til å legge skjul på at pris har stor betydning.

Derfor ble vi nesten litt overraket over at Deko V220 ikke kostet mer når vi fikk testet og fant ut av hvor god ytelse den faktisk har. Kvaliteten er det heller ikke noe å utsette på. Vi opplevde den som svært slitesterk og værbestandig.

Med andre ord skulle man nesten tro at prisen skulle være det dobbelte. Så Deko V220 er sveiseapparatet som gir desidert mest for pengene.

Deko V220 er anbefalt av hundrevis av verifiserte brukere

Denne unike kombinasjonen av pris, kvalitet og ytelse er nok en viktig årsak til Dekos astronomiske popularitet.

Sjeldent har vi opplevd et produkt med så mange gode tilbakemeldinger som denne – og bare får å klargjøre, vi har holdt på med testing i en årrekke.

Det som spesielt går igjen som den største fordelen er den gode brukervennligheten og det portable designet.

Andre ting som det skrytes mye av er den raske leveringstiden. Dette var også noe vi ble imponerte av. I tillegg tilbys alle kjøpere 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke fornøyd kan du sende tilbake sveisemaskinen og få pengene refundert.

En flott liten gest som vitner om et selskap som ønsker kundene det beste.

Johan

5/5

Jeg var litt skeptisk til å begynne med på grunn av den lave prisen, men snakk om å bli positivt overrasket! Har sjeldent opplevd en bedre sveisemaskin enn denne! er strålende fornøyd.

Michael

5/5

Er veldig godt fornøyd! Fungerer som den skal og levringen var rask. Prisen er også god. Alt i alt et strålende kjøp.

William

5/5

Det er første gang jeg kjøper ett sveise apparat. Trodde de var vanskelig å bruke, men ikke denne. Den får 5 stjerner av meg.

Trond

5/5

Som en erfaren håndverker har jeg vært borti flere titalls sveiseapparat. Til denne prisen er Deko V220 særs bra. Den fungerer riktignok ikke på de desidert mest krevende oppgavene, men det er heller ikke forventet da slike modeller er i hundretusenkroner-klassen. Til alt annet bruk fungerer den optimalt.

Hvor kan jeg kjøpe Deko V220 MMA?

Du kan enkelt kjøpe Deko sveiseapparat på deres offisielle hjemmeside. Akkurat nå kan du kjøpe til rabatert pris. Alt du behøver å gjøre er å:

1) Besøke hjemmesiden

2) Legge produktet i handlekurven

3) Velge betalingsmetode og skrive inn fraktinformasjon

4) Klikke på kjøp!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 29 du kan fortsatt kjøpe Deko V220 MMA med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.