Beste tannbleking 2022 – Test av tannbleking strips

Vi har testet de mestselgende tannbleking i 2022

Ønsker du et hvitere smil, men samtidig å unngå kostbare tannlegebesøk? Da bør du vurdere å teste ut tannbleking produkter til hjemmebruk, men hvor godt fungerer egentlig disse produktene?

Det var det vi ønsket å finne ut av, og har derfor testet de forskjellige tannblekingssettene på dagens marked.

Etter flere uker med testing og nøye vurderinger satt vil til slutt igjen med 3 favoritter, der særlig en av dem utmerker seg mer enn de andre. Testvinneren garanterer et hvitere smil etter kun få dager, og imponerer med sin solide brukervennlighet.

Les videre og se topp 3 tannblekingsprodukter i 2022 – og en grundig gjennomgang av vår ubestridte favoritt.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Sheer tannbleking
9.9
5/5
"Utmerket"
Sheer tannbleking
597,- NOK 806 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Dentaworks Plus
PRIS: 698,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
DentaWorks tannblekingspenn
PRIS: 499,- NOK

BEST IN TEST Tannbleking

#1 BEST
Sheer tannbleking
9.9
5/5
"Utmerket"
Sheer tannbleking
597,- NOK 806 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Sheer tannbleking" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Vår testingen viser at Sheer tannbleking er beste blekingssett på markedet i 2022. Her ser du hvorfor

Flere hundretalls kunder har omtalt Sheer tannbleking i svært positive ordelag der også brorparten har vurdert den til toppscore på kundeanmeldelsene.

Produktet har nærmere 1000 fem stjerners rangeringer og er dermed produktet med desidert best tilbakemeldinger.

Som sådan var Sheer tannblekeren vi på forhånd hadde størst forventinger til. Forventingene ble heller ikke noe mindre da vi fikk produktet levert på rekordkort tid, nærmere etter kun 3 dager. Vi har aldri før opplevd en så rask leveranse og ble derfor riktig så imponerte.

Etter en rask sjekk viser det seg at kort leveringstid er noe leverandøren til Sheer lever og ånder av. På deres egne hjemmeside står det at kundetilfredshet er deres høyeste prioritet og at de derfor jobber hardt for å innfri forventningene til kundene sine.

Vår opplevelse av det er at de innfrir så til de grader, mye grunnet den raske leveringstiden og ikke minst på grunn av at alle kjøpe kommer reklamasjon. En flott gest som ikke alltid er å forvente hos nettbutikker.

Sheer tannbleking – Testresultat

Selv om vi ble tidlig imponerte over Sheer, eller rettere sagt leverandøren, var vi fast bestemte på at det ikke skulle ha noe påvirkning på vårt sluttresultat. Det skulle være at selve tannblekeren fungerte og leverte optimale resultat.

Som sådan var det bare å nullstille og begynne med blanke ark. Her ser du hvordan testingen utartet seg.

Merkverdige resultat etter få dager

Sheer tannbleking består av tannblekings gel, en slags lampe som bleker tennene og så klart ei skinne som du plasserer rundt tenne.

Gelen inneholder en rekke sunne ingredienser som har bevist blekende effekt på tenner. Det er heller ingen skadelige stoffer, som gjør gelen trygg å bruke.

Uansett, vi opplevde at Sheer ga resultater etter kun 2-3 dager. Vi brukte produktet en gang hver dag, og takket være den medfølgende «shade guiden» var det enkelt å måle resultat.

Tennene ble synlig hvitere, der vi også opplevde at den fjernet dårlig ånde etter kaffe og røyking. Ikke det at de andre blekningsmidlene i testen ikke fungerte, men Sheer hadde en raskere effekt der også resultatet var synligere.   

Enkel å bruke

En annen ting vi likte godt med Sheer var at den var enkel å bruke. Kall oss gjerne to kronidioter, men for oss som aldri har vært borti slike produkter før var det ikke like lett å vite hvordan disse produktene fungerte.

Sheer hadde heldigvis en velforklarende bruksanvisning som gjorde prosessen svært enkel. Du trenger bare å tilpasse tannskinnen dine tenner. Deretter påføre et tynt lag med gel, for å så plassere skinnen i munnen.

Etter det plasserer skrur du på munnbrettet og plasserer det på selve tannskinnen. Etter rundt 20 minutter fjerner du produktet fra munnen, og skyller tennene med vann. Enkelt som bare det.

Kritthvitt resultat ved kontinuerlig bruk  

Som skrevet var resultat synlig etter få dager, men hva skjedde etter lengre perioder? Hvor godt ble resultatet da?

Vi følte et behov for å finn ut av dette og valgte å teste Sheer i to måneder. Resultat? Kritthvite tenner!

Med andre ord er du garantert et hvitt, fint smil bruker du Sheer tannbleking. Det var heller ingen bivirkninger og Sheer virker dermed å være som et trygt tannpleieprodukt.

Kan brukes av både profesjonelle og til hjemmebruk

Ifølge egen hjemmeside er Sheer forbeholdt profesjonelle grunnet dens uvurderlige effekt, men også til hjemmebruk da den er enkel å bruke.

Er du ikke kjent med slike produkter har det null betydning. Sheer kommer nemlig en velforklarende guide som stegvis beskriver hvordan bruke produktet.

Å bruke Sheer krever også lite tid – kun 20 minutter daglig for best resultat. Tilsvarende produkter kan kreve opptil 1 time bruk for at resultatet skal være synlig.

Hvorfor kjøpe Sheer Tannbleking?

Alt i alt leverer Sheer best resultat – iallfall om vi baserer oss på vår forskning. I tillegg er den enkel å bruke og forbeholdt alle voksne. Det er derimot mye mer som imponerte oss med Sheer tannbleking, blant annet dens gode pris og ikke minst den lynraske leveringstiden.

God pris

Sammenlignet med andre produkter er Sheer på den nedre delen av prisskalaen. Ikke det at den er billigst, men den er langt ifra den dyreste. Sett i forhold til helheten er det tannblekeren som gir soleklart mest for pengene.

En annen ting som er verdt å merke seg er at alle kunder tilbys 30 dager åpent kjøp. Er du ikke fornøyd kan du sende tilbake varen og få pengene refundert.

Rask leveranse

Ikke at leveringstiden har noe å si for hvor bra et produkt er eller ikke, men det er klart at en kort leveringstid er en fordel. Kun 3 dager tok det for oss, der selskapet også garanterer alle sine kunder rask levering.

Produktet var også fint pakket inn og kom uten noen former for skader.

Populær blant kundene

Vi er ikke de eneste som har latt seg imponere av Sheer tannbleking. Også eksisterende kunder virker å være svært fornøyde.

Sheer skårer ekstremt høyt på anmeldelser, hvorav mange av tilbakemeldingene ser ut til å være av profesjonelle tannleger. Noen av dem beskriver at dette er et produkt de selv bruker.

Siw

5/5

Synlig forskjell etter få dager. Dette er et produkt som virker. Anbefales.

Mimi

5/5

Har fått Sheer anbefalt av flere venninner og følte jeg måtte teste selv. Må si jeg var skeptisk, men tannblekingen har overbevist meg. Har fått synlig hvitere tenner og det kun etter få dager med bruk! 

Kristina

5/5

Har brukt Sheer tannbleking i noen uker nå og jeg er strålende fornøyd. Har til og med anbefalt den til flere venninner.

Tonje

5/5

Merkbar effekt allerede nå! Wow, jeg er mektig imponert. Trodde aldri at tenne mine kunne bli så hvite. Dyr var den heller ikke. Et utmerket produkt som anbefales.

Hvor kan jeg kjøpe Sheer tannbleking?

Sheer tannbleking får du kjøpt på den offisielle hjemmesiden. Alt du behøver å gjøre er å følge instruksene nedunder;

1) Besøk hjemmesiden

2) Legg produktet i handlekurven

3) Oppgi betalingsmetode og fraktinformasjon

4) Klikk på kjøp!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Sheer tannbleking med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.