Isbitmaskin test 2022: Topp 3 som gir mest for pengene

Vi har testet de mestselgende isbitmaskin i 2022

Sol, varme og kald drikke, er ord som passer som hånd i hanske –  men for at drikken skal holde seg kjølig er det en isbitmaskin du trenger. I alle fall om du ønsker en tidseffektiv maskin som produserer is på løpende bånd!

I dag består markedet av flere titalls varianter. Noen er dyre mens andre er billige. Ofte henger kvalitet og pris tett sammen, men noen ganger ikke.

I tillegg er det stor forskjell på både kapasitet og effektivitet. Som sådan kan det være krevende å vite hvilken isbitmaskin som bør velges.

Det er dette vi prøver å gi et svar på i denne artikkelen. Vi har nemlig testet topp 3 isbitmaskiner i 2022.

Nedenfor finner du våre resultat, pluss en grundig beskrivelse av vår soleklare favoritt!

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Hvisk v2
9.9
5/5
"Utmerket"
Hvisk v2
1.600,- NOK 1.900 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Wilfa Isbitmaskin ICE
PRIS: 1.649,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Caso CS3301 IceMaster PRO
PRIS: 1.799,- NOK

BEST IN TEST Isbitmaskin

#1 BEST
Hvisk v2
9.9
5/5
"Utmerket"
Hvisk v2
1.600,- NOK 1.900 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Hvisk V2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Hvisk V2 Isbitmaskin er vår ubestridte testvinner i 2022. Her ser du hvorfor

Måten denne testen ble gjennomført på var at vi først gikk igjennom beskrivelser og spesifikasjoner, deriblant kundeanmeldelser, for å så kjøpe inn de tre modellene med best score.

Hvisk V2 var isbitmaskinen vi på forhånd hadde størst forventinger til ettersom det var modellene med desidert best tilbakemeldinger. Med over 1000 anbefalinger fra norske kunder og en rekke topprangerte anmeldelser, var spenningen stor når vi mottok Hvisk V2.

Bare så det er sagt, forventningene ble ikke akkurat noe mindre siden vi mottok isbitmaskin usedvanlig raskt. Kun 3 dager tok det, noe som var betydelig raskere enn det vi opplevde hos de andre leverandørene.

At leveringstiden var kort er for øvrig ikke særlig overraskende fordi selskapet bak maskinen, en norsk startup med en hinsides popularitet, garanterer den beste kundeservicen inklusive kort leveringstid.

Hvisk V2 Isbitmaskin – Testresultat

Selskapet innfridde altså sine lovnader om kort leveringstid. Etter en grundigere sjekk virker dette å være en gjenganger. Eksiterende kunder skryter nemlig hemningsløst av den korte leveringstiden og hvor enkelt det er å få kontakt med support.

Dermed er leverandøren av Hvisk V2 tilsynelatende ikke et selskap med tomme ord. Her får du som lovet, i alle fall sett i forhold til kundeservice. Ikke nok med det – selskapet tilbyr også 30 dagers åpent kjøp, som betyr at du får pengene tilbake er du ikke fornøyd med produktet.

En flott liten gest som vitner om et selskap som ønsker kundene sine det beste. Uansett, nå som vi hadde maskinen var det på tide å teste den. Her ser du våre resultat.

Enorm kapasitet

Det første vi ønsket å finne ut av var kapasiteten, både i forhold til lagring av is og hvor effektivt den produserte is.

Planlegger du hageparty er det lite som er mer frustrerende enn måtte vente timevis på at vannet skal fryse til is, eller at isen går slutt nesten allerede før festen har startet.

Hverken det ene eller det andre blir et problem med Hvisk V2. den er i stand til å lagre hele 2 kilo med is, som er svært mye, og det tok heller ikke veldig lang tid før vannet frøs til is.

Med andre ord kan du og dine gjester nyte iskalde drinker gjennom hele dagen og kveden, uten frykt for at det går tomt for is. Skulle det mot formodning gå tomt – ja, da er det bare å fylle vann i maskinen, og etter kort tid har det fryst til is.

Praktisk maskin

Så, Hvisk V2 imponerte på det aller viktigste – nemlig effektivitet og kapasitet. Nå var dette riktignok noe også de andre modellene i testen vår presterte bra på. Derfor måtte vi finne andre egenskaper som potensielt kunne gjøre at de ulike modellene utmerket seg.

Det vi umiddelbart fanget vår oppmerksomhet var hvor praktisk maskinen er. Den er forholdsvis liten i størrelsen, men har likevel en gigantisk lagringskapasitet, som gjør at den enkelt gjemmes bort i et skap eller en hylle.

Best av alt er at den er portabel. Den er best egnet til hjemmebruk, men takket være den praktiske utformingen og forholdvis lille størrelsen kan den brukes hvor som helst. En praktisk og anvendelig isbitmaskin altså.  

Enestående kvalitet

Å kjøpe varer over nett er aldri noe garanti. For det eneste grunnlaget du har for å vurdere kvaliteten er basert på bilder.

Vi var derfor spente på kvaliteten på Hvisk V2, ikke det at vi betvilte selskapets påstander om at det er en slitesterk maskin, men man vet jo aldri.

Bare for å legge den død med en eneste gang, Hvisk V2 har fanatisks kvalitet. Maskinen fungerte akkurat som den skulle, og den har et kompakt og robust design i rustfritt stål som gjør den resistent mot både knall og fall.

Hvorfor kjøpe Hvisk V2 Isbitmaskin?

Det er altså mye bra med Hvisk V2, og best av alt er at det som er nevnt ovenfor langt i fra det eneste. Også dette imponerte oss med Hvisk V2;

Kort leveringstid

Den populære startupen, som har base i Norge, har ekspandert og blitt meget populære rundt om i Europa. Dette er det nok flere grunner til, men en viktig årsak er trolig den lynraske leveringen.

Kun 3 dager tok før vi mottok vår bestilling, som for oss var overraskende raskt. I tillegg får selskapet gode skussmål for sin support.

De beskrives som hyggelige og hjelpsomme, der også responstiden er kort.

Mye for pengene

Noen annet vi likte svært godt med Hvisk V2 er at den ikke koster så alt for mye. Sett i forhold til kapasitet, effekt og ikke minst kvalitet, mener vi dette er modellen som gir mest for pengene.

Det er også denne unike kombinasjonen av pris og kvalitet som gjør at dette er vår soleklare favoritt.

Du kan nå kjøpes Hvisk V2 til rabatert pris på deres offisielle hjemmeside!

Populært produkt

Vi er ikke de eneste som liker Hvisk V2. som vi har nevnt flere ganger nå, får isbitmaskinen gode skussmål på kundeanmeldelsene – og det med god grunn!

Den er nemlig enkel å bruke, har god kapasitet, koster forholdvis lite, er praktisk og oppi alt har den svært god kvalitet.

Har du behov for en isbitmaskin er det utvilsomt denne vi ville ha gått for.

Karen

5/5

Geir

5/5

Martin

5/5

Hvor kan du kjøpe Hvisk V2?

Du kan raskt og enkelt kjøpe Hvisk V2 på deres offisielle hjemmeside. Alt du trenger å gjøre er å;

1) Besøke hjemmesiden

2) Klikke på varen og legge den i handlekurven

3) Velge betalingsmetode og skrive inn fraktinformasjon

4) Du kan nå forvente kort leveringstid

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Hvisk V2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.