Beste Waterpik 2022 – Test av markedets bestselgende modeller

Vi har testet de mestselgende waterpik i 2022

For å få en bedre munnhygiene er tannpuss selvsagt et must. Det er derimot ikke alle områder i munnen tannbørsten kommer til, som for eksempel mellom tennene.

For en dypere rengjøring kan det derfor være lurt med en waterpik, også kjent som en tannrenser. Ved å bruke vann til å spyle mellom tennene, skal disse smarte produktene både motvirke dårlig ånde, forhindre gule tenner, plakk og tannstein.

Vi ønsket å finne ut hvilken waterpik som er den beste og har derfor testet de bestselgende merkene på markedet. Etter uker med analytisk arbeid og grundige vurderinger, satt vi til slutt igjen med én favoritt.

Les videre og se topp 3 waterpiks – og så klart – markedets beste tannrenser i 2022.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Mornwell V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Mornwell V2
997,- NOK 1.346 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Waterpik WP-100
PRIS: 1.652,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Waterpik WP-70E
PRIS: 1.339,- NOK

BEST IN TEST Waterpik

#1 BEST
Mornwell V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Mornwell V2
997,- NOK 1.346 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Mornwell V2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Mornwell V2 er vår soleklare favoritt av markedets bestselgende waterpiks i 2022

I dag finnes det mengder av tannpleieprodukter og et av de nyeste tilskuddene er såkalte vann tannrensere, eller bedre kjent som waterpiks.

Vi var nysgjerrige på hvor godt dette produktet fungerte. Klarer de å fjerne plakk, tannstein og gule tenner som hevdet? Ikke minst var vi nysgjerrige på hvilken modell som faktisk fungerer best.

For å gi svar på dette valgte vi å kjøpe inn modellene med beste omtaler, og de som angivelig er de bestselgende merkene på markedet. Vi endte da opp med disse tre modellene.

På forhånd var det nettopp Mornwell V2 vi hadde størst forventinger til. Denne waterpiken er ikke bare anbefalt av hundrevis av verifiserte brukere, den har også flere best i test-titler på merittlisten.

Mornwell V2 – Testresultat

Utviklerne av Mornwell V2 er et norsk selskap med relativt kort tid på markedet. Likevel har de etablert seg en gigant på det nordiske markedet. De har tusenvis av trofaste kunder og øker stadig i popularitet.

Grunnen til den lynraske ekspanderingen er nok fordi de leverer svært gode produkter, og ikke minst fordi de har et høyt fokus på kundetilfredshet.

Dette var noe vi merket umiddelbart. Det tok oss nemlig kun et par dager å få tanneseren levert, og med på kjøpet en 100% fornøydgaranti, noe for øvrig alle kjøpere får. Det vil si at du får pengene refundert dersom du ikke er fornøyd med produktet.

Uansett, nå som vi hadde mottatt waterpiken var det på tide å teste den. Her ser du hvordan det gikk;

3 rengjøringsmoduser som garanterer rene tenner

Mornwell V2 er utstyrt med 3 ulike moduser, normal, myk og puls, slik at du kan tilpasse skyllenivået etter behov. Dette opplevde vi som meget praktisk. I tid til annen kan det være behov for ulikt skyllenivå.

Noen ganger trenger du litt ekstra kraft for å fjernet den verste plakken og for å oppnå en dypere rens. Mens andre ganger kanskje det bare er behov for litt mildere skylling.

Uansett, det at Mornewell har 3 moduser gjør den egnet til all slags tannens, også for dem med kroner, reguleringer eller betennelse i tannkjøttet.    

Skånsom og helt uten ubehag

Uavhengig av hvilket skyllenivå vi brukte var tannrenserens ikke ubehagelig å bruke. Den skylte skånsomt mellom tennene og sørget for en frisk og herlig følelse i etterkant.  

Merk at pulsmodusen er nokså kraftig og at det kan sprute ganske så mye vann dersom waterpiken plasseres «feil». Vi fant raskt ut at munnen må være delvis lukket om du ikke ønsker vannsøl over hele badet.

Umiddelbare resultat

Mornwell V2 hevder å fjerne både plakk og tannstein, og samtidig forhindre gule tenner og dårlig ånde. I tillegg skal den visstnok bidra til et sunt og frisk tannkjøtt.

Påstandene stemte så til de grader. Kun få dager etter med daglig bruk opplevde vi både tenne som hvitere, og det var heller ingen antydning til tannstein. Du vet den følelsen når du har vært til tannlegen og tenne kjennes plettfrie ut? nettopp den følelsen hadde vi etter hver eneste gang vi brukte Mornwell V2.

Sagt med andre ord innfrir waterpiken lovnadene og vi merket umiddelbart bedre resultat. Det har nok en sammenheng med Mornwells kraftige vannstråle som enkelt kommer til mellom tennene.

Brukervennlig

En annen ting vi likte meget godt med Mornwell V2 er at den er enkel å bruke. Det var lett å skifte modus takket være de oversiktlige og entydige funksjonene, og det var heller ingen sak å bytte munnstykke.

Siden den har en vanntank på hele 300 ml er det mulig å rengjøre tennene i omtrent 60 sekunder uten at du trenger å fylle på nytt vann. For oss var 60 sekunder mer enn nok til å rengjøre hele munnen.   

Lang batteritid

Sist, men ikke minst, likte vi godt den lange batteritiden og den enkle oppladingen. Mornwell lades raskt opp via USB-porten, og grunnet den automatiske avslåingen unngår du sløsing av batteri.

Hvorfor kjøpe Mornwell V2?

Sammenlignet med de andre modellene skåret Mornwell litt bedre på så å si alle testpunktene. Derfor var Mornwell et opplagt valg som testvinner 2022.

I tillegg til de ovennevnte faktorene, likte vi også følgende.

Liten og reisevennlig waterpik

Mornwell V2 har en liten, praktisk størrelse og får enkelt plass i bagasjen. Den reisevennlige tannrenseren er perfekt å ha med på tur, og tar ikke stor plass på badet.

Høy kvalitet

Mornwell V2 er både vanntett og driftssikker. Den har også flere praktiske egenskaper som antiskli design, og et smart design som eliminerer risikoen for støt.

God pris

Vår helhetsvurdering av Mornwell V2 er at det er den beste kombinasjonen av pris, kvalitet og effekt. Den garanterer rene, pene tenner, og et frisk tannkjøtt. Likevel har den en relativt overkommelig pris, i alle fall om du sammenligner med resten av markedet.

Her får du mye for pengene, og har du behov for et såkalt vann-tannrenser som er både effektiv og behagelig, er vi ikke i tvil om at det er denne du bør gå for.

Jan

5/5

Rask levering og bra spyling. Jeg er kjempefornøyd.

Kjerstin

5/5

Wow! Tennene føles umiddelbart rene etter bruk. Har også merkbart hvitere tenner. Anbefales.

Tove

5/5

Den søler en del men kanskje jeg bruker den feil. Er uansett fornøyd da den gir en frisk og ren munn hygiene.

Rue

5/5

Veldig bra! ånden er vesentlig bedre, føler også tennene er hvitere. Den fjerner også tannstein som er et stort pluss. Her har jeg fått et godt produkt.

Hvor kan jeg kjøpe Mornwell V2?

Mornwell V2 får du kjøpt på deres offisielle hjemmeside. Der kan du forvente rask leveringstid i tillegg til 100% fornøydgaranti. For å komme i gang med handelen trenger du bare å følge stegene nedenfor;

1) Besøk den offisielle hjemmesiden

2) Legg produktet i handlekurven

3) Velg betalingsmetode og skriv inn fraktinformasjon

4) Klikk på kjøp!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Mornwell V2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.