Hordozható légkondicionálók tesztje – A piac legjobb modelljei 2022-ben

Teszteltük 2022 legkeresettebb hordozható klímaberendezéseit

Nehezen hűl le a hálószobája a nyár legmelegebb napjain? Ezzel nincs egyedül. Mi, norvégok ugyan nem vagyunk elkényeztetve napsütéses nyári napok és trópusi éjszakák tekintetében, de a forró nyári napokon még így is problémás lehet az éjszakai alvás.

A megoldás? Klíma! Ezek a készülékek számtalan méretben és árkategóriában kaphatóak. Mi azokra a kisebb, olcsóbb modellekre összpontosítottunk, amelyeket hordozható klímaberendezésként ismerünk.

A kiválasztott modelleket alaposan kiértékeltük az alábbiak szerint: kialakítás, méret és súly, hűtési kapacitás, zajszint, könnyű kezelhetőség és ár.

Többórás tesztelés után végre eldőlt, melyik a favorit. Olvassa tovább a cikket, hogy megismerje 2022 legjobb klímaberendezését! 

Advertise Disclaimer
Termék neve
Pontszám
Legjobb tulajdonságok
#1 Legjobb
Basein Cool V2
9.9
5/5
"Kiváló"
Basein Cool V2
39.607 Ft 53.469 Ft

Akció: 40%-os kedvezmény
2487 látogató vásárolt az elmúlt 24 órában

#2
6.7
3.5/5
"Jó"
Eeese Alba Air Care
ÁR: 146.427 Ft
#3
5.9
3/5
"Átlagos"
Eeese Nora
ÁR: 178.833 Ft

A teszt legjobbja

#1 Legjobb
Basein Cool V2
9.9
5/5
"Kiváló"
Basein Cool V2
99 Ft 134 Ft

Akció: 40%-os kedvezménys
2487 látogató vásárolt az elmúlt 24 órában

Értékelés

Ezt a terméket 5/5-re értékeljük, mivel könnyű kezelhetőség mellett a legjobb teljesítményt produkálja.

100%-os elégedettségi garancia

“Basein Cool V2” 30 napos elégedettségi garancia. Ingyenes szállítással és egyszerű visszaküldési lehetőséggel.

Gyors és egyszerű beüzemelés

A beüzemelése nagyon egyszerű. A használati utasítás lépésről lépésre elmagyaráz mindent.

Egyértelműen a Basein Cool V2 a kedvenc – az alábbiakból kiderül, hogy miért

Vásárlók ezrei tesznek említést a Basein Cool V2-ről különféle értékelésekben, a legtöbben öt csillaggal jutalmazták a légkondicionálót.

Először úgy véltük, hogy ennek a viszonylag alacsony árhoz lehet köze, de tesztünkön hamar bebizonyosodott, hogy nem ez az egyetlen jó tulajdonsága a klímának.

Minden tesztkritérium tekintetében magas pontszámot ért el, ráadásul a gyártója is kedvező benyomást tesz. A Basein, azaz a klímarendszert fejlesztő és forgalmazó cég ügyfélkiszolgálásban és szállítási határidőben is jól teljesít.

Alig néhány nappal a rendelés után már meg is kaptuk a csomagot, amelyhez 30 napos termékvisszaküldési lehetőség is járult. Ez egyébként minden vásárláshoz jár, ami olyan cégről tanúskodik, amely egyértelműen a legjobbat igyekszik nyújtani vevőinek. Így talán nem is csoda, hogy a norvég online áruháznak jókora vásárlóközönsége jött létre alig néhány évvel azután, hogy megjelentek a piacon.

Basein Cool V2 – A teszt eredménye

Ahogy fentebb is említettük, a klímát pár nappal a megrendelés után már kézhez is kaptuk; vagyis a kiszállítási idő lényegesen gyorsabb volt, mint amit a többi megrendelt termék esetén tapasztaltunk.

Ezáltal a Baseinnek már a tesztelés megkezdése előtt volt némi előnye versenytársaival szemben, de úgy döntöttünk, hogy ez nem fogja befolyásolni a végeredményt.

Tehát mitől bizonyult a Basein Cool V2 sokkal jobbnak, mint a többi modell? A választ az alábbiakban olvashatja:

Frissítő légkondicionálás hatékony hűtéssel

A Basein mindenekelőtt példásan hűti a helyiségeket – szinte mérettől függetlenül.     

A 15 négyzetméternél nagyobb helyiségeket ugyan nem sikerül teljesen lehűtenie, de az ennél kisebb helyiségek, azaz konyha, nappali, hálószoba vagy fürdőszoba esetében minden gond nélkül eredményes volt a klimatizálás.

A legjobb az egészben a készülék által produkált frissítő levegő. Mivel vízzel újratölthető, így kellemes szellőt fúj ki, ami rendkívül felüdítő.

Más szóval a Baseint nagyon hasznos eszköznek találtuk, hiszen tette a dolgát, vagyis hűvös levegőt termelt. Érdemes még megjegyezni, hogy a ventilátor négy fokozatban állítható.

Így a ventilátort szükség szerint könnyedén beállíthatja az aktuális igényekhez, tehát precízebben tudja szabályozni a készüléket.

Csendes – tökéletesen alkalmas hálószobába vagy irodába

Térjünk át arra, amit ebben a tesztben a második legfontosabbként kezeltünk – nevezetesen a zajszintre. Mekkora zaja van? Bekapcsolva hagyhatjuk-e alvás vagy munka közben?

Szinte megdöbbentő, hogy milyen kevés zajt bocsát ki. Úgy képes hatékonyan hideg levegőt előállítani, hogy mindeközben jóformán zajtalanul működik.

Így a Baseint nem éreztük zavarónak sem munkavégzés közben, sem éjszaka az alvás során. Igen, teszteltük a klímaberendezést a hálószobában is – és bevált. Nem csapott nagy zajt, ugyanakkor kellemes klímát biztosított.

Praktikus apróság

Az is kifejezetten kedvünkre volt e modellben (így pozitívumot jelentett az összehasonlításban), hogy praktikus. Hordozható, kis méretű, és a tetején hordozófogantyú található.

Ez megkönnyíti a ventilátort mozgatását akár az irodában, akár a lakáson belül, ha szeretné máshová helyezni.

Rendelkezik továbbá időzítő funkcióval és lámpával is, így lámpaként is funkcionálhat. A könnyű használhatóságra sem lehet panasz.

Egyszerűen üzembe helyezhető, a gombjai és a funkciói könnyen kezelhetőek – vagyis nem áll fenn a kockázat, hogy felhasználóként bármit is rosszul csinál majd. 

Miért érdemes a Basein Cool V2-t megvenni?

A fentiekből látszik, hogy számos pozitívuma van e légkondicionálónak. Összességében szinte mindenben jobb egy kicsivel, mint a többi modell, ezért bizonyult a legjobbnak a teszten.

Jó a teljesítménye és ár-érték arányban is nagyszerű. Ritkán találkozunk ilyen kicsi, mégis ilyen erőteljes klímával.

Mivel az ár mellett minősége is kiváló, így szerintünk egyértelmű, hogy ez a kézenfekvő választás azok számára, akik klímaberendezést keresnek.

Népszerű a vásárlók körében

Egyébként nem mi vagyunk az egyetlenek, akiknek bejött a Basein. Azok a vevők, akik értékelést írtak a klímáról, valósággal áradoznak róla.

Mint említettük, számos kiváló értékelést kapott, ráadásul többen írják, hogy “megmentette” őket a forró nyári éjszakákon.

Mi ebben egy percig sem kételkedünk, hiszen magunk is megtapasztaltuk a Basein Cool V2 felbecsülhetetlenül hasznos hatását.

Ön is klíma vásárlásán gondolkodik? Akkor ne habozzon. Jelenleg akciós, de már csak a hónap hátralévő részében.

Hilde

5/5

Tökéletes, tényleg életmentő volt. Nyáron mindig felforrósodott a hálószoba, de azután már nem, hogy ezt megvettem.

Gunn

5/5

Könnyen használható, jól működik, az ára sem rossz. Elégedett vagyok.

Ørjan

5/5

Kis zajjal működik, bár nem teljesen hangtalan. Még így is elégedett vagyok vele, mert le tudom hűteni a levegőt a környezetemben.

Per

5/5

Korrekt az ár és jó a készülék. Részemről ajánlott.

Hol lehet megvásárolni a Basein Cool V2-t?

Ha úgy döntött, hogy megvásárolja a teszten legjobbnak bizonyult klímaberendezést, csak kövesse az alábbi lépéseket;

1) Látogasson el a hivatalos webhelyre

2) Tegye a terméket a kosárba

3) Adja meg a szállítási adatokat, majd válassza ki a fizetési módot

4) Kattintson a vásárlás gombra! 

Fontos információ!

Ma, October 5 án még 50%-os kedvezménnyel veheti meg a Basein Cool V2-t!

Bemutatjuk szakértőnket

Daniel Larsen

Daniel tesztelőcsapatunk leghosszabb ideje nálunk dolgozó tagja, aki részt vett a tesztelési módszereink kialakításában is. Minőségellenőrzési szakmai tapaszatalatait az egyik legnagyobb elektronikai gyártócégnél szerezte és közgazdasági diplomával rendelkezik – így jól ismeri a piacot, és tudja, mire kell odafigyelni a technológia területén. Amikor Daniel nem tesztelést végez, értékeléseket ír vagy segédkezik a kutatások során, szeret kutyájával, Bamse-vel túrázni a.