Topp 3 Hundepeilere som gir deg full kontroll over din firbeinte venn

Vi har testet markedets mest populære hundepeiler i 2022

Er du lei av at bikkja stikker av? Heldigvis kan en hundepeiler hjelpe deg. Oppgaven med å velge riktig peiler er derimot ikke like enkel.

På grunn av et stadig større utvalg varierer hundepeilerne bare mer og mer, så hvilken bør du velge? For å finne ut hvilken hundepeiler som fungerer best, valgte å teste 3 av de mest populære modellene.

Ved å vurdere GPSenes nøyaktighet, slitestyrke, funksjoner, brukervennlighet, og pris kom vi frem til at Neodata Hundepeiler V2 er den beste.

Leser du videre finner du en rask oppsummering av markedets 3 beste hundepeilere, samt en grundig gjennomgang av testvinneren.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Hundepeiler Neodata V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Neodata V2
1.379,- NOK 1.886 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Garmin Alpha 100/T5
PRIS: 9.899,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Garmin Alpha 200/T5
PRIS: 8.499,- NOK

BEST IN TEST Hundepeiler

#1 BEST
Hundepeiler Neodata V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Neodata V2
Pris: 1.379 NOK 1.886 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Neodata V2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Vi har testet de mest populære hundepeilerne og dette er grunnen til at Neodata V2 er best

Besgistringen var stor da vi mottok Neodata Hundepeiler kun 3 dager etter bestillingen. Dette var nemlig peileren vi hadde høyest forventinger til da den har over 500 anbefalinger og tusenvis av topp rangert anmeldelser fra verifiserte brukere.

Selskapet bak Neodata er en norsk startup som har tatt markedet med storm, både her til lands og rundt om i store deler av Europa. Deres suksess kommer trolig av at de tilbyr innovative og prisvennlige produkter, men også på grunn av upåklagelige kundeservice.

Selskapets fokus på kundenes tilfredshet er noe vi umiddelbart la merke til da vi å åpnet pakken og fant et notat hvor det sto; «Er du ikke fornøyd med varen, kan du innen 60 dager sende den tilbake og få pengene refundert».

Fornøydgarantien er definitivt en fin gest som vitner om et selskap som ønsker kundene sine det beste. Nå som pakken var ankommet var det på tide å teste hundepeileren.

Neodata Hundepeiler V2 testresultat

Med et høyt fokus på å måle GPS-ens nøyaktighet, samt se på øvrige funksjoner, brukervennlighet og pris, kunne vi til slutt konkludere at Neodata er den beste. Her ser du våre testresultat:

Nøyaktig sanntidssporing og historisk ruteavspilling

Den åpenbart viktigste funksjonen til en hundepeiler er at sanntidssporingen fungerer som den skal. Vår testing viste at Neodata var svært nøyaktig, der det var enkelt å få opp hundens posisjon i appen. Så raskt den firebente bevegde på seg ble også dette registret i appen.

Det vi derimot liker aller best er at det er mulig å kartlegge hundens tidligere ruter, skulle batteriet mot formodning gå tomt. Du kan da via appen finne hundenes foretrukne plasseringer og dermed finne hundens selv når sanntidsspringen ikke fungerer.

Funksjonsrik og innovativ

Et annet punkt som gjorde at Neodata utmerket seg sammenlignet med andre hundepeilere, er at den er utstyrt med flere innovative funksjoner som Geofence. Du kan da i appen avgrense et område hunden har lovt til å fritt bevege seg i, og så fort den firbente løper ut av dette området vil du få varsel direkte på telefonen din.

I har Neodata en ekstern stemmemonitor som gjør at du kan prate med hunden og gi kommandoer selv når du ikke er tilstede.

Enorm slitestyrke

I tidligere tester opplevde vi hundepeilerne som utsatt og lite motstandsdyktig mot både vann og støt. Neodata er vanntett og tåler således regn, mens den robuste beskyttelsen rundt trackeren gjør at støt ikke vil føre til nevneverdig skade.

Lang batteritid

Med Noedata er du garantert en hundepeiler som holder lenge. Gjennom hele vår uke med testing var det ikke behov for å lade peileren. Dette fordi den har en batteritid på om lag 400 timer, som tilsvarer rundt 2 uker.

Enkel å bruke

Hundepeileren kommer med et brukervennlig halsband som var enkelt å feste på hunden. Det var det heller ingen sak å konfigurere enheten med mobilen. I hovedsak trengte vi bare å laste ned appen.

Hvorfor kjøpe Noedata Hundepeiler V2?

Utover å de nevnte testresultatene overfor, imponerte hundepeileren også på følgende områder:

Smart Design

Neodata har et smart design og en komfortabel utforming som gjorde den behagelig for vår firebente prøvekanin. Det hevedes attpåtil at Neodata fungerer på katter Takket være den lille GPS-enheten.

Dette var naturligvis noe vi undersøkte – og ja, Neodata fungerer også på katter.   

Rask levering og utmerket kundeservice

En annen ting vi likte svært godt var at både bestillingen og leveringstiden var smertefri og helt uten problemer. Kun 3 dager etter bestillingen hadde vi mottatt hundepeileren og den kom i en sikker forpakning helt uten skader.

Å bestille varer over nett er aldri noe garanti. Ofte er produktene som leveres av svært dårlig kvalitet, eller så tar det lang tid før pakken ankommer, men dette var altså ikke noe problem med Neodata Hundepeiler.

Mye for pengene

Prisen på dagens stekepanner varierer kraftig, og ofte er det ikke gitt at modellene faktisk er verdt pengene. Neodata er med sin gunstige pris, gode kvalitet, og utmerkede funksjonalitet helt klart verdt pengene. 

Vi har enda ikke opplevd modeller som kombinerer pris og kvalitet på en bedre måte, og derfor mener vi Neodata V3 gir desidert mest for pengene.

Akkurat nå kan du også kjøpe til rabattert pris på deres offisielle hjemmeside! 

Populær bestselger

Det er ikke bare vi som elsker denne Neodata, men også eksisterende kunder. På deres egen hjemmeside finner du massevis av topprangerte anmeldelser. Her er noen av dem:

Kjetil

5/5

Hunden min løp bort etter et rådyr mens vi gikk på tur. Jeg tviler på at jeg hadde funnet henne uten Neodata.

Silje

5/5

Oppriktig imponert over dette produktet. Har hatt den i over et år nå, og den har fått oss ut av en rekke trange rømninger.

Truls

5/5

Det er mer enn bare GPS, det gir mer nyttig informasjon så vel som foreslått aktiv tid.

Hvor kan jeg kjøpe Hundepeiler Neodata V2?

Å kjøpe hundepeileren er enkelt om du bestiller via deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

  1. Besøk den offisielle hjemmesiden
  2. Velg antall enheter du vil kjøpe
  3. Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode
  4. Nyt en presis peiler som gir full kontroll over din firbente venn!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøp Neodata V2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.