Topp 3 høreapparater som gir naturlig hørsel

Vi har testet de mestselgende høreapparatene i 2022

Hørsel, evnen til å oppfatte lyd, er en av de viktigste sansene til et menneske. Dårlig hørsel kan for mange gi redusert livskvalitet, særlig fordi det blir vanskeligere å kommunisere.

Heldigvis er løsningen ikke lengre unna enn et høreapparat. Deres evne til å forsterke lyd gjør at alle, uavhengig av hvilken grad hørseltapet er på, kan høre igjen.

Som med alt annet i dagens samfunn har høreapparatene utviklet seg voldsomt de siste årene, og i dag kan de så mye mer enn å bare gjenskape lyd.

Vår oppgave er å hjelpe deg med å finne ut hvilket høreapparat som fungerer best, og som gir mest for pengene. Det er derfor vi har testet de mest populære høreapparatene i 2022.

Våre resultater finner du nedenfor, men kort oppsummert er Q10 vår soleklare favoritt!

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Q10 Høreapperat
9.9
5/5
"Utmerket"
q10
1497,- NOK 1900 NOK

SALG: 40% RABATT
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT DE SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Lofir
PRIS: 2350,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Figollty
PRIS: 3.650,- NOK

BEST I TEST Høreapparater

#1 BEST
Q10 Høreapperat
9.9
5/5
"Utmerket"
q10
1497,- NOK 1.900 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Q10 Høreapparat" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Etter grundige vurderinger kom vi frem til at Q10 Høreapparat er best i test 2022. Her ser du hvorfor

Ved hjelp av fire tunghørte personer av ulik grad har vi testet de mestselgende høreapparatene i 2022. Det er spesielt lydgjengivelse, brukervennlighet, funksjonalitet, komfort og diskresjon vi har vurdert.

Vi bestilte over nett, der vi bestilte fra sidene med best kunderangeringer. Basert på disse anmeldelsene var det høreapparatet Q10 vi hadde størst forventinger til. Dette er nemlig modellen med flest topprangerte anmeldelser fra verifiserte kunder.

Selskapet som har utviklet Q10 er faktisk norsk, og har nokså nylig etablert seg. De er likevel populære både her til lands og rundt om i Europa, da de beskrives som et selskap som leverer gode, innovative produkter, og som har en enestående kundeservice.

Q10 Høreapparat – Testresultat

Én ting som er verdt å merke seg før vi gå videre til våre testresultat, er at vi fikk levert Q10 allerede etter 3 dager. Dette opplevde vi som overraskende raskt, som naturligvis er en kjempefordel.

Lang leveringstid er ofte et problem når man bestiller over nett, men ikke med Q10 altså! Uansett, her ser du våre testresultater:

Naturlig gjengivelse av lyd

Den viktigste egenskapen til et høreapparat er jo så klart å gjenskape og forsterke lyd. Testpersonene våre var samstemte i at Q10 var best på dette området.

De beskriver Q10 som gode høreapparater som gir en klar, naturlig lyd helt uten piping og andre ulyder. De forklarte også at apparatet kunne mer effektivt redusere eksterne lyder enn de andre modellene.

Å redusere støy er meget viktig, da det gjør det enklere å fokusere og høre på den som snakker i rom hvor det er mye bråk, forklarer testerne våre.

Svært komfortable

Komfort er, sammen med lydgjengivelsen, én av de viktigste kvalitetenene ved et høreapparat, fortalte testerne. Dette er for øvrig ikke en overraskelse. For hvem ønsker vel å gå rundt med ubheagelige propper i ørene døgnet rundt? Trolig ingen.

Også på komfort scorer Q10 best. Våre hjelpsomme “prøvekaniner” beskrev at Q10 er utrolig behagelige og at de sitter godt i ørene.

Det kommer mest sannsynlig av den geniale, ovale passformen, og den myke fleksible ørekuppelen. Til og med under høy aktivitet, var det ikke nevneverdig ubehag å spore, ifølge testerne.

Dermed innfrir Q10 også det neste viktigste testkriteriet, nemlig komfort.

Høreapparat som ikke er synlige

Det som derimot gjør Q10 unike, er at de knapt vises i ørene. Særlig for én av testpersonene våre var dette viktig. Han sier at han lenge har vegret seg for å bruke høreapparat, rett og slett på grunn av utseendet.

Problematikken rundt diskresjon har altså Q10 løst. Med andre ord kan du si farvel til kraftige og lite estetiske høreapparater dersom du går for denne modellen.

Brukervennlighet

Sist, men ikke minst, har vi brukervennlighet. Dette beskrives også som viktig av testerne våre. De forklarer at det er lite som er mer irriterende enn en volumkontroll som ikke fungerer, eller et batteriskifte som tar unødvendig lang tid.

Med Q10 var det tilsynelatende enkelt å både skifte batteri og justere volum. Så, også på brukervennlighet skårer disse høreapparatene høyt.

Hvorfor kjøpe Q10 høreapparat?

Basert på testresultatene er det liten tvil om at Q10 er et godt produkt. Det er imidlertid ikke bare resultatene som imponerer. Nedenfor ser du hva som gjør Q10 høreapparat til vår suverene testvinner.

Du får mye for pengene

Pris er viktig for ethvert produkt og ofte henger pris og kvalitet sammen. Skal du ha det beste må du betale deretter, og dersom du velger å betale mindre får du deretter.

Dette er dog en teori som Q10 motstrider så til de grader! Her betaler du vesentlig mindre enn det du må hos de dyreste toppmodellene, men uten at det går utover kvaliteten – heller tvert imot!

Q10 er blant markedets fremste høreapprat, men kommer til en pris som er særdeles overkommelig. Med andre ord slipper du å grave dypt i lommeboken, og alt i alt får du mye for pengene!

Nå kan du i tillegg kjøpe til rabatert pris på deres offisielle hjemmeside! 

Rask levering og god kundesupport

Å bestille over nett kan bety lang leveringstid – men ikke med Q10! kun 3 dager tok det før vi mottok leveransen, hvilket er uvanlig raskt.

Kundesenteret var også behjelpelige og hyggelige. Vi skjønner godt hvorfor selskapet bak høreapparatet er populære.

Det var heller ingen sak å bestille fra deres nettside. Den var både oversiktlige og entydig. 

Anbefalt av en rekke verifiserte kunder

Vi og vårt testpanel er ikke de eneste som liker høreapparatene q10. Også eksiterende kunder hyller de innovative høreapparatene, og de er anbefalt av hundrevis av verifisert brukere.

Noe forklarer at de har «endret deres liv», mens andre skriver at høreapparatene «har bedret deres livskvalitet».

Det er altså med grunn at vi har kåret Q10 til best i test.

Tammy

5/5

Akkurat som beskrevet! Jeg rett og slett elsker Q10! De er behagelige og nesten ikke synlige. Anbefales. 

Alek

5/5

Takk og lov for at de ikke vises! Jeg har vært flau over å vise meg med høreapprat, men på grunn av Q10 er det ikke et problem lengre.

Mario

5/5

Tusen takk for et fantastisk produkt! kjøpte Q10 til min 12 år gamle sønn som lenge har slitt med dårlig hørsel, men som nektet å bruke høreapparat. Endelig er det slutt på det som virket som en evig kamp om å få han til å bruke høreapparat.  

Hvor kan jeg kjøpe Q10 Høreapparat?

Å kjøpe høreapparatet gjøres enkelt og greit via selskapets offisielle hjemmeside. Alt du trenger å gjøre er å;

1) Besøke hjemmesiden

2) Klikke på produktet

3) Fyll inn betalingsmetode og fraktinformasjon

4) Forvent rask levering og nyt komfortable lydforsterkere

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Q10 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.