Τα κορυφαία 3 drones για το 2022 – Το καλύτερο στα τεστ drone με κάμερα και αναμονή

Εξετάσαμε τα καλύτερα drones

Αφού τα drones έγιναν διαθέσιμα στο κοινό, η ζήτησή τους εκτοξεύτηκε. Αυτό έχει δημιουργήσει μια αγορά με διάφορα προϊόντα drone σήμερα.

Ποιο να επιλέξετε λοιπόν; Ποιο είναι το καλύτερο drone για το 2022; Για να φτάσουμε σε αυτήν την απάντηση, δοκιμάσαμε τις μάρκες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε εσείς.

Εξετάσαμε παράγοντες όπως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η εμβέλεια, η χρηστικότητα, η λειτουργικότητα και φυσικά η ποιότητα. Μετά τη δοκιμή, καταφέραμε τελικά να επιλέξουμε έναν νικητή.

Συνεχίστε την ανάγνωση για να δείτε τα 3 κορυφαία drones για το 2022 και μια πλήρη επισκόπηση για το νικητή των τεστ, το Movo Drone V4 4K.

Advertise Disclaimer
Ονομασία Προϊόντος
Βαθμολογία
Τα Καλύτερα Χαρακτηριστικά
#1 ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
movo drone v4
9.9
5/5
"Τέλειο"
Movo Drone V4
99,- EUR 149 EUR

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 40% ΕΚΠΤΩΣΗ
2.487 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 24 ΩΡΕΣ

#2
6.7
3.5/5
"Καλό"
Dji Mini 2 Fly More Combo
ΤΙΜΗ: 559,- EUR
#3
5.9
3/5
"Μέτριο"
Ryze Tello Boost Combo
ΤΙΜΗ: 161- EUR

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΔΟΚΙΜΗ

#1 ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
movo drone v4
9.9
5/5
"Τέλειο"
Movo Drone V4
99,- EUR 149 EUR

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 40% ΕΚΠΤΩΣΗ
2.487 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 24 ΩΡΕΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Αξιολογούμε αυτό το προϊόν με 5/5, καθώς έχει την καλύτερη απόδοση με εξαιρετική ευκολία.

100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ

"Movo Drone V4" Εγγύηση ικανοποίησης 30 ημερών. Δωρεάν αποστολή και ευκολία στην επιστροφή.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Πολύ απλή εγκατάσταση. Συνοδεύεται από οδηγίες βήμα προς βήμα.

Μετά από μέρες δοκιμών, το Movo V4 4K είναι ο νικητής για το 2022 και να γιατί!

Δεν είναι και τόσο εύκολο να βρείτε drones για επαγγελματική χρήση, όπως η φωτογράφιση τοπίων, σε προσιτές τιμές. Τα σημερινά drones είναι μια ακριβή επένδυση, ειδικά για τα μοντέλα που βγάζουν ποιοτικές φωτογραφίες.

Το Movo V4 μας κίνησε την περιέργεια όχι μόνο λόγω της προσιτής τιμής του σε σύγκριση με άλλα μοντέλα, αλλά και επειδή εντυπωσιαστήκαμε με αρκετές θετικές κριτικές πελατών.

Με αρκετές χιλιάδες αξιολογήσεις πέντε αστέρων και μια σειρά από συστάσεις από επαληθευμένους πελάτες, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι όταν παραγγείλαμε το Movo V4. Αναρωτηθήκαμε επίσης εάν θα μπορούσε να έχει καλή ποιότητα δεδομένης της σχετικά χαμηλής τιμής του. Ο μόνος τρόπος για να το μάθουμε ήταν να το δοκιμάσουμε.

Movo Drone V4 4K – Αποτελέσματα τεστ

Ακόμη και πριν χρησιμοποιήσουμε το προϊόν εκπλαγήκαμε ευχάριστα με την παράδοση 3 ημερών, που ήταν κατά πολύ μικρότερη από τον χρόνο που έπρεπε να περιμένουμε όταν κάναμε άλλες δοκιμές. Με άλλα προϊόντα, χρειάστηκαν αρκετές ημέρες, αν όχι εβδομάδες, για να φτάσει το προϊόν, οπότε η γρήγορη παράδοση σίγουρα συνηγόρησε στο να έχουμε μια καλή πρώτη εντύπωση για το προϊόν.

Το drone αναπτύχθηκε από μια Νορβηγική startup με τεράστια δημοτικότητα σε όλη την Ευρώπη.

Το προϊόν είχε εξαιρετική ποιότητα, ήταν φιλικό προς το χρήστη και σε μια αρκετά προσιτή τιμή,  και περιλάμβανε επίσης μια εντυπωσιακή εγγύηση ικανοποίησης 30 ημερών, πράγμα που σπανίως συναντάται σε προϊόντα που έχουν υψηλή τιμή ή υψηλό κόστος.

Δείτε πώς πήγε η δοκιμή:

Σταθερότητα και εμβέλεια

Οι λάτρεις των drone γνωρίζουν ότι η αχίλλειος πτέρνα της λειτουργίας των drones είναι η περιορισμένη εμβέλεια. Επομένως, η εμβέλεια ήταν ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για εμάς κατά τη διάρκεια της δοκιμής.

Δεν μπορούμε να δώσουμε έναν συγκεκριμένο αριθμό όσον αφορά την εμβέλεια, αλλά μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το Movo έχει μια εξαιρετική εμβέλεια για την τιμή του. Η εμβέλεια των 100 μέτρων ανταποκρινεται σίγουρα στις αξιώσεις του προϊόντος, αλλά και στις προσδοκίες μας.

Ένα ακόμη πράγμα που παρατηρήσαμε αμέσως ήταν η σταθερότητά του ακόμα και όταν το drone ήταν σε κατάσταση αναμονής. Αυτό το πλεονέκτημα σάς επιτρέπει να έχετε μοναδικές προβολές χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Το Movo είναι μια εξαιρετική επιλογή αν είστε φωτογράφος στο κυνήγι των πιο εντυπωσιακών εικόνων.

Κάμερα 4K που καταγράφει εικόνες υψηλής ποιότητας

Η ποιότητα της εικόνας ήταν υπεράνω προσδοκιών. Τόσο το βίντεο όσο και οι εικόνες ήταν καλής ποιότητας και είχαν μεγάλη ευκρίνεια.

Εγγυόμαστε ότι όλοι οι φωτογράφοι και οι ενθουσιώδεις χρήστες θα λατρέψουν αυτό το drone λόγω της ποιότητας HD, της ευρείας γωνίας και της υψηλής ανάλυσης 4K.

Μεγάλος χρόνος λειτουργίας

Η μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας κάνει τη χρήση του drone κουραστική. Το Movo έχει υψηλή βαθμολογία τόσο για τον χρόνο λειτουργίας όσο και για τον χρόνο φόρτισης, καθώς μπορεί να πραγματοποιήσει χρόνο πτήσης 20 λεπτών κάθε φορά και χρειάζεται περίπου μία ώρα για να φορτίσει με το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται στο προϊόν.

Σε σύγκριση με άλλα drones, αυτό ήταν σημαντικά καλύτερο.

Ευκολία στον έλεγχο

Διαπιστώσαμε ότι αυτό το drone είναι πολύ φιλικό προς τον χρήστη λόγω της προηγμένης τεχνολογίας, της σταθερότητάς του και του ελέγχου μέσω της εφαρμογής.

Μπορεί κάποιος να χειριστεί το drone εύκολα μέσω ενός κινητού τηλεφώνου. Μπορείτε να τραβήξετε βίντεο, φωτογραφίες και να μεταφέρετε αρχεία απευθείας σε πραγματικό χρόνο. Το drone τραβάει επίσης φωτογραφίες με αναγνωρίσιμες κινήσεις σαν ένα μικρό κύμα.

Γιατί να αγοράσετε το Movo Drone V4;

Σπάνια έχουμε δει drone που να έχουν τόσο υψηλή βαθμολογία στα κριτήρια δοκιμής, σε σχέση με το εύρος της τιμής τους.

Μας έκαναν επίσης μεγάλη εντύπωση τα εξής:

Πρακτικός σχεδιασμός και αθόρυβη πτήση

Το Movo Drone έχει έξυπνο σχεδιασμό, είναι συμπαγές με πτυσσόμενα φτερά, πράγμα που το καθιστά τόσο πρακτικό όσο και φορητό.

Συνήθως τα drones κάνουν έναν ενοχλητικό θόρυβο ενώ πετούν, αλλά το Movo V4 είναι εντελώς αθόρυβο. Δεν θα ενοχλήσετε τους γύρω σας και δεν θα τρομάξετε κανένα ζώο κοντά.

Σχέση ποιότητας - τιμής

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, τα προϊόντα με τόσο πρωτοποριακή τεχνολογία συνήθως κοστίζουν ακριβά. Ωστόσο, το Movo διαθέτει κορυφαία χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή.

Επομένως, πιστεύουμε ότι αυτό το drone αξίζει με το παραπάνω τα χρήματά σας. Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε ένα υπέρογκο ποσό για να αποκτήσετε ένα drone που να διαθέτει εκπληκτικά χαρακτηριστικά.

Τώρα μπορείτε να αγοράσετε το drone με έκπτωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Movo. Προσφέρεται στους πελάτες 100% εγγύηση ικανοποίησης, οπότε αν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν μείνετε ευχαριστημένοι με το προϊόν, μπορείτε εύκολα να το στείλετε πίσω και να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

Το καλύτερο στις πωλήσεις

Δεν είμαστε οι μόνοι που μας αρέσει αυτό το drone. Οι υπάρχοντες πελάτες εκθειάζουν αυτό το drone στις κριτικές τους. Επίσης, το προϊόν έχει λάβει τους καλύτερους τίτλους στη λίστα με βάση τα θετικά χαρακτηριστικά.

Η υψηλή του ποιότητα και η φιλικότητα προς τον χρήστη, όπως και η εστίαση της εταιρείας στην εξυπηρέτηση πελατών αναμφίβολα έκαναν το προϊόν αυτό να αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα.

Χρειάστηκαν μόνο 3 ημέρες για να φτάσει το προϊόν και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με την παράδοση ή το ίδιο το προϊόν.

Karen

5/5

Geir

5/5

Nils Ole

5/5

Πού μπορώ να αγοράσω το Movo drone;

Η αγορά του drone Movo μπορεί να γίνει εύκολα μέσω της ιστοσελίδας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1) Μεταβείτε στην ιστοσελίδα

2) Κάντε κλικ στο προϊόν και προσθέστε το στο καλάθι σας

3) Συμπληρώστε τη διεύθυνση αποστολής και τα στοιχεία πληρωμής

4) Παραλάβετε το drone σύντομα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!

Σήμερα October 4 μπορείτε ακόμα να αγοράσετε το Movo Drone V4 με ΕΚΠΤΩΣΗ 50%!

Γνωρίστε τον ειδικό μας

Daniel Larsen

Ο Daniel είναι ένας από τους ελεγκτές που ήταν μαζί μας το μεγαλύτερο διάστημα και συμμετείχε στην ανάπτυξη των μεθόδων των δοκιμών μας. Με γνώσεις πάνω στον ποιοτικό έλεγχο, σε έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρονικών ειδών, καθώς και πτυχίο στα οικονομικά, ο Daniel έχει πολλές γνώσεις για την αγορά και για το τι πρέπει να αναζητήσει όταν πρόκειται για τεχνολογία. Όταν ο Ντάνιελ δεν εργάζεται πάνω σε κριτικές και δοκιμές ή δεν βοηθά στην έρευνα, του αρέσει να κάνει πεζοπορία στο βουνό με τον σκύλο Μπαμσέ.