Kannettavien ilmastointilaitteiden testi – Markkinoiden parhaat mallit vuonna 2022

Olemme testanneet vuoden 2022 myydyimmät kannettavat ilmastointilaitteet

Onko sinulla vaikeuksia jäähdyttää makuuhuoneesi kesän kuumimpina päivinä? Et ole yksin tämän ongelman kanssa. Aurinkoiset kesäpäivät ja trooppiset yöt eivät juurikaan meitä norjalaisia hemmottele, mutta kun kuumat kesäpäivät ovat pahimmillaan, se heikentää unen laatua.

Ratkaisu? Ilmastointilaite! Näitä on saatavilla lukemattomia eri koko- ja hintaluokkia. Olemme keskittyneet pienempiin ja halvempiin malleihin, jotka tunnetaan kannettavina ilmastointilaitteina.

Valitut mallit arvioitiin perusteellisesti seuraavissa asioissa; muotoilu, koko ja paino, jäähdytyskyky, äänitaso, helppokäyttöisyys ja hinta.

Tuntien testauksen jälkeen meille jäi lopulta suosikki. Lue eteenpäin nähdäksesi vuoden 2022 paras ilmastointilaite!

Advertise Disclaimer
Tuotteen nimi
Pisteet
Parhaat ominaisuudet
#1 PARAS
Basein Cool V2
9.9
5/5
"Erinomainen"
Basein Cool V2
99,- EUR 134 EUR

40 % alennus
2 487 asiakasta on ostanut viimeisen 24 tunnin sisällä

#2
6.7
3.5/5
"Hyvä"
Eeese Alba Air Care
HINTA: 366,- EUR
#3
5.9
3/5
"Keskiverto"
Eeese Nora
HINTA: 447,- EUR

TESTIN PARAS

#1 PARAS
Basein Cool V2
9.9
5/5
"Erinomainen"
Basein Cool V2
99,- EUR 134 EUR

40 % alennus
2 487 asiakasta on ostanut viimeisen 24 tunnin sisällä

SUURIN KANTAMA

Tämä tuote saa 5/5, sillä se tarjoaa parhaan suorituskyvyn pienimmällä vaivalla.

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

“Basein Cool V2” tarjoaa 30 päivän tyytyväisyystakuun. Ilmainen lähetys ja helppo palautus.

NOPEA JA HELPPO ASENTAA

Helppo ottaa käyttöön. Mukana selkeät käyttöohjeet.

Selkeä suosikkimme on Basein Cool V2 - Tässä ovat syyt miksi

Tuhannet asiakkaat ovat maininneet Basein Cool V2:n useissa arvosteluissa, joissa suurin osa jopa luokittelee laitteen viidellä tähdellä.

Aluksi ajattelimme, että sillä voisi olla jotain tekemistä kohtalaisen alhaisen hinnan kanssa, mutta testauksemme osoitti nopeasti, että tämä ei ole ainoa hyvä puoli ilmastointilaitteessa.

Se saa korkeat pisteet kaikilla testikriteereillämme, eikä siinä ole vielä kaikki. Valmistaja itsessään tekee vaikutuksen useilla eri osa-alueilla. Basein-ilmastointijärjestelmää kehittänyt ja myyvä yritys loistavat asiakaspalvelun ja toimitusajan suhteen.

Vain päiviä tilauksen jälkeen saimme postissa paketin, jossa oli myös lappu, jossa kerrottiin tuotteen 30 päivän palautusoikeudesta. Tämä pätee kaikkiin ostoihin, joten se todistaa yrityksen panostuksen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Ei ole ihme, että tämä norjalainen verkkokauppa on muodostanut jättimäisen asiakaskunnan vain muutamassa vuodessa.

Basein Cool V2 - Testitulos

Kuten yllä mainittu, saimme ilmastointilaitteen toimitettuna vain päiviä tilauksen jälkeen. Toisin sanoen toimitusaika oli huomattavasti nopeampi kuin muiden toimittajien kanssa.

Jo tässä oli iso mainitsemisen arvoinen plussa. Jo ennen testaamisen aloittamista Baseinilla oli hieman etulyöntiasemaa muihin verrattuna, mutta olimme vakaasti sitä mieltä, että tämä ei vaikuta testituloksiin.

Joten mikä todella teki Basein Cool V2:sta niin paljon paremman kuin muut mallit? Vastaus löytyy alta:

Virkistävä ilmastointi tehokkaalla jäähdytyksellä

Baseinilla on ennen kaikkea esimerkillinen kyky jäähdyttää huoneita lähes riippumatta huoneen koosta.     

Se ei tietenkään onnistu kattamaan paljon isompaa kuin 15 neliömetrin huonetta, mutta tätä pienemmän huoneen, kuten keittiön, olohuoneen, makuuhuoneen ja kylpyhuoneen se onnistui jäähdyttämään ilman ongelmia.

Parasta kaikesta on kuitenkin sen tuottama raikas ilma. Koska voit täyttää sen vedellä, se tuottaa miellyttävän ja erittäin virkistävän tuulahduksen.

Toisin sanoen koimme Baseinin erittäin hyödylliseksi laitteeksi, joka onnistui tekemään sen, mitä sen pitikin, eli tuotti viileää ilmaa. Toinen huomioinarvoinen asia oli se, että tuuletin oli säädettävissä neljän portaan säädöllä.

Tämä tarkoittaa, että voit helposti säätää tuuletinta tarpeen mukaan, jotta voit tarkemmin ohjata laitetta.

Hiljainen – sopii täydellisesti makuuhuoneeseen tai toimistoon.

Siirrytään siis siihen, mitä koimme tässä testissä toiseksi tärkeimpänä – eli äänitasoon. Kuinka paljon melua se pitää? Onko mahdollista antaa sen toimia nukkuessasi tai töissä?

Täällä olimme melkein järkyttyneitä siitä, kuinka vähän ääntä se piti. Ihmettelimme, miten näin tehokkaasti jäähdyttävä laite ei pitänyt melkein yhtään ääntä.

Näin ollen emme kokeneet Baseinia häiritsevänä sen enempää istuessamme ja työskennellessämme kuin yrittäessämme nukkua yöllä. Kyllä, testasimme ilmastointilaitetta nukkuessamme ja se toimi erinomaisesti. Se ei tuottanut lähes mitään ääntä, mutta teki silti raikkaan ilman huoneeseen.

Käytännöllinen pieni laite

Toinen asia, josta pidimme tässä mallissa ja joka myös antoi Basinille etua, oli sen käytännöllisyys. Laitteen pieni koko ja sen päällä oleva kahva tekevät siitä helposti liikuteltavan.

Näin voit ottaa tuulettimen mukaan kaikkialle, vaikkapa toimistoon. Lisäksi voit helposti siirtää laitetta kotonasi tarpeen mukaan.

Lisäksi siinä on ajastintoiminto ja lapun virkaa toimittava valo. Helppokäyttöisyydestä ei myöskään ole valittamista.

Se oli helppo asentaa, ja siinä on myös helppolukuiset painikkeet ja toiminnot. Laitteen helppokäyttöisyys tekee siitä erinomaisen.

Miksi ostaa Basein Cool V2?

Tässä ilmastointilaitteessa on paljon hyvää. Kaiken kaikkiaan se on hieman parempi kaikessa kuin muut mallit ja siksi se on ansainnut testin ykkössijan.

Sen antama kokonaisuus on erittäin hyvä, ja mielestämme se antaa rahalle paljon vastinetta. Harvoin olemme törmänneet näin pieneen, mutta samalla niin tehokkaaseen ilmastointilaitteeseen.

Kun laatu on alhaisen hinnan lisäksi hyvä, pidämme sitä yksinkertaisesti itsestään selvänä valintana, jos tarvitset ilmastointilaitteen.

Suosittu asiakkaiden keskuudessa

Emme ole ainoita, joita Basein on innostanut. Asiakkaat, ainakin ne, jotka ovat arvioineet ilmastointilaitteen, kerskuvat siitä.

Kuten mainittiin, se saa useita huippusijoituksia, ja monet kirjoittavat, että se on “pelastanut” heidät kuumina kesäöinä.

Emme epäile sitä hetkeäkään, sillä olemme huomanneet Basein Cool V2:n korvaamattoman vaikutuksen.

Harkitsetko ilmastointilaitteen ostamista? Silloin kannattaa olla nopea. Nyt se on myynnissä, mutta vain loppukuun ajan.

Hilde

5/5

Ehdottomasti täydellinen. Oikea hengenpelastaja. Makuuhuone kiehuu kesällä, mutta ei sen jälkeen, kun ostin tämän.

Gunn

5/5

Helppokäyttöinen, toimii hyvin, eikä hintakaan ole huono. Olen mielissäni.

Ørjan

5/5

Se ei ole täysin äänetön, mutta pitää vain vähäistä ääntä. Olen silti tyytyväinen, sillä se pystyy jäähdyttämään ilmaa ympärilläni.

Per

5/5

Hyvä hinta ja hyvä kone. Suosittelen.

Mistä voin ostaa Basein Cool V2:n?

Jos olet päättänyt ostaa testin parhaan ilmastointilaitteen, sinun tarvitsee vain seurata alla olevia ohjeita;

1) Vieraile virallisella verkkosivustolla

2) Lisää tuote ostoskoriin

3) Täytä toimitustiedot ja valitse maksutapa

4) Napsauta osta-painiketta! 

Tärkeää tietoa!

Tänään, September 30 voit jatkaa Basein Cool V2 ostamista 50 % ALENNUKSELLA!

Tapaa asiantuntijamme

Daniel Larsen

Daniel on meillä pisimpään ollut testaaja, ja hän on osallistunut testimenetelmiemme kehittämiseen. Takanaan kokemusta laadunvalvonnasta yhdellä suurimmista elektroniikkavalmistajista sekä taloustieteen kandidaatin tutkinto, Danielilla on runsaasti kokemusta elektroniikasta ja sen laadusta. Kun Daniel ei työskentele arvostelujen ja testaamisen parissa, hän nauttii vuoristoretkeilystä koiransa Bamsen kanssa.