Vuoden 2022 kolme parasta droonia - Parhaiden droonien kamera ja standby testaus

Testasimme vuoden 2022 myydyimmän droonin

Siitä asti, kun droonit näkivät päivänvalon ja niistä tuli yleisiä, niiden kysyntä on noussut taivaisiin. Se on puolestaan johtanut siihen, että tänään löytyy runsaasti erilaisia drooneja.

Joten, minkä sinä valitsisit? Mitkä tarkalleen ovat vuoden 2022 parhaat droonit? Se on kysymys, johon me vastaamme. Siksi testasimme myydyimmät merkit.

Ottamalla huomioon ominaisuudet, kuten akunkesto, kantama, käytön helppous, funktionaalisuus eikä vähäisimpänä laatu, päädyimme yhteen selvään testivoittajaan.

Lue lisää ja näe vuoden 2022 kolme parasta droonia, jota seuraa perustavanlaatuinen arvostelu testivoittajasta Movo Drone V4 4K:sta

Advertising Disclaimer
Tuotteen nimi
Pisteet
Parhaat ominaisuudet
#1 PARAS
movo drone v4
9.9
5/5
"Erinomainen"
Movo Drone V4
99,- EUR 149 EUR

40 % alennus
2 487 asiakasta on ostanut viimeisen 24 tunnin sisällä

#2
6.7
3.5/5
"Hyvä"
Dji Mini 2 Fly More Combo
HINTA: 566,- EUR
#3
5.9
3/5
"Keskiverto"
Ryze Tello Boost Combo
HINTA: 160,- EUR

TESTIN PARAS

#1 PARAS
movo drone v4
9.9
5/5
"Erinomainen"
Movo Drone V4
99,- EUR 149 EUR

40 % alennus
2 487 asiakasta on ostanut viimeisen 24 tunnin sisällä

SUURIN KANTAMA

Tämä tuote saa 5/5, sillä se tarjoaa parhaan suorituskyvyn pienimmällä vaivalla.

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

"Movo Drone V4" tarjoaa 30 päivän tyytyväisyystakuun. Ilmainen lähetys ja helppo palautus.

NOPEA JA HELPPO ASENTAA

Helppo ottaa käyttöön. Mukana selkeät käyttöohjeet.

Päivien testaamisen jälkeen, päädyimme lopputulokseen, että Movo V4 4K on vuoden 2022 paras drooni. Tässä on syy miksi!

drone

Ei ole helppo löytää kohtuuhintaista droonia,, joka on tarkoitettu ammattikäyttöön, kuten tapahtumien kuvaamiseen. Nykypäivän droonit maksavat maltaita ja ovat siten normaalisti iso sijoitus. Ainakin, jos haluat mallin, joka ottaa laadukkaita kuvia.

Siksi olimme uteliaita, kun törmäsimme Movo V4:ään. Se ei ole vain hintansa arvoinen ja kohtuuhintainen verrattuna muihin markkinoilla oleviin malleihin, vaan se on saanut äärimmäisen hyvää palautetta useimmilta asiakkailta.

Yli 1 000 viiden tähden arvostelua ja runsaasti suositteluja vahvistetuilta asiakkailta aiheutti sen, että jännitimme Movo V4:n tilaamista. Voiko drooni todellakin maksaa niin vähän ja olla niin hyvä? Ainoa keino selvittää se, oli testata se.

Movo Drone V4 4K – Testitulokset

Jo ennen kuin käytimme droonia, olimme positiivisesti yllättyneitä. Toimitus kesti vain kolme päivää, mikä oli huomattavasti odotettua lyhyempi. Aikaisemmissa testeissä meidän piti odottaa useita päivä ja jopa viikkoja, joten ensivaikutelma Movoon oli lievästi sanottuna hyvä.

Norjalaisen startup-yrityksen kehittämä drooni, jolla on suuri seuraajakunta ympäri Eurooppaa, on yksi parhaimmin myydyistä, useimpien kuluttajavirastojen mukaan.

Se on seurausta droonin erinomaisesta laadusta, hyvästä käyttäjäystävällisyydestä ja alhaisesta hinnasta. Yrityksellä on jopa 30 päivän palautusoikeus, mikä on harvinaista nykypäivän verkkokaupoissa.

Oli miten oli, tässä on testin tulokset:

Stabiili drooni pitkällä kantamalla

Droonilla sanotaan olevan jopa 100 metrin kantama. Kaikki, jotka ovat lentäneet droonilla, tietävät kuinka tylsää on lentää, jossa on rajoitettu kantama. Siksi kantama oli tärkeä kohta testeissämme.

Meillä ei ole tarkkoja numeroita siitä, kuinka pitkä kantama on, mutta voimme sanoa että Movolla on merkittävästi tavallista parempi kantama. Paljon suurempi, kuin mitä saman hintaluokan malleilla oli. Näin ollen 100 metrin kantama väitettä ei voi kyseenalaistaa.

Toinen asia, johon kiinnitimme nopeasti huomiota ja josta pidimme, oli se, että se aina lensi tasaisesti, myös standby-tilassa. Hyvä puoli siinä on se, että sillä voi ottaa laadukkaita ilmakuvia ilman laadun menetystä. Toisin sanoen Movo on erinomainen, jos työskentelet valokuvaajana ja metsästät näyttäviä kuvia.

4K-kamera ottaa kristallinkirkkaita 

Kuten jo aikaisemmin sanoimme, kuvanlaatu on yksinkertaisesti mahtava. Sekä kuvat että video olivat juuri niin selkeitä ja siistejä kuin voit kuvitella.

Aikaisemmin jo mainitsimme, että jos olet ammattivalokuvaaja ja nautit poikkeuksellisista kuvista, tulet nauttimaan tästä droonista. Siinä on sekä HD-laatu, laajakuva ja 4K-resoluutio.

Pitkä käyttöaika

Tarkoituksesta riippumatta lyhyt akunkesto on tylsää kun lennät droonia. Movo saa erinomaiset pisteet sekä käyttöajasta että latausajasta, sillä voit käyttää sitä 20 minuuttia putkeen ja lataus kestää noin tunnin mukana tulevan USB-kaapelin kanssa.

Muihin malleihin verrattuna tämä oli merkittävästi parempi.

Helppo ohjata

Koimme, että tällä droonilla oli paras käyttäjäystävällisyys. Siihen oli monia syitä, mutta erityisesti siksi, että siinä on kehittynyttä tekniikkaa, joka antaa tasaista lentoa ja koska voit ohjata droonia sovelluksen avulla.

Drooni ohjautuu helposti puhelimella, jolla voit ottaa myös kuvia, videoita ja siirtää tiedostoja nopeasti reaaliajassa. Toinen asia mistä pidimme, oli että drooni ottaa kuvia myös tunnetuilla liikkeillä, kuten heilautuksella.

Miksi kannattaa ostaa Movo Drone V4?

Emme ole löytäneet toista droonia, joka olisi läpäissyt testin kriteerit yhtä hyvin, ainakaan samasta hintaluokasta. Mikä parasta, tämä on vain yksi asia joka on hyvin.

Olimme myös vaikuttuneista seuraavista seikoista:

Käytännöllinen muotoilu ja hiljainen

Movo Dronella on nerokas muotoilu ja älykäs suunnittelu taittuvilla siivillä. Se tekee tästä droonista sekä käytännöllisen että kannettavan. Lisäksi se on erittäin helppo kuljettaa.

Eikä siinä kaikki. Siinä missä muut droonit pitävät kovaa meteliä kun ne lentävät, Movo V4 oli täysin hiljainen. Vältät ympäristön häiritsemistä, etkä aja eläimiä pois.

Paljon pienellä rahalla

Kuten sanottua, nämä laitteet ovat kallita. Erityisesti jos haluat saada parasta. Movo on malli, joka on heti parhaimmiston perässä, mutta maksaa huomattavasti vähemmän.

Lopputuloksena tämä drooni on paras hintalaatusuhteeltaan. Ei tarvitse kaivaa kuvetta kovinkaan pitkään ja saat droonin, joka täyttää droonin tärkeimmät ominaisuudet erinomaisesti.

Tällä hetkellä voit ostaa droonin alennettuun hintaan Movon virallisilla kotisivuilla. Kaikille asiakkaille tarjotaan 100 % tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytväinen, lähetät laitteen takaisin ja saat rahasi takaisin.

Suosittu myyntimenestys

Emme ole ainoat, jotka pitävät tästä droonista. Nykyiset asiakkaat kehuskelevat siitä jatkuvasti eri arvosteluissa. Lisäksi se on voittanut useampia testejä.

Droonin suosio pohjautuu siihen, että se on korkealaatuinen ja käyttäjäystävällinen drooni ja siihen, että sen on kehittänyt innovatiivinen yritys, joka panostaa asiakaspalveluun.

Kesti vain kolme päivää ennen kuin saimme droonin ja tuotteen tilaaminen oli helppoa, samoin kuin yhteyden ottaminen asiakaspalveluun.

Sander

5/5

Marius

5/5

Mario

5/5

Mistä voin ostaa Movo droonin?

Movo Dronen tilaaminen on helppoa yrityksen virallisilla kotisivuilla. Seuraa vain näitä askeleita:

1) Vieraile verkkokaupassa

2) Valitse tuote ja lisää se ostoskoriin

3) Täytä toimitustiedot ja valitse maksutapa

4) Tavara saapuu lyhyessä ajassa!

Tärkeää tietoa!

Tänään, September 30 voit jatkaa Movo Drone V4 ostamista 50% ALENNUKSELLA!

Tapaa asiantuntijamme

Daniel Larsen

Daniel on meillä pisimpään ollut testaaja, ja hän on osallistunut testimenetelmiemme kehittämiseen. Takanaan kokemusta laadunvalvonnasta yhdellä suurimmista elektroniikkavalmistajista sekä taloustieteen kandidaatin tutkinto, Danielilla on runsaasti kokemusta elektroniikasta ja sen laadusta. Kun Daniel ei työskentele arvostelujen ja testaamisen parissa, hän nauttii vuoristoretkeilystä koiransa Bamsen kanssa