Topp 3 Ekkolodd som garanterer bedre fiskelykke

Vi har testet de mestselgende ekkolodd i 2022

Lei av å gå tomhendt hjem fra fisketuren? Da er kanskje et ekkolodd akkurat det du trenger – men hvilket skal du velge?

Takket være teknologiske fremskritt og stadig større etterspørsel, har dagens ekkoloddutvalg regelrett skutt til værs. Dermed kan det være krevende nokså vanskelig å vite hvilket ekkolodd som fungerer best – og det er dette vi ønsker å finne ut av.

Ved å teste markedets mest populære ekkolodd ved å nøye vurdere brukervennlighet, fiskedetektering, rekkevidde/dybde og pris, kom vi frem til at modellene nedenfor er de beste.

Les videre og se topp 3 ekkolodd i 2022, og hvorfor ekkoloddet Lucky V2 er vår soleklare favoritt.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Lucky V2 Ekkolodd
9.9
5/5
"Utmerket"
Lucky 2 Ekkolodd
997,- NOK 1.346 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Lowrance Hook Reveal 9
PRIS: 4.290,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Deeper Pro+
PRIS: 2.395,- NOK

BEST IN TEST Ekkolodd

#1 BEST
Lucky V2 Ekkolodd
9.9
5/5
"Utmerket"
Lucky 2 Ekkolodd
997,- NOK 1.346 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Lucky V2 ekkolodd" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Vi har testet de bestselgende ekkoloddene I 2022. Her ser du hvorfor Lucky V2 er best I test

Ekkolodd

Med et utganspunkt i nærmere 1000 topprangerte anmeldelser og gode reviews fra en rekke testmagasin, var det Lucky V2 vi på forhånd hadde størst forventninger til. Inntrykket ble ikke akkurat noe dårligere da vi mottok pakken kun 3 dager etter bestillingen.

Selskapet bak ekkoloddet Lucky V2 er en norsk startup som på rekordtid har blitt meget populære både her til lands og rundt om i resten av Europa. Populariteten kommer trolig av selskapets gode og innovative produkter, og ikke minst deres utmerkede kundeservice.

Som skrevet mottok vi pakken kun 3 dager etter bestillingen – som er betydelig raskere enn det vi opplevde hos andre aktører – samt at i pakken lå det et notat der det sto at vi hadde 30 dagers åpnet kjøp. En fin liten gest som vitner om et selskap som setter kundenes tilfredshet høyt.

Lucky V2 ekkolodd – Testresultat

Nå som vi hadde ekkoloddet var det på tide å testet det. Eksiterende kunder er etter signende svært fornøyde med Lucky V2 da det skårer eksepsjonelt høyt på kundeanmeldesene. Vi var derfor spente på testresultatet. Kunne det virkelig være så bra som hevdet? Her ser du våre testresultat!

Lettavleslig display og enkelt brukergrensesnitt

Det først vi ønsket å sjekke ut var brukervennligheten. I tidligere tester opplevde vi noen av modellene som lite oversiktlige og kanskje noe vanskelig å navigere seg rundt på.

Med Lucky V2 var dette aldri et problem. Takket være LCD-displayet på to tommer og det oversiktlige brukergrensesnittet var ekkoloddet lett å bruke. Vi fant raskt frem til ønskede funksjoner, og liker også at enheten inneholder både batteriindikator og vanndybde.

Enorm rekkevidde og en effektivitet helt utover det vanlige

Så over til hele hovedpoenget med et ekkolodd – nemlig hvor bra det er til å oppdage fisk. Ifølge Luck V2 selv har den en dybderekkvidde og vidvinkel på henholdsvis 100 meter og 45 grader. Vanndybden viste seg å stemme, vi testen den så dypt som overhodet mulig – og ja, den klarte å skanne helt ned til 100 meters dyp.

Selve vidvinkelen har vi ingen konkrete tall på, men opplevde heller ingen problemer. Ekkoloddet skannet enorme områder gjorde rett og slett fiskingen til en lek.

En annen ting vi likte var at enheten varslet automatisk når den oppdaget fisk. Du slipper altså å kontinuerlig følge med på enheten, og kan i stedet nyte naturen. Så raskt stimer og fisker dukker opp, gir ekkoloddet beskjed.

Slitebestandig og vanntett

Slitestyrken naturligvis viktig for ethvert produkt, for ingen ønsker vel å kjøpe noe som blir ødelagt nærmest før det blir tatt i bruk?

Uansett, vi opplevde Luck V2 som svært slitebestandig. Det står at enheten er vanntett, noe som viste seg å stemme. Ekkoloddet har også et kompakt og robust design som fint tålte knall og fall.

Vi konkluderte derfor med at Lucky V2 er et kvalitetssikkert produkt, noe riktignok de aller fleste ekkoloddene i denne testen viste seg å være.

Hvorfor kjøpe Lucky V2 ekkolodd?

Utover det å skåre skyhøyt på testkriteriene nevnt ovenfor, ble vi også riktig imponerte over følgende;

Lynrask levering og brilliant kundeservice

Å bestille ekkoloddet var enkelt og svært kortfattet, takket være selskapets oversiktlige hjemmeside. Når vi fikk pakken levert, lå den også i en godt beskyttet pakke uten noen skader. Leveringen var også ufattelig rask. Kun 3 dager tok det, noe som er vesentlig raskere enn det som er normalen.  

Noe vi fikk erfart gjennom denne testen er at å bestille over nett aldri er noen garanti. Treg levering, skadede pakker og elendig support, er bare noen av problemene vi har opplevd knyttet til denne testen.

Men med Lucky V2 var det altså ingen problemer i forhold til leveringen. Kundeservicen er også brilliant – vi fikk svar på våre spørsmål nesten umiddelbart. 

God verdi for pengene

Toppmoderne enheter som Lucky V2 er som regel svært kostbare. Heldigvis er dette ekkoloddet i en litt lavere prisklasse, men står likevel ikke tilbake til noen av de andre modellene i forhold til dybderekkevidde, kvalitet og funksjonalitet – heller tvert imot.   

Vår testing fortalte oss at Lucky V2 er ekkoloddet som gir desidert mest for pengene. Av den grunn var det også et opplagt valg som testvinner.

Akkurat nå kan du kjøpe til rabatert pris på deres offisielle hjemmeside!

100% fornøydgaranti

Er du ikke fornøyd kan du sende tilbake varen og be om refusjon. Vi er imidlertid rimelig sikre på at den ikke er nødvendig. Likevel, er det et aller annet du ikke er fornøyd med, tilbyr selskapet 30 dagers åpent kjøp, som vil si at du får pengene tilbake er du ikke fornøyd.

Tobias

5/5

Max

5/5

Martin

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Lucky V2 ekkolodd?

Å kjøpe Lucky V2 er raskt og enkelt om du bestiller via deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

  1. Besøk den offisielle hjemmesiden
  2. Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode
  3. Fang fisk som aldri før!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Lucky v2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.