Topp 3 diagnoseverktøy for bil – Best i test 2022

Vi har testet de mestselgende diagnoseverktøy for bil i 2022

Med et diagnose verktøy for bil kan du enkelt skanne og overvåke bilens status. Det innovative verktøyet, som også er kjent som en bilskanner, måler ytelsen til elektroniske komponenter i bilen og derfor er det i stand til å oppdage og diagnostisere mulige feil.

Til å begynne var disse mekaniske instrumentene kun for tilgjengelig for de største verkstedene, men i dag kan hvem som helst kjøpe et diagnoseverktøy. De finnes også i en rekke forskjellige størrelser og kommer med flere ulike funksjoner, applikasjoner og ikke minst til ulik pris.

For å finne ut hvilken bilskanner som fungerte beste har vi valgt å teste de bestselgende modellene på markedet. Resultatet finner du om du leser videre. 

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Kwey OBD2
9.9
5/5
"Utmerket"
Kwey OBD2
1.490,- NOK 1.800 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Autel - Autolink AL629
PRIS: 1.990,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Foxwell NT680 Pro
PRIS: 5.990,- NOK

BEST IN TEST Diganose verktøy for bil

#1 BEST
Kwey OBD2
9.9
5/5
"Utmerket"
Kwey OBD2
1.490,- NOK 1.800 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Kwey OBD2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Med Kwey OBD2 er diagnoseverktøyet får du mest for pengene, og nettopp er det vår favoritt!

diagnoseverktøy for bil

Grunnen til å kjøpe et diagnoseverktøy er at du selv kan identifisere bilens problem og dermed raskt og enkelt fikse den. Med en god skanner unngår du rett og slett de kostbare verkstedene.

Som ivrige bilentusiaster og selverklærte bilmekanikere, kan vi ikke understreke nok hvor nyttig et diagnoseverktøy faktisk er. Vi var imidlertid litt usikre på hvilken OBD skanner som fungerte best og valgte derfor å kjøpe inn de tre bestselgende modellene på markedet.

Merket vi på forhånd hadde største forventinger til var Kwey OBD2. ikke bare har den flere gode omtaler fra såkalte eksperter, men det er også verktøyet med best skår på kundeanmeldelsene. – og ikke minst var det skanneren som kostet desidert minst.

Begeistringen var med andre stor da vi mottok den populære bilskanneren Kwey OBD2 kun 3 dager etter bestillingen.

Kwey OBD2 – Testresultat

Det som for oss er viktig hos et godt diagnoseverktøy for bil er kvalitet, brukervennlighet, kompatibilitet, og funksjonalitet. Vi bet oss også i merke i faktorer som kundeservice, leveringstid og ikke minst pris.  Her ser du våre testresultat;

God kvalitet

Det først vi merket oss med Kwey OBD2 var at det var en modell av høy kvalitet. Produsenten, som er et norsk, relativt fersk selskap, er også en pålitelig aktør som tilbyr et bredt spekter av innovative produkter, inkludert denne bilskanneren.

Selskapet har tross sin forholdvis korte levetid allerede etablert seg som en gigant på markedet, og er betrodd av tusenvis av kunder både her til land og rundt om i Europa.

Uansett, vårt poeng er at Kwey er et produkt du kan stole på. Her får du ordentlig kvalitet som faktisk klarer å identifisere mulige problemer hos bilen.

Kompatibel med de fleste kjøretøy

Er det en ting som er viktig å sjekke før du bestiller et diagnoseverktøy for bil, så er det at verktøyet faktisk er kompatibelt med bilen.

De, skal vi si mindre pålitelige merkene, er typisk kompatibel med et fåtall biler, og da særlig ikke de eldre modellene.

Kwey hevder å fungere på de fleste merker og kjøretøy, noe vår testing også kan bekrefte. Verktøyet fungerte på de merkene vi testet den på, som var BMW, Opel, Ford, Citroen, Volvo, Skoda, Audi – bare for å nevne noen – og den fungerte på selv de eldste bilene.

Det skal dog sies at vi ikke testet på biler eldre enn 2005, og etter ytterligere undersøkelser fant vi ut at OBD2-verktøyet fungerer på alle bilder fra 2003 og oppover. Er bilen eldre enn dette, vil verktøyet mest sannsynlig ikke fungere.

Så, vår konklusjon er at kompatibiliteten er god, særlig sammenlignet med de andre merkene vi testet!  

Enkel å bruke – også for nybegynnere (tror vi)

Diagnoseverktøy er komplekse instrument og for et utrent øye kan de være svært kompliserte og vanskelig å forstå seg på.

Det vi derimot liker med Kwey OBD2 er at den medfølger en godt beskrivende manual, i tillegg til at den har entydige knapper og funksjoner, samt et enkelt brukergrensesnitt.    

Med andre ord er det en skanner som ikke er så altfor komplisert, og vi tror også nybegynnere vil fint klare å anvende dette verktøyet.

Diagnostierer og reparer bilen

Over til selve hodepoenget med et diagnoseverktøy – nemlig hvor god stand det er til å identifisere problemer.

Ikke at vi det er særlig enkelt å sammenligne nettopp dette, med tanke på at vi ikke har noen spesifikke mål eller konkrete tall og forholde oss til, men vi kan med rette si at verktøyet klarte å måle batteristatus og gjennomføre annen vedlikeholds testing.

Det vi liker aller best er at den også fungerer som et 2-1-verktøy, som vil si at den faktisk klarer å reparere og attpåtil lade batteriet.

Ikke nok med det, verktøyet har flere hendige funksjoner som automatisk lagring og sletting av feilkoder. Dessuten registrerer den live-data i sanntid, som er svært praktisk.

Hvorfor kjøpe Kwey OBD2?

Det er ikke bare bilskanneren som imponerte oss. Også selskapet som står bak utviklingen av produktet begeistret oss med sin raske leveringstid og gode kundeservice. 

Kort leveringstid

Selskapet bruker store ord og lover lynrask levering, og snakk om å levere! Kun 3 dager etter bestillingen hadde vi mottatt pakken. Dette var betraktelig raskere enn hva vi har opplevd tidligere. Naturligvis et stort pluss!

Billig – du får mye for pengene

Diagnoseverktøy er ofte svært dyre, spesielt om du går for de mer kjente merkevarene. Ikke bare koster Kwey forholdsvis lite, men det presterer også like godt som de fremste toppmodellene. Dermed er dette modellen som gir mest for pengene.

Nå får du kjøpt Kwey OBD2 til rabatert pris, dersom du kjøper via deres offisielle hjemmeside.

Selskap med høy popularitet og god omtale

Både produktet og selskapet skårer skyhøyt på kundeanmeldesene. De har flere femstjerners-rangeringer og en rekke anbefalinger fra verifiserte kunder. Det er særlig deres raske leveringstid og utmerkede kundesupport som går igjen som de største fordelene.

Også vi la fort merke til at dette er et selskap som setter kundenes tilfredshet høyt, ettersom de tilbyr 30 dagers åpent kjøp – og ikke minst fordi dem har en oversiktlig hjemmeside som var enkel å bestille i fra.

Sander

5/5

Marius

5/5

Mario

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Kwey OBD2 diagnoseverktøy?

Du kan raskt og enkelt bestille diganoseverktøyet på selskapet hjemmeside. Alt du behøver å gjøre er å;

1) Klikk på varen og legg den i handlekurven

2) Oppgi adresse og fraktinformasjon

3) Velge betalingsmetode

4) Klikk på kjøp!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Kwey OBD2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.