Topp 3 Dashcams som ikke koster skjorta (2022)

Vi har testet de mestselgende dashcams i 2022

Stadig flere velger å installere et dashcam, kanskje bedre kjent som et bilkamera, i bilen sin. Ikke bare er det gunstig for å bevise uskyld ved uhell, men det gjør også kan ta vare på de mest minneverdige øyeblikkene når du er ute og kjører.

I dag har markedet skutt til værs, og det finnes et hopetall av dashbordkameraer. Vi ønsket å finne ut hvilket bilkamera som fungerer best, og valgte derfor å teste markedets mest populære modeller.

Med svært kritiske øyne vurderte vi bildekvalitet, brukervennlighet, pris og funksjonalitet. Noe overraskende var det at ingen av kameraene til teknologigigantene var i nærheten av å gå til topps i vår test. Kameraet som imponert oss mest var utviklet av et lite, norsk nystartet selskap som har blitt meget populær den siste tiden.

Les videre og se topp 3 dashcams i 2022, og hvorfor Movo 70MAI er best i test!

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Movo 70MAI
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo 70MAI
1.497,- NOK 2.021 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
RoxCore Bilkamera
PRIS: 3.000,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Blackvue DR590X-LTE
PRIS: 1.999,- NOK

BEST IN TEST Dashcam

#1 BEST
Movo 70MAI
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo 70MAI
1.497,- NOK 2.021 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo 70MAI" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Vi har testet de mest populære bilkameraene i 2022. Dette er grunnet til at Movo 70MAI er vår favoritt!

Med et utgangspunkt i hundrevis av topprangerte anmeldelser og en rekke anbefalinger, var det på forhånd nesten euforiske forventinger til dashbordkameraet Movo 70MAI. Kunne det virkelig være noe hold i den hemingsløse skryten?

Spenningen var med andre ord stor når vi mottok kameraet kun 3 dager etter bestillingen. At vi fikk pakken så raskt var noe som tok oss på sengen, og som vi likte veldig godt. Dette var utvilsomt den raskeste leveransen i denne testen.

 For de som ikke kjenner til selskapet bak Movo 70MAI, så er det en norsk startup som har blitt meget populære den siste tiden. Selskapet får gode skussmål for å levere fantastiske produkter og for å ha en enestående kundeservice.

 God kundeservice var noe vi fikk bekreftet umiddelbart ettersom pakken ble levert kun 3 dager etter bestillingen. I tillegg gir selskapet alle førstganskjøpere 30 dagers åpnet kjøp, som betyr at du får refusjon dersom du ikke er fornøyd med varen.

Movo 70MAI dashcam – Testresultat

Nå som vi hadde dashkameraet var det på tide å testet det. Som skrevet skyter kundene hemningsløst av Movo 70MAI, så vi var derfor spente på om det kunne leve opp til forventningene. Kunne det virkelig være så bra som hevdet? Her ser du våre testresultat!

Brilliant bildekvalitet

Det første vi ønsket å finne ut av var bildekvaliteten. Selv hevder Movo dashcam at hver minste lille detalj fanges opp fordi det har 1080P HD med en vidvinkel på 130 grader.

Vår testing kan bekrefte at bildekvaliteten er bra – faktisk vesentlig bedre enn hos andre modeller på markedet. Kameraet var i HD-kvalitet, hadde ingen blindsoner, i alle fall som ikke vi kunne se, og fungert vel så godt i mørket som i dagslys.

Alt i alt var bildekvaliteten brilliant og vi satt igjen med en følelse av at ytterst få leverer klarere bilder enn det Movo dashcam gjør.  

Ultrasensetive sensorer som fanger enhver bevegelse

Noe annet vi oppdagede og som imponerte hemningsløst var at kameraet skrudde seg automatisk på dersom noe var i nærheten av bilen. Det er nemlig utstyrt med sensitive sensorer som plukker opp enhver bevegelse innenfor sensorenes rekkevidde.

Dette er en svært praktisk egenskap står bilen parkert. Er det noen som dulter borti bilen og lager merker/bulker, vil synderen fanges av kameraet.  

Enorm brukervennlighet

Andre ting som gjorde at Movo skiller seg fra resten er at det har både app- og stemmestyring. Med andre ord er kameraet enkelt og trygt å anvende når du er i trafikken, da du med stemmekommandoer kan skru av og på.

I appen kan du også spille av opptak, redigere og ta bilder, samt slette innspillinger du ikke ønsker å ta vare på.

Hvorfor kjøpe Movo 70MAI dashcam?

Utover det å skåre skyhøyt på testkriteriene nevnt ovenfor, ble vi også mektig imponerte over følgende;

Lynrask levering og brilliant kundeservice

Å bestille kameraet var enkelt og svært kortfattet, takket være selskapets oversiktlige hjemmeside. Når vi fikk pakken levert, lå den også i en godt beskyttet pakke uten noen skader. Leveringen var også ufattelig rask. Kun 3 dager tok det, noe som er vesentlig raskere enn det som er normalen.  

Noe vi fikk erfart gjennom denne testen er at å bestille over nett aldri er noen garanti. Treg levering, skadede pakker og elendig support, er bare noen av problemene vi har opplevd knyttet til denne testen.

Men med Movo cam var det altså ingen problemer i forhold til leveringen. Kundeservicen er også brilliant – vi fikk svar på våre spørsmål nesten umiddelbart. 

God verdi for pengene

Toppmoderne kameraer, som Movo, er som regel svært kostbare. Heldigvis var denne modellen i en litt lavere prisklasse, men står likevel ikke tilbake til noen av de andre variantene i forhold til våre testkriterier – heller tvert imot.   

Basert på vår testresultat er Movo 70MAI dashbordkameraet som gir desidert mest for pengene. Av den grunn var det også et opplagt valg som testvinner.

Akkurat nå kan du kjøpe til rabatert pris på deres offisielle hjemmeside!

100% fornøydgaranti

Er du ikke fornøyd kan du sende tilbake varen og be om refusjon. Vi er imidlertid rimelig sikre på at den ikke er nødvendig. Likevel, er det et aller annet du ikke er fornøyd med, tilbyr selskapet 30 dagers åpent kjøp, som vil si at du får pengene tilbake er du ikke fornøyd.

Alex

5/5

Erlend

5/5

Marko

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Movo 70MAI?

Å kjøpe Movo 70MAI er raskt og enkelt om du bestiller via deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

  1. Besøk den offisielle hjemmesiden
  2. Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode
  3. Installer kameraet i bilen!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movo 70MAI med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.