A szúnyogriasztó-teszt legjobbjai 2022-ben - Ez a 3 tényleg távol tartja a szúnyogokat!

E teszt keretein belül alaposan szemügyre vesszük a piac 2022-ben legkelendőbb szúnyogriasztó termékeit, hogy kiderítsük, melyik a legjobb.

Ezek az apró vérszívó rovarok nem csupán idegesítőek, de komoly kellemetlenséget is okoznak, sőt csúnya hegeket. Ha búcsút szeretne inteni a problémának, ideje beruházni egy jó minőségű szúnyogriasztóba – de honnan tudhatjuk, melyik a leghatásosabb? 

Több napon át folytatott tesztelést követően végül győztest hirdethettünk. A favorit több szempontból is megnyerő volt, a konkurenciát pedig gond nélkül lepipálta. 

Ha tovább olvassa a cikket, megtudhatja, melyik a 3 legjobb szúnyogriasztó – és minek köszönhető a MovoZap győzelme tesztünkön.

Advertise Disclaimer
Termék neve
Pontszám
Legjobb tulajdonságok
#1 Legjobb
movozap
9.9
5/5
"Kiváló"
MovoZap
24.891 Ft 33.603 Ft

AKCIÓ: 40%-OS KEDVEZMÉNY
2487 LÁTOGATÓ VÁSÁROLT AZ ELMÚLT 24 ÓRÁBAN

#2
6.7
3.5/5
"Jó"
Thermacell MR450
ÁR: 42.267 Ft
#3
5.9
3/5
"Átlagos"
Thermacell Backaper
ÁR: 55.342 Ft

A teszt legjobbja

#1 Legjobb
movozap
9.9
5/5
"Kiváló"
MovoZap
24.891 Ft 33.603 Ft

AKCIÓ: 40%-OS KEDVEZMÉNY
2487 LÁTOGATÓ VÁSÁROLT AZ ELMÚLT 24 ÓRÁBAN

Értékelés

Ezt a terméket 5/5-re értékeljük, mivel könnyű kezelhetőség mellett a legjobb teljesítményt produkálja.

100%-os elégedettségi garancia

"MovoZap" 30 napos elégedettségi garancia. Ingyenes szállítással és egyszerű visszaküldési lehetőséggel.

Gyors és egyszerű beüzemelés

A beüzemelése nagyon egyszerű. A használati utasítás lépésről lépésre elmagyaráz mindent.

Több napnyi tesztelést követően határozottan kijelenthetjük, hogy a MovoZap a legjobb szúnyogriasztó - mégpedig az alábbiak miatt!

mosquito repellent

Aki szeret a szabadban tartózkodni, annak a szúnyogok rendszeresen megkeserítik az odakint töltött idejét – főleg nyár vége felé, illetve a vizesebb környékeken. 

Nagy várakozással néztünk e teszt elébe: vajon melyik termék vet véget a vakarózással és kellemetlenségekkel teli estéknek. 

Megvettünk három olyan szúnyogriasztót, amely 2022-ben nagy népszerűségnek örvend, és alapos tesztelésnek vetettük alá ezeket. A MovoZap iránt voltunk a legnagyobb reményekkel, mivel e termékről írták a legjobb véleményeket – több ezer igazolt felhasználó értékelte maximális pontszámra és számos ajánlás szólt mellette. Mi is bizakodással próbáltuk ki a MovoZap-et, amikor kempingezésre indultunk Norvégia sűrű erdeibe.

MovoZap – A teszt eredményei

Várakozásainkat a tényleges tapasztalatok már azelőtt alátámasztották, mielőtt kipróbáltuk volna a terméket. A termék ugyanis a megrendelést követően alig három nap múlva megérkezett, ami a reméltnél jóval gyorsabb kiszállítási idő – annál pedig egyértelműen gyorsabb, mint amit a többi, konkurens modell megrendelése kapcsán tapasztaltunk.

A csomag átvétele után kellemes meglepetést jelentett a 30 napos elégedettségi garancia. Így a termék visszaküldhető, ha a vevő nem elégedett vele, a pénzét pedig visszakapja.

A MovoZap mögött egy norvégiai startup-vállalkozás áll, amely Európa-szerte egyre népszerűbb. Már sokan jól ismerik remek termékeiket és kiemelkedő vevőszolgálatukat. 

Íme a MovoZap szúnyogriasztó teszteredményei:

Kis méretű, hordozható és praktikus 

Elsőként a termék kialakítására figyeltünk fel: kis méretű és hordozható, vagyis könnyedén magunkkal vihetjük bárhová, akár kirándulásokra is. Praktikus akkor is, ha a nappali mennyezetére függesztenénk fel vagy a kertben helyeznénk el. 

Mi a terméket egy kempingezés során teszteltük, és gond nélkül ki tudtuk tenni bárhová, mivel a tetején praktikus fogantyú található és akár a sátor oldalára is fellógatható egy madzagon.

Egy szó mint száz: a MovoZap rendkívül praktikus. 

Hathatós szúnyogriasztás 

A legnagyobb kérdés az volt: vajon tényleg távol tartja-e ez a készülék a szúnyogokat? A cég állítása szerint a MovoZap akár 100 négyzetméteres körzetben is hatásos.

Megerősíthetjük, hogy a termék sikeresen tartotta távol a szúnyogokat. A készülék más rovarokat is elriasztott, mint például a szitakötőket és legyeket – így nagyon élvezetes lett a kirándulás. A MovoZap jól végezte a dolgát, köszönhetően a hanghullámokat alkalmazó funkciójának, amely elriasztja a rovarokat és szúnyogokat. 

Szintén figyelemre méltó, hogy a fényhullámok megrázzák a szúnyogot, ha az rászáll a készülékre vagy akár csak hozzáér. Ez a modell kifejezetten szúnyogok és egyéb rovarok ellen lett kifejlesztve, így sokkal élvezetesebb, szúnyogmentes környezetet biztosít. 

Hosszú üzemidő 

A Movozap újratölthető szúnyogriasztó készülék, ráadásul hosszú akkumulátor-üzemidővel. Más szúnyogriasztók aksija általában elég rövid ideig bírja, ám a MovoZap esetében nem ez a helyzet.

A Movozap töltés nélkül hibátlanul működött nyolc órán át folyamatosan. A teljes feltöltés pedig csupán két órát vett igénybe.

Más modellek általában néhány órán át bírják, a töltési idő viszont hosszabb. A MovoZap akkumulátora ellenben hosszabb üzemidőt biztosít, a töltési ideje pedig rövidebb – ezzel is megkönnyíti a felhasználó életét, a termék használatát pedig kényelmesebbé teszi.

Miért érdemes a MovoZap szúnyogriasztót megvenni?

A Movozap azon nyomban bebizonyította, hogy eredményesen szabadít meg a viszketést okozó szúnyogoktól. Ha már önnek is nagyon elege van a kipirosodott és viszkető bőrből, akkor a MovoZap hanghullámos technológiája és ultraviola fénye révén kiváló megoldást jelent az ön számára. 

A fentieken túl még az alábbiak is nagyon jó benyomást tettek ránk:

Nem nyerte el tetszését a termék? Semmi gond, visszakapja a pénzét!

A cég pontosan tisztában van az ügyfélszolgálat fontosságával. 

Nem csupán a 3 napos kiszállítási idő volt lenyűgöző, de a 30 napos elégedettségi garancia szintén komoly pluszt jelentett. Ez a 30 napos elégedettségi garancia biztosítja, hogy a termék kipróbálásától számított 30 napon belül a vevő visszakaphassa pénzét. Jól látszik ebből is, hogy a cég komolyan veszi a vevői elégedettséget. 

Esetünkben semmi gond nem volt a rendelés során, és az ügyfélszolgálatot sem kellett megkeresnünk semmilyen kérdéssel. A weboldal jól áttekinthető volt, a rendeléssel kapcsolatban pedig azonnal jöttek az aktuális információk.

Környezetbarát

A Movozap senkire és semmire sem ártalmas a rovarokon kívül. 

Nem ártalmas emberekre (felnőttekre vagy gyerekre) és állatokra sem.

Megfizethető az ára

A high-tech termékek – köztük a szúnyogriasztó készülékek is – általában igen drágák. A MovoZap-et azonban szerencsére kedvező áron kínálják a piacon kapható egyéb termékekhez képest. 

Ha ár-érték arányról van szó, úgy véljük, hogy a MovoZap teljesít a legjobban e tekintetben. E termék a kedvező ár, a jó minőség, a funkcionalitás és hatásos működés ritka kombinációját nyújtja. 

Jelenleg a MovoZap kedvezménnyel vásárolható meg a hivatalos weboldalon!

Tammy

5/5

Alek

5/5

Mario

5/5

Hol veheti meg a MovoZap-et?

A Movozap egyszerűen megrendelhető a honlapról – ehhez csupán az alábbi lépéseket kell követnie: 

1)  Keresse fel a weboldalt 

2) Válassza ki a terméket 

3) Adja meg a szállítási és fizetési adatokat 

4) Élvezze a bosszantó szúnyogok nélküli mindennapokat!

Fontos információ!

Ma, October 4-án még 50%-os kedvezménnyel veheti meg a MovoZap-et!

Bemutatjuk szakértőnket

Daniel Larsen

Daniel tesztelőcsapatunk leghosszabb ideje nálunk dolgozó tagja, aki részt vett a tesztelési módszereink kialakításában is. Minőségellenőrzési szakmai tapaszatalatait az egyik legnagyobb elektronikai gyártócégnél szerezte és közgazdasági diplomával rendelkezik – így jól ismeri a piacot, és tudja, mire kell odafigyelni a technológia területén. Amikor Daniel nem tesztelést végez, értékeléseket ír vagy segédkezik a kutatások során, szeret kutyájával, Bamse-vel túrázni.