Topp 3 Elektrisk Dørlås 2022 – Lås enkelt med mobil eller kode

Vi har testet de mestselgende Elektrisk dørlås i 2022

Med en elektrisk dørlås får du en rekke fordeler, blant annet større fleksibilitet. Ikke bare slipper du frykten med å miste nøklene og ikke komme deg inn i eget hjem, men du kan også enkelt bruke mobilen til å låse opp døren for både naboen eller elektrikeren når du ikke er hjemme.

Smartlås-marked har i dag vokst i takt med høy etterspørsel, og derfor kan det være krevende å vite hvilken dørlås som faktisk funker best. For å finne ut av dette har vi valgt å teste markedets bestselgende elektriske dørlåser i 2022.

Etter grundige tester og nøye vurderinger var det til slutt smartlåsen utviklet av et norsk nystartet selskap som imponerte oss mest.

Les videre og se et raskt sammendrag topp 3 smartlåser i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av vår favoritt.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Tuya Smart V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Tuya Smart V2
1.970,- NOK 2.660 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Yale Doorman V2N
PRIS: 3.389,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
GLUE Smart Lock Pro 3rd Gen
PRIS: 2.490,- NOK

BEST IN TEST Dashcam

#1 BEST
Tuya Smart V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Tuya Smart V2
1.970,- NOK 2.660 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Tuya Smart V2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Vi har testet markedets mest populære elektriske dørlåser i 2022. Dette er grunnen til at Tuya Smart V2 er Best i test

Elektrisk Dørlås

Med et utganspunkt i nærmere 1000 topprangerte anmeldelser og gode reviews fra en rekke testmagasin, var det Tuya Smart V2 vi på forhånd hadde størst forventninger til. Inntrykket ble ikke akkurat noe dårligere da vi mottok pakken kun 3 dager etter bestillingen.

Selskapet bak smartlåsen Tuya V2 er en norsk startup som på rekordtid har blitt meget populære både her til lands og rundt om i resten av Europa. Populariteten kommer trolig av selskapets gode og innovative produkter, og ikke minst deres utmerkede kundeservice.

Som skrevet mottok vi pakken kun 3 dager etter bestillingen – som er betydelig raskere enn det vi opplevde hos andre aktører – samt at i pakken lå det et notat der det sto at vi hadde 30 dagers åpnet kjøp. En fin liten gest som vitner om et selskap som setter kundenes tilfredshet høyt.

Tuya Smart V2 - Testresultat

Spenningen var stor i forkant av testingen. Kunne dørlåsen virkelig leve opp til de skyhøye forventningene? Basert på kundeanmeldesene er det ingen tvil om at Tuya Smart V2 er svært godt produktet, men vi ønsket altså teste dørlåsen selv. Her ser du våre testresultat:

Enestående sikkerhet

En dørlås fremste og viktigste egenskap er naturligvis at den skal være trygg og sikker. Takket kryptert sikkerhet og utskåret legeringsmateriale er Tuya Smart helt klart en dørlås sterk nok til å beskytte ethvert hjem.

Den innfrir alle europeiske sikkerhetsstandarder innen hjemmesikkerhet, i tillegg til at den er utstyrt med en indre, dobbel låsknapp for ekstra beskyttelse. Ikke nok med det – den er attpåtil utstyrt med en nødstrømsforsyning som starter automatisk ved strømbrudd.

Med andre ord, er Duya Smart V2 dørlåsen som skåret høyest på det som er var vårt viktigste testkriterium – nemlig sikkerhet!

Enorm fleksibilitet

En annen ting som virkelig slo pusten ut av oss var antallet metoder vi kunne åpne dørlåsen med. Tuya Smart kan åpnes både fingeravtrykkavlesning, kodebrikke, selvopprettet passord, og med app.

Dessuten er det mulig å lage et midlertidig passord, slik at du kan slippe inne andre, for eksempel Airbnb gjester, naboen eller rørleggere, når du ikke er selv tilstede. Tuya byr på en fleksibilitet vi ikke opplevde maken til hos andre aktører.

Enkel oversikt i appen

Tuya appen, som lastes ned på app store, var ufattelig enkel å bruke. I appen får du også full oversikt og kontroll over dørlåsen. Du blir varslet hver gang noen åpner eller lukker døren, eventuelt går du bare inn i appen og sjekker, dersom du ikke ønsker varsler på mobilen.

I appen kan du også åpne/lukke dørlåsen, så lenge den er innenfor en bestemt rekkevidde.

Kompatibel med alle dørtyper

Til slutt måtte vi finne ut av hvilke dørtyper dørlåsen fungerer på. Vi testet på nymotens ståldører, dører i rustfritt stål, dør i messing, gamle tredører – ja regelrett alle dørtyper – og Tuya Smart V2 fungerte på alle!

Det var en sterk motsetning til hva vi opplevde i tidligere tester. Med andre merker opplevde vi meget ofte at låsen kun fungerte på nye dører.

Hvorfor kjøpe Tuya Smart V2 elektrisk dørlås?

Utover det å skåre skyhøyt på testkriteriene nevnt ovenfor, ble vi også riktig imponerte over følgende;

Lynrask levering og brilliant kundeservice

Å bestille den elektriske dørlåsen var enkelt og svært kortfattet, takket være selskapets oversiktlige hjemmeside. Når vi fikk pakken levert, lå den også i en godt beskyttet pakke uten noen skader. Leveringen var også ufattelig rask. Kun 3 dager tok det, noe som er vesentlig raskere enn det som er normalen.  

Noe vi fikk erfart gjennom denne testen er at å bestille over nett aldri er noen garanti. Treg levering, skadede pakker og elendig support, er bare noen av problemene vi har opplevd knyttet til denne testen.

Men med Tuya Smart V2 var det altså ingen problemer i forhold til leveringen. Kundeservicen er også brilliant – vi fikk svar på våre spørsmål nesten umiddelbart. 

God verdi for pengene

Toppmoderne enheter som denne dørlåsen er som regel svært kostbare. Heldigvis er Tuya Smart V2 i en litt lavere prisklasse, men står likevel ikke tilbake til noen av de andre sett i forhold til testkriteriene – heller tvert imot!

Vår testing fortalte oss at Tuya Smart V2 er dørlåsen som gir desidert mest for pengene. Av den grunn var det også et opplagt valg som testvinner.

Akkurat nå kan du kjøpe til rabattert pris på deres offisielle hjemmeside!

100% fornøydgaranti

Er du ikke fornøyd kan du sende tilbake varen og be om refusjon. Vi er imidlertid rimelig sikre på at den ikke er nødvendig. Likevel, er det et aller annet du ikke er fornøyd med, tilbyr selskapet 30 dagers åpent kjøp, som vil si at du får pengene tilbake er du ikke fornøyd.

Alexander

5/5

Thomas

5/5

Max

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Tuya Smart V2 dørlås?

Å kjøpe Tuya Smart V2 er raskt og enkelt om du bestiller via deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

  1. Besøk den offisielle hjemmesiden
  2. Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode
  3. Lås opp døren raskt og enkelt uten nøkkel!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Tuya Smart V2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.