Vi har testet markedets mest populære kokkekniver i 2022!

Vi har testet markedets mest populære kokkekniver i 2022!

Lite er mer frustrerende enn kniver som ikke presterer som de skal. En god kokkekniv vil antagelig gjøre matlagingen både enklere og morsommere!

Men utvalget i dag er ikke akkurat lite. Så hvilken kokkekniv bør du velge? For å finne ut av dette valgte vi å teste de bestselgende merkene i 2022.

Med et sterk fokus på ergonomi, kvalitet og så klart skarphet, var det noe overraskende ingen av de mest velkjente merkene som gikk til topps, men et lite nystartet selskap fra Norge.

Nedenfor finner du en grundig gjennomgang av vår favorittkniv og en rask oppsummering av de øvrige modellene i topplisten.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
Gyo 3 Kokkekniv
9.9
5/5
"Utmerket"
Gyo 3
1.249,- NOK 1.686 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Kai Shun Classic
PRIS: 1.806,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Chroma type 301 Design by F. A. Porsche
PRIS: 779,- NOK

BEST IN TEST Kokkekniv

#1 BEST
Gyo 3 Kokkekniv
9.9
5/5
"Utmerket"
Gyo 3
Pris: 1.129 NOK 1.524 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Gyo 3" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Dette er grunnen til at Gyo 3 er vår favoritt

Kokkekniv test

Med over 4000 topp rangerte anmeldelser og svært gode tilbakemeldinger, var det knyttet stor spenning til kokkekniven Gyo 3. Førsteinntrykket ble ikke akkurat noe dårligere da vi fikk kniven bare 3 dager etter vi bestilte den.

For de som ikke kjenner til Gyo 3, så er det et norsk startup selskap som har blitt meget populære. Mye av deres suksess sett bort ifra innovative produkter, er at de tilbyr utmerket kundeservice og ikke minst fordi de leverer pakkene usedvanlig raskt.

Dette la vi umiddelbart merke til ikke bare ved at vi mottok pakken kun 3 dager etter bestilling, men også ved at de tilbyr 60 dagers åpent kjøp. Er du av en eller annen grunn ikke fornøyd, kan du sende tilbake varen og få pengene refundert.

Definitivt en flott gest som vitner om et selskap som kun ønsker kundene sine det beste. Nå som vi hadde fått pakken kunne vi endelig teste kokkekniven.

Gyo 3 - Testresultat

Med et høyt fokus på testkriteriene ergonomi, skarphet, allsidighet og kvalitet, vurderte vi kniven opp mot andre modeller. Her er våre resultat:

Utrolig skarp

Gyo 3 hevdes å være skarp, noe vi umiddelbart kunne bekrefte. Kniven skled enkelt gjennom alle slags råvarer, uten at vi trengte å bruke særlig med kraft. Det var heller ikke nødvendig å «sage» seg gjennom, da kniven nærmest skled gjennom råvarene som om det var smeltet smør.   

Ergonomisk utformet

Gyo har et behagelig skaft som er ergonomisk utformet. Selv etter timer med skjæring, kutting og hakking opplevde vi lite slitasje, noe vi ikke kan si om andre kniver vi har testet.

Skyhøy kvalitet

Vi opplevde også kvaliteten som god. Selv etter flere uker med hyppig bruk, der vi blant annet vasket den i oppvaskmaskin, var det ingen form for slitasje å spore. Dette kan ha en sammenheng med at den er laget av Damaskus stål, som er noe av det ypperste på markedet.   

Den er også laget i rustfritt stål som betyr at stålet ikke ruster selv om det kommer i kontakt med vann.  

Allsidig kniv som kan brukes til alt

Det hevdes at Gyo 3 fungerer til skjæring, kutting og hakking av alle salgs råvarer. Også dette er en påstand som stemmer. Både kjøtt, fisk og grønnsaker ble kuttet med den største presisjon. I tidligere tester opplevde vi knivene kun egnet til bestemte råvarer, mens Gyo 3 fungerte like godt til alt.

Hvorfor kjøpe Gyo 3?

Basert på testkriteriene var det ingen tvil om at dette er en god kokkekniv, men det var heller ikke det eneste som imponerte oss. Her ser du andre årsaker til hvorfor denne kokkekniven er vår soleklare favoritt:

Rask levering og utmerket kundeservice

Å bestille varer over nett er aldri noe garanti. Ofte er produktene som leveres av svært dårlig kvalitet, eller så tar det lang tid før pakken ankommer. Ingen av disse delene er et problem med Gyo 3. Kun 3 dager etter bestillingen hadde vi mottatt pakken.

Der lå den i et lekker og godt beskyttet emballasje, som ikke hadde noen former for skader. Bestillingen var også enkel å gjennomføre. Selskapet tilbyr live-support og kontaktskjema per mail. Det er i tillegg mulig å ta kontakt per telefon, som for øvrig vitner om et tilgjengelig supportsenter.

Lekkert design

Design/utseende er kanskje ikke det viktigste å bedømme en kokkekniv på, men det har likevel en viss betydning. For ingen ønsker vel kniver som ikke passer sitt hjem?

Takket være Gyos lekre mønster på selve kniveggen og estetiske skaft, er det en kniv vi tror passer ethvert kjøkken. Vi synes i alle fall at kniven var særs stilig.

Mye for pengene

Prisen på design-kviner som Gyo 3 er ofte i det øvre prissjiktet, som vil si på et par tusen kroner. Det er ikke denne kniven og den koster betydelig mindre enn øvrige varianter, som gjør at du får mye for pengene.

Akkurat nå kan du også kjøpe til rabattert pris på deres offisielle hjemmeside! 

100% fornøydgaranti

En annen ting vi likte godt er at de tilbyr et åpent kjøp i 60 dager. Er du av en eller annen grunn ikke fornøyd med kokkekniven, kan du sende den tilbake og få pengene refundert.

Populær bestselger

Med nærmere 10,000 anmeldelser der over halvparten av dem er topprangert, er det åpenbart at Gyo 3 er en populær kniv.  Kniven får enormt gode tilbakemeldinger og det er mange som lar sin begeistring høre. Her ser du noen av tilbakemeldingene:

Trine

5/5

En veldig god kniv. Den fungerer like godt på både kjøtt og grønnsaker. Leveringen var også rask. Anbefales.

Siv

5/5

Denne kniven er flott. Det ser vakkert ut, og jeg kan 100% bekrefte at den er veldig skarp. Jeg var i stand til å teste denne teorien på mindre enn 10 minutter ved å nesten kutte halvparten av fingeren mens jeg kuttet en løk.

Arild

5/5

Jeg elsker min Gyo 3 kokkekniv! Den er solid, perfekt vektet og enkel å håndtere. Den kom i en vakker eske, men enda viktigere er det et godt laget kokkeverktøy som yter. Dette er nå min favoritt kjøkkenkniv og jeg gleder meg til å kjøpe mer av Gyos produkter.

Hvordan kjøpe Gyo 3?

Å kjøpe Gyo 3 er enkelt om du bestiller via deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

  1. Besøk den offisielle hjemmesiden
  2. Velg antall enheter du vil kjøpe
  3. Fyll inn fraktinformasjon og betalingsmetode
  4. Nyt en sylskarp kniv som kutter til kirurgisk presisjon

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Gyo 3 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Anton Larsen

Anton is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.