Topp 3 Wifi extendere som enkelt eliminerer dødsoner

Vi testet markedets best selgende Wi-fi extendere i 2022

Opplever du tregt internett i hjemmet kan du enkelt løse problemet med en Wifi extender – men hvilken skal du velge?

Vi har testet 3 av de meste populære wifi forsterkerne på markedet for å finne ut hvilken som fungert best.

Vi stilte høye krav både når det kom til hastighet, rekkevidde, brukervennlighet og pris. Basert på våre kriterier var det særlig en wifi extender som utmerket seg mer enn de andre.

Nedenfor finner du en rask oppsummering av markedets topp 3 wifi extendere 2022, etterfulgt av en nøye gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKT
VÅR SCORE
FORDELER
#1 BEST
Evaktor Wifi extender
9.9
5/5
"Utmerket"
Evaktor Wifi Extender
799,- NOK 1.079 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Bra"
TP-link RE450
PRIS: 800,- NOK
#3
5.9
3/5
"Grei"
TP-link RE305
PRIS: 549,- NOK

BEST I TEST WiFi Extender

#1 BEST
9.9
5/5
"Utmerket"
Evaktor
Pris: 799 NOK 1.079 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Evaktor WiFi Extender" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Vi har testet utallige wifi forsterkere og her ser du hvorfor Evaktor er den beste

Med et utgangspunkt i flere 100 anbefalinger og tusenvis av kundeanmeldelser var med høye forventinger vi mottok Evaktor wifi extender bare 3 dager etter bestillingen.

For de som ikke har hørt om Evaktor, så er det en norsk startup som har blitt meget populær både i Norge og rundt om i Europa. Deres suksess kommer trolig av et høyt fokus på kundeservice, og ved å tilby fantastiske produkter med rask levringstid.

Dette var noe vi umiddelbart la merke til, ettersom det i pakken lå et lite notat hvor de tilbydde seg live-support skulle vi oppleve problemer med installeringen.

Definitivt en fin detalj, som er sjelden å oppleve hos andre tech-selskaper. Nå som pakken var kommet var det bare å sette i gang med testingen.

Evaktor wifi extender – Testresultat

I pakken lå en manual som beskrev hvordan installere Evaktor wifi extender og den var superenkel å forstå seg. I hovedsak trengte vi bare å koble til forsterkeren i stikkontakten for at den skulle fungere.

Konfigureringen med ruteren skjedde deretter automatisk, der selv konfigurasjonen tok om lag 3 minutter. Nå var det bare å sjekke hvordan den fungerte i praksis.

Full rekkevidde uten dødsoner

Det første vi måtte teste var hvordan de tidligere dødsonene responderte på forsterkeren. Særlig i underetasjen av vårt kontor opplevde vi tidligere tregt nett, der selv den enkleste internettsurfingen ofte ikke fungerte.

Etter å ha installert Evaktor opplevde vi en betydelig bedring. Nettet fungert raskt og eliminerte den tidligere dødsonen fullstendig.

Ikke nok med det, også utenfor kontorlokalet hadde vi internettdekning etter å ha installert Evaktor, noe vi aldri har opplevde før installeringen.

Surfe, stream, eller facetime uten «buffring»

Det som trolig er de største «nett-tyvene» er streaming av filmer og serier, samt online-gaming og møter over webcam. Der vi tidligere hadde problemer med lagging, hakking, avbrudd og treg nedlastningstid, fikk vi plutselig lynraskt nett helt uten avbrudd etter Evaktors inntog.

Det hadde heller ingen betydning hva vi gjorde på nett, det var like raskt uansett om vi surfet, streamet gamet eller satt i møter over webkamera. Vi kunne attpåtil facetime uten at bildet satt seg fast.

Lynraskt nett uavhengig av antall enheter

Normalt vil haugevis av enheter, som alle jobber med tung belastning, føre til et tregt nett. Så hvordan responderte nettet vårt nå når vi hadde opptil 10 enheter som var tilkoblet samtidig? Rett og slett som en drøm – helt problemfritt. Det var ingen avbrudd, ingen buffring og heller ingen hakking.

Hvorfor kjøpe Evaktor?

Våre tester av altså nok til overbevise om at Evaktor fungerer som hevdet. Med andre ord var den i stand til å klokke inn en netthastighet på opptil 300mbps, selv når rommet var kraftig betongdekt. Det var for øvrig ikke bare netthastigheten og rekkevidden som imponerte med Evaktor, men også på følgende områder var forsterkeren best;

Rask levering og utmerket kundeservice

Å bestille varer over nett er aldri noe garanti. Ofte er produktene som leveres av svært dårlig kvalitet, eller så tar det lang tid før pakken ankommer. Ingen av disse delene er et problem med Evaktor. Kun 3 dager etter bestillingen hadde vi mottatt stekepannen.

Bestillingen var også enkel å gjennomføre. Selskapet tilbyr live-support og kontaktskjema per mail. Det er i tillegg mulig å ta kontakt per telefon, som for øvrig vitner om et tilgjengelig supportsenter.

Mye for pengene

Prisen på dagens wifi extendere varierer kraftig, og ofte er det ikke gitt at modellene faktisk er verdt pengene. Evaktor er med sin gunstige pris, gode kvalitet, og utmerkede hastighet/rekkevidde helt klart verdt pengene. 

Vi har enda ikke opplevd modeller som kombinerer pris, hastighet og rekkevidde bedre, og derfor mener vi Evaktor wifi extender gir desidert mest for pengene.

Akkurat nå kan du også kjøpe til rabattert pris på deres offisielle hjemmeside! 

Praktisk design

Kanskje ikke det viktigste kriteriet, men likevel et punkt som har en viss betyning. Evaktor er med sitt praktiske og diskre design enkel å gjemme bort. Her får du ikke en fosterker som virker ruvende eller som forstyrrer ditt interiør.

Enheten er på størrelse med en tennisball og er dermed «usynlig» i stikkontakten. 

Populær bestselger

Det er ikke bare vi som elsker denne Evaktor, men også eksisterende kunder. På deres egen hjemmeside finner du massevis av topprangerte anmeldelser. Her er noen av dem:

Anne

5/5

Jeg rett og slett elsker denne extenderen. Levering gikk raskt og extenderen kjentes som om den var laget av kvalitetsmaterialer. Etter en kjapp installasjon, opplevde jeg en veldig merkbar forskjell. Alle enhetene mine er mye raskere på WiFi og det er heller ikke noe hakking. 

Reidar

5/5

Jeg har prøvd extendere fra kjente merker tidligere, men ingen av dem har gitt WiFi ut i hagen. De har også vært temmelig dyre. Jeg bestemte meg for å prøve UltraXTend og nå har jeg godt nett i hele hagen – NULL PROBLEM, takker!

Mette

5/5

Dette er den beste forsterkeren jeg har prøvd. Vi hadde problemer med å se Netflix og andre strømmetjenester i underetasjen, men nå fungerer det helt perfekt. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet.

Hvor kan jeg kjøpe Evaktor?

Å kjøpe Evaktor er enkelt om du bestiller via deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

  1. Besøk den offisielle hjemmesiden
  2. Velg antall enheter du vil kjøpe
  3. Fyll inn fraktinformasjon og betalingsmetode
  4. Si farvel til tregt og ustabilt internett!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Evaktor med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.