Topp 3 fiskestenger som garantert bedrer fiskelykken uten å sprenge bankkontoen

Vi har testet de mestselgende fiskestenger i 2022

Å ha utstyret i orden er minst like viktig som kløkt og klokskap skal du lykkes med fiskingen – og spesielt viktig er fiskestangen!

Det ikke akkurat mangel på alternativer, og dagens utvalg kan oppleves som overveldende. Vi ønsker å gjøre det litt lettere for deg å finne fiskestangen som fungerer best, og har derfor valgt å ta en nærmere titt på markedets bestselgende modeller.

Etter timer med testing og nøye vurdering var det til slutt fiskestangen utviklet av et norsk nystartet selskap som gikk seirende ut i vår fiskestang test. I våre vurdering la vi vekt på pris, kvalitet, funksjonalitet, kastelengde og brukervennlighet.

Videre i artikkelen finner du en rask oppsummering av topp 3 fiskestenger i 2022, etterfulgt av en grundig gjennomgang av vår favoritt.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Keel 2
9.9
5/5
"Utmerket"
Keel 2
1.497,- NOK 2.021 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Westin W3 Spin
PRIS: 1.749,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Berkley E-motion FH 802S
PRIS: 1.169,- NOK

BEST IN TEST Fiskestang

#1 BEST
Keel 2
9.9
5/5
"Utmerket"
Keel 2
1.497,- NOK 2.021 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Keel 2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Vi har testet et bredt utvalg av markedets mest populære fiskestenger. Her ser du hvorfor Keel 2 er best i test

fiskestenger

Spenningen var stor da vi mottok Keel 2 kun dager etter bestillingen. Dette var nemlig fiskestangen vi hadde størst forventninger til, takket være flere hundretalls topp rangert anmeldelser og flere tusen anbefalinger fra verifiserte kunder.

Selskapet bak Keel 2 er et nystartet norsk selskap, som på rekordtid har etablert seg rundt om i Europa. Den høye populariteten kommer trolig av deres innovative og gode produkter, og ikke minst på grunn av deres utmerkede kundeservice.

At selskapet setter kundenes tilfredshet høyt hersker det liten tvil om. Ikke bare mottok vi pakken usedvanlig raskt, kun 3 dager etter bestillingen, men i pakken lå det også et notat der det sto at deres supportteam alltid var tilgjengelig for spørsmål, kritikk eller råd. En flott liten gest som definitivt vitner om et selskap som ønsker kundene det aller beste.

Keel 2 Testresultat

 Vårt førsteinntrykk var svært bra, og det gjorde ikke akkurat forventningene noe mindre. Så vi var meget spente på hvordan selve testingen kom til å utarte seg. Kunne dette virkelig være «drømmestangen»?  

Dette var det bare en måte å finne ut av – nettopp ved å teste den. Her ser du våre testresultat.

Fortreffelig presisjon og enorm radius

Ikke det at vi kan skryte på oss å være noen fiskeguruer, men med flere tiårs erfaring og en høy entusiasme for fisking, kan vi oppriktig si at vi vet hva som er en «bra stang» eller ikke. Presisjonen var fortreffelig og nesten ikke til å tro, der også lengden var bra.

Sagt med andre ord hadde vi ingen problem å treffe ønsket område selv om vi sto i uvørne terreng. I tidligere tester kunne vi opplev noen problemer med radiusen, noe vi altså ikke gjorde med Keel 2.

Høy kvalitet og ypperlig komfort

En annen ting vi bet oss umiddelbart merke i var den høye kvaliteten. Karbonstangen oser kvalitet og gir en lett håndfølelse. Her er det null slark, og det tok oss bare et kast for å innse hvor følsom og lett stangen er.

EVA-korkhåndtaket ga også et ypperlig grep selv når det ble våt, og sørget ellers for en god komfort.  

Reisevennlig og brukervennlig

Stangen er ufattelig lett i vekten og var ikke problematisk å pakke med seg på tur. En sterk motsetning til hva vi opplevde i tidligere tester. Bare dette alene gjorde Keel 2 til en favoritt hos oss.

Spennet på stangen var også behagelig, og vi tror til og med nybegynnere vil kaste med den største presisjon takket være Keels brukervennlighet.

Hvorfor kjøpe Keel 2 fiskestang?

Det var ikke bare faktorene ovenfor som imponerte med Keel 2, men også følgende;

Lynrask levering og brilliant kundeservice

Å bestille Keel 2 var enkelt og kortfattet. Når bestillingen kom, kom den i en godt beskyttet pakke uten noen skader. Leveringen var også ufattelig rask. Kun 3 dager etter bestillingen mottok vi pakken.

Noe vi fikk erfart gjennom denne testen er at å bestille over nett aldri er noen garanti. Treg levering, skadede pakker og elendig support, er bare noe av det vi har opplevd i gjennomførelsen av denne fiskestang testen.

Med Keel 2 var det altså ingen problem. Alt var som det skulle være.

God verdi for pengene

Å si noe annet enn at fiskestenger, spesielt «preiumsmodellene», koster skjorta er en løgn. Du risikerer å måtte bla opp flere tusen kroner. Keel 2 var en modellene på nedre prissjiktet, men stangen sto likevel ikke tilbake til for de dyreste toppmodellene. Heller tvert imot.

Vi konkluderte derfor med at dette er fiskestangen som gir desidert mest for pengene.

Akkurat nå kan du kjøpe til rabatert pris på deres offisielle hjemmeside!

100% fornøydgaranti

Er du ikke fornøyd kan du sende tilbake varen og be om refusjon. Vi er imidlertid rimelig sikre på at den ikke er nødvendig. Likevel, er det et aller annet du ikke er fornøyd med tilbyr selskapet 30 dagers åpent kjøp, som vil si at du får pengene tilbake er du ikke fornøyd.

Astrid

5/5

Knut

5/5

Martin

5/5

Hvor kan jeg kjøpe Keel 2?

Å kjøpe Keel2 er enkelt om du bestiller via deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

  1. Besøk den offisielle hjemmesiden
  2. Velg foretrukne stanglengde
  3. Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode
  4. Bedre din fiskelykke!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Keel 2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.