A 3 legjobb drón 2022-ben – A teszten legjobbnak bizonyuló drón kamerával és készenléti móddal

Megvizsgáltuk a legjobb drónokat

Miután a drónok a nagyközönség számára is elérhetővé váltak, a kereslet irántuk az egekbe szökött. Így ma már számos különböző drón kapható a boltokban. 

Na de melyiket válasszuk? Melyik a legjobb drón 2022-ben? Ahhoz, hogy megkapjuk a választ, tesztelésnek vetettük alá a legkeresettebb márkák termékeit, megspórolva ezzel önnek a fáradságot. 

Olyan tényezőket vettünk figyelembe, mint az akkumulátor üzemideje, hatótávolság, használhatóság, funkcionalitás, és természetesen a minőség. A tesztelést követően végre győztest hirdethettünk. 

Ha tovább olvassa a cikket, megtudhatja, hogy melyik a 3 legjobb drón 2022-ben; a tesztgyőztes Movo Drone V4 4K-ról pedig részletes értékelést kap.

Advertise Disclaimer
Termék neve
Pontszám
Legjobb tulajdonságok
#1 Legjobb
movo drone v4
9.9
5/5
"Kiváló"
Movo Drone V4
39.746,- HUF 53.657 HUF

AKCIÓ: 40%-OS KEDVEZMÉNY
2487 LÁTOGATÓ VÁSÁROLT AZ ELMÚLT 24 ÓRÁBAN

#2
6.7
3.5/5
"Jó"
Dji Mini 2 Fly More Combo
ÁR: 227.757,- HUF
#3
5.9
3/5
"Átlagos"
Ryze Tello Boost Combo
ÁR: 65.717,- HUF

A teszt legjobbja

#1 Legjobb
movo drone v4
9.9
5/5
"Kiváló"
Movo Drone V4
39.746,- HUF 53.657 HUF

AKCIÓ: 40%-OS KEDVEZMÉNY
2487 LÁTOGATÓ VÁSÁROLT AZ ELMÚLT 24 ÓRÁBAN

Értékelés

Ezt a terméket 5/5-re értékeljük, mivel könnyű kezelhetőség mellett a legjobb teljesítményt produkálja.

100%-os elégedettségi garancia

"Movo Drone V4" 30 napos elégedettségi garancia. Ingyenes szállítással és egyszerű visszaküldési lehetőséggel.

Gyors és egyszerű beüzemelés

A beüzemelése nagyon egyszerű. A használati utasítás lépésről lépésre elmagyaráz mindent.

Több napon át tartó tesztelést követően a Movo V4 4K a 2022-es teszt győztese, mégpedig az alábbiak miatt!

Nem egyszerű olyan drónt találni, amely megfizethető, de professzionális alkalmazásra (például tájfotózásra) is megfelelő. Manapság a drón drága mulatság, különösen az olyan modell, amely jó minőségű képeket készít.

Amikor rábukkantunk a Movo V4-re, nem csupán a más modellekhez képest kedvező árával keltette fel az érdeklődésünket, hanem azzal is jó benyomást tett ránk, hogy számos pozitív vásárlói értékelés olvasható róla 

Miután több ezer ötcsillagos értékeléssel, továbbá nem kevés igazolt vevő ajánlásával büszkélkedhet, nagy várakozásokkal rendeltük meg a Movo V4-et. Viszonylag alacsony ára láttán azon is eltöprengtünk, vajon tényleg jó lesz-e a minősége. Erre csak úgy kaphattunk választ, hogy leteszteltük.

Movo Drone V4 4K – Teszteredmények

Már a termék használatba vétele előtt kellemes meglepetést okozott az, hogy 3 nap alatt megérkezett, vagyis hamarabb, mint amennyit más tesztelt termékek esetében várnunk kellett. Esetükben ugyanis jó pár napot, néha heteket vett igénybe a termék kézbesítése – vagyis a gyors kiszállításnak köszönhetően az első benyomásunk máris kedvező volt. 

A drónt egy norvég startup-vállalkozás fejlesztette, amely Európa-szerte nagy népszerűségnek örvend. 

A termék kiváló minőségű, felhasználóbarát, ára pedig kedvező, ráadásul 30 napos elégedettségi garancia is jár hozzá, ami ritka a drágább, költségesebb termékek esetében. 

A tesztelés során pedig az alábbiakra jutottunk:

Stabilitás és hatótávolság

A lelkes drónröptetők jól tudják, mennyi kellemetlenséget jelent olyan drónt működtetni, amelynek korlátozott a hatótávolsága. Ebből fakadóan a hatótávolság nagyon fontos szempont volt számunkra a teszt során. 

Konkrét értékekkel nem tudunk szolgálni a hatótávolság tekintetében, de azt bizton állíthatjuk, hogy a Movo kivételes hatótávolsággal bír, különösen az árszintjéhez képest. A 100 méteres hatótávolság egyértelműen megfelelt a termékkel kapcsolatos információknak és várakozásainknak egyaránt. 

Rögtön felfigyeltünk továbbá a drón stabilitására – még készenléti üzemmódban is. Ez az előnyös tulajdonság lehetővé teszi, hogy különleges képeket készítsen a minőség feláldozása nélkül. A Movo kitűnő választás, amennyiben ön fotósként minél látványosabb képeket igyekszik készíteni. 

4K kamera, amellyel kiváló minőségű képek készíthetőek 

A képminőség szürreális volt – mind a videók, mind a képek jó minőségűnek és nagyon élesnek bizonyultak. 

Minden profi és hobbifotós számára garantáltan állíthatjuk, hogy a HD minőségnek, a széles látószögnek és a 4K magas felbontásnak köszönhetően imádni fogják ezt a drónt. 

Hosszú üzemidő 

Ha rövid az akkumulátor üzemideje, az meg tudja keseríteni a drón használatát. A Movo kiválóan teljesít az üzemidő és a töltési idő tekintetében egyaránt, mivel egyhuzamban akár 20 perces repülési időt is tud produkálni, ugyanakkor a termékhez mellékelt USB-kábellel nagyjából egy óra alatt feltölthető.

Más drónokhoz képest ez jelentősen kedvezőbb érték 

Könnyű irányíthatóság 

E drónt rendkívül felhasználóbarátnak találtuk, hála a fejlett technológiának, a stabilitásának és az alkalmazáson keresztüli vezérlésnek.

A drón egyszerűen üzemeltethető telefonnal. Valós időben készíthet videókat és fotókat, illetve másolhatja át a fájlokat. A drón tud képeket készíteni olyan felismerhető mozdulatokra reagálva, mint például egy kisebb intés.

Miért érdemes a Movo Drone V4 drónt megvenni?

Ritkán találkozunk olyan drónnal, amely az árkategóriájához képest ennyire jól teljesít a tesztkritériumok vonatkozásában. 

Továbbá nagyon jó benyomást tettek ránk az alábbiak:

Praktikus design és zajtalan repülés

A Movo Drone-nak leleményes a kialakítása; kompakt és a szárnyai behajthatóak, így praktikus és könnyen hordozható. 

A drónok repülés közben általában zavaró zajt adnak ki, ám a Movo V4 teljesen csendes. Így a közelben tartózkodó embereket sem zavarja vele és az állatokat sem riasztja el.

Kedvező ár-érték arány

Mint már említettük, az ilyen innovatív technológiákat alkalmazó termékek általában sokba kerülnek. A Movo azonban elsőrangú funkciói mellett megfizethető árával is kitűnik. 

Ezért hát úgy véljük, e drón roppantul kedvező az ár-érték arány tekintetében – vagyis nem megy rá a fél vagyonunk arra, hogy nagyszerű funkciókkal rendelkező drónhoz jussunk.

Most a Movo hivatalos weboldalán kedvezményes áron szerezhet be magának egy ilyen drónt. A vásárlók 100%-os elégedettségi garanciát kapnak, vagyis ha bármely okból mégsem felelne meg a termék, gond nélkül visszaküldheti és visszakapja a vételárat.

A vásárlók körében népszerű

Nem csupán nekünk jött be ez a drón. A már meglévő vevők is esküsznek erre a drónra az értékeléseikben. Ráadásul e termék a tesztek legjobbja. 

Kiváló minősége és felhasználóbarát jellege kétségkívül hozzájárul a termék népszerűségéhez, ahogy a cég ügyfélszolgálat iránti elkötelezettsége is. 

Mindössze 3 napba telt, hogy megérkezzen, és sem a kiszállítás kapcsán, sem pedig a termékben nem találtunk kivetnivalót.

Karen

5/5

Geir

5/5

Nils Ole

5/5

Hol veheti meg a Movo drónt?

A Movo drón megvásárlása egyszerű a weboldalon keresztül, ha követi az alábbi lépéseket;

1) Keresse fel a weboldalt 

2) Kattintson rá a termékre és tegye a kosarába

3) Adja meg a szállítási címet és fizetési adatait 

4) Hamarosan megkapja a drónt

Fontos információ!

Ma, October 4-án még 50%-os kedvezménnyel veheti meg a Movo Drone V4-et!

Bemutatjuk szakértőnket

Daniel Larsen

Daniel tesztelőcsapatunk leghosszabb ideje nálunk dolgozó tagja, aki részt vett a tesztelési módszereink kialakításában is. Minőségellenőrzési szakmai tapaszatalatait az egyik legnagyobb elektronikai gyártócégnél szerezte és közgazdasági diplomával rendelkezik – így jól ismeri a piacot, és tudja, mire kell odafigyelni a technológia területén. Amikor Daniel nem tesztelést végez, értékeléseket ír vagy segédkezik a kutatások során, szeret kutyájával, Bamse-vel túrázni a.