Topp 3 værstasjoner som gir deg full kontroll over været akkurat der du er!

Vi har testet de mestselgende værstasjonene i 2022

Er du lei av de upålitelige vær-appene som melder været milevis unna der du faktisk er? Da kan du sannsynligvis fikse problemet med en værstasjon.

De beste værstasjonene gir deg full kontroll over temperaturen innendørs og utendørs, vindstyrke, nedbør og luftfuktighet. De gir også nøyaktige prognoser på morgendagens vær, i tillegg til at de er enkle å sette opp og bruke.

Geevon værstasjon oppfyller nettopp disse kriteriene bedre enn de andre modellene, og er derfor vår favoritt.

Nedenfor finner du en rask oppsummering av de 3 beste værstasjonene på markedet, etterfulgt av en detaljert gjennomgang av vår favoritt.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Geevon værstasjon
9.9
5/5
"Utmerket"
Geevon
997,- NOK 1.346 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Rubicson Meteorologisk Værstasjon
PRIS: 1.000,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Telldus Trådløs Værstasjon
PRIS: 1.490,- NOK

BEST IN TEST Værstasjon

#1 BEST
Geevon værstasjon
9.9
5/5
"Utmerket"
Geevon
Pris: 997 NOK 1.346 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Geevon" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Her ser du hvorfor Geevon værstasjon er best i test

Med over 4000 femstjerners anmeldelser fra eksisterende kunder og en rekke positive tilbakemeldinger, var det stor begeistring da vi mottok Geevon værstasjon kun 3 dager etter bestillingen.

For de som ikke kjenner til Geevon, så er det en såkalt værstasjon utviklet av et norsk nystartet selskap som har ekspandert voldsomt den siste tiden. Årsaken bak deres suksess, bortsett fra deres utmerkede produkter, er den behjelpelige kundeservicen og raske leveringstiden.

Vi la umiddelbart merke til dette da pakken kom, ettersom den hadde et lite notat hvor det sto; «opplever du problemer med installeringen kan du ringe oss 24/7, og en av våre medarbeidere vil hjelpe deg gjennom prosessen».

Definitivt en fin detalj som i alle fall begeistret oss. Etter pakken ankom var på tiden å teste værstasjonen.

Våre testresultat

Oppsett: omtrent 2 timer  

Selve værstasjon er en liten enhet som plasseres på utsiden av hjemmet. Det medfølger en godt beskrivende manual som forklarer hvordan du setter den opp.

Dette gjøres smertefritt, men vær oppmerksom på at enheten ikke skal være eksponert mot direkte sollys og vann. Den bør også være et stykke unna andre elektroniske enheter.

Selve oppsettet tok kun et par minutter, men sensoren må automatisk konfigureres når den er satt opp for å samsvare med værstasjonen. Dette tar om lag 2 timer.

Nøyaktige mål av temperatur og luftfuktighet

Nå som sensoren samsvarte med værstasjonen fikk vi nøyaktige mål på både inne- og ute temperaturen og luftfuktigheten. Dessuten viser enheten både tid og dag, samt at den er utstyrt med alarmer og slumre-funksjon. Med andre ord er det en svært allsidig værstasjon som kan brukes til mye.  

En annen ting vi likte godt er at den måler luftkvalitet. Ved å måle temperatur og luftfuktighet angir den et estimat på kvaliteten. Naturligvis en fordelaktig egenskap.

Presise værmeldinger

Det som det var knyttet størst spenning til var værmeldingene. Med tidligere værstasjoner og vær-apper opplevde vi ofte at prognosene ble feil. Geevon hadde null problem med å forutsi morgendagens vær.

Hvorfor velge Geevon?

Basert på dette var det ingen tvil om at produktet fungerte, men dette alene var naturligvis ikke nok til å utkonkurrere de andre værstasjonene. Så hva var det som gjorde Geevon til vår ubestridte testvinner?   

Rask levering og utmerket kundeservice

Først og fremst ble vi mektig imponerte over den raske leveringstiden. Kun 3 dager etter å ha lagt inn bestilling mottok vi pakken. Den kom da i en flott og kompakt emballasje med bobleplast rundt seg for å beskytte både værstasjon og sensor.

Det var også lite problematisk å legge inn en bestilling på deres nettside. Selskapet tilbyr live-support og kontaktskjema per mail. Det er i tillegg mulig å ta kontakt per telefon, som for øvrig vitner om et tilgjengelig supportsenter.

Brukervennlig

Takket være et stort og oversiktlig farge-display er det enkelt å lese Geevon. Det er ingen tvil om hva som er hva, og det var dessuten lett å benytte seg av alarm-funksjonene.

Mye for pengene

Prisen på dagens værstasjoner varierer kraftig. Ofte henger også antall funksjoner og kvalitet tett sammen med pris. Med Geevon får du en av de mest funksjonsrike på markedet, men uten at du må betale for mye.

Geevon klarer å holde prisen fordi den utelukkende selges på nett. Så denne værstasjonen er absolutt verdt pengene.

Akkurat nå kan du også kjøpe til rabattert pris på Geevons hjemmeside!  

100% fornøydgaranti

En annen ting vi likte godt er at de tilbyr et åpent kjøp i 60 dager. Er du av en eller annen grunn ikke fornøyd med værstasjonen, kan du sende den tilbake og få pengene refundert.

Populær bestselger

Det er ikke bare vi som elsker denne værstasjonen, men også eksisterende kunder. På deres egen hjemmeside finner du massevis av topprangerte anmeldelser. Her er noen av dem:

Astrid

5/5

Jeg elsker absolutt alt med denne værstasjonen. Forsendelsen var rask, og produktet gir presise mål av både temperatur og luftfuktighet. Værmeldingen slår heller aldri feil, så nå er det mye lettere å planlegge morgendagens antrekk. 

Knut

5/5

Jeg er veldig fornøyd! Lenge har jeg lett etter en presis værvarsler og med Geevon fant jeg den. Prisen er også god, og levringen gikk smertefritt. Anbefales på det sterkeste!

Martin

5/5

Endelig en pålitelig værstasjon som ikke koster skjorta! Geevon er til nå den desidert beste værvarsleren jeg har hatt. Liker også at den måler luftkvalitet.

Hvor kan jeg kjøpe Geevon?

Å kjøpe Geevon er enkelt om du bestiller via deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

  1. Besøk den offisielle hjemmesiden
  2. Velg antall enheter du vil kjøpe
  3. Fyll inn fraktinformasjon og betalingsmetode
  4. 4. Få korrekte værvarsler der du er!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Geevon med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.