Topp 3 luftrensere som garantert fjerner støv, bakterier og pollen

Vi har testet de mestselgende luftrensere i 2022

Dårlig luft og inneklima kan føre til en rekke plager som allergier, forkjølelse, migrene og slapphet. Med en luftrenser kan du fjerne skadelige støvpartikler, og rense luften for bakterier og sopp.

Siden de beste variantene effektivt bedrer inneklimaet, velger stadig flere å kjøpe en luftrenser. I takt med den høye etterspørselen har også antall modeller økt. Derfor kan det være krevende å vite hvilken luftrenser som bør velges.

For å best svare på dette har vi valgt å teste markedets 3 bestselgere i 2022. Etter dager med testing og grundige vurderinger, satt vi til slutt igjen med en suveren testvinner.

Les videre og se topp 3 luftrensere 2022, og hvorfor Movo luftrenser er vår soleklare favoritt.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN​
Score
Beste egenskaper
#1 BEST
MOVO A1
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo A1
899,- NOK 1.214 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Evapolar EvaLight
PRIS: 1.599,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Woods SW59FX
PRIS: 9.959,- NOK

BEST IN TEST Luftrenser

#1 BEST
MOVO A1
9.9
5/5
"Utmerket"
Movo A1
899,- NOK 1.214 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Movo A1" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Vi har testet de bestselgende luftrenserne i 2022. Dette er grunnen til Movo A1 er best i test.

Helt oppriktig er ikke denne testen kun gjennomført for å gi deg et bilde på hvilken luftrenser som er best. Vårt kontor er nemlig lite og tett, og ofte sliter vi med dårlig luft. Så vi har også en egen nytteverdi av å teste de ulike variantene.

Vi ble derfor svært glade når vi mottok Movo luftrenser kun 3 dager etter bestillingen – en leveringstid vi opplevde som usedvanlig raskt, særlig sammenlignet med andre merker.

For de som ikke har hørt om Movo før, så er det en luftrenser utviklet av et norsk, ganske nylig etablert, selskap. På selskapets hjemmeside står det at de setter kundenes tilfredshet høyere enn alt annet, og at de alltid er tilgjengelige for spørsmål, ris eller ros.

At selskapet bak Movo har et høyt fokus på kundetilfredshet betviles ikke ettersom vi mottok vår bestillingen på svært kort tid, og for at alle førstegangskjøpere får 30 dagers åpent kjøp.

Movo luftrenser – Testresultat

Det må også sies at Movo var luftrenseren vi på forhånd hadde størst forventninger til. Dette på grunn av alle de gode kundeanmeldelsene. Eksisterende kunder skryter hemningsløst av luftrenseren og den skårer skyhøyt på de fleste reviews.

Vi var derfor utrolig oppstemte i det vi tok fatt på testingen. Kunne luftrenseren virkelig bedre det elendige klimaet i vårt kontor? Her ser du våre testresultat:

Toppmoderne teknologi som fjerner lukt, støvpartikler og andre skadelige stoffer

Det hevdes at Movo enkelt klarer å fjerne sopp, bakterier, lukt, partikler helt ned til 0,3 mikrometer, og andre skadeligheter som pollen, fordi den er utstyrt med et aktivt kullfilter og ionisering teknologi.

Vi plasserte enheten midt rommet og lot den jobbe et par dager – og gjett om vi merket forbedring.

Å sitte med en følelse å være konstant forkjølet er noe vi ofte opplever i vårt gamle og lite allergivennlige kontorbygg. Med Movo Luftrenser tok det ikke lang tid før det var slutt på nysing og snufsing.

Etter et par timer var rommet så godt renset at vi nesten følte at vi satt ute i frisk natur. En annen ting vi var nysgjerrige på var hvordan den responderte på matlukt.

Dårlig sirkulasjon gjorde tidligere at en runde i mikroen førte til at matlukten satt resten av dagen, men etter å ha fått opp Hepa var den osende matlukten borte etter et par minutter.

Fantastisk brukervennlighet

Hepa innfridde altså på det viktigste punktet – nemlig det å rense luften. Dermed var vi allerede nå godt fornøyde. Likevel ønsket vi undersøke om det var andre områder luftrenseren utmerket seg på.

Det vi da sjekket var brukervennligheten. Også her ble vi imponerte. For det første var den utrolig enkel å starte. Den trenger bare en rask opplading ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen, og så er det bare å trykke på start knappen.

For det andre har den en liten, portabel størrelse, som gjør at den kan brukes hvor som helst. Luftrenseren kan enkelt tas med hvor enn du skal, da den for lett plass i sekk eller veske.

Det er også verdt å merke seg at den er utstyrt med et lite, blått lys, som kan gi en eksotisk atmosfære.  

God rekkevidde

Rekkevidde var nok et viktig punkt i vår test. Hvor mange enheter er nødvendig for å rense et helt kontorlokale?

Movo A1 har som nevnt en liten størrelse, så vi ble derfor overrasket hvor stor rekkevidde den faktisk har.

Den gode rekkevidden kommer av at den utstyrt med et avansert 360 graders luftinntak system, som nøytraliserer vond luft i alle retninger. Nå vil riktignok ikke en enhet alene klare å rense luften i de aller største lokalene, men i normale rom på opptil 50 kvadratmeter, klarer den fint å håndtere.  

Stillegående

Med andre luftrensere opplevde vi ofte et voldsomt spetakkel mens de renset luften. Noen ganger var det så ille at vi ikke klarte å arbeide og måtte skru av renseren.

Movo A1 er helt stillegående, som selvsagt er en gigantisk fordel, og vil derfor ikke forstyrre arbeidsroen.

Siden den omtrent ikke lager en lyd, kan den også stå på nattbordet og rense luften selv når du sover.

Hvorfor kjøpe Movo A1 Luftrenser?

I tillegg til å imponere på områdene nevnt ovenfor likte vi også følgende med Movo luftrenser;

Minimalistisk design

Hepa har et flott og stilrent design, som passer inn i ethvert rom. Den vil enkelt gli inn med resten av ditt interiør, og den er heller ikke ruvende. Takket være det stilige lyset, gir den attpåtil en ekstraordinær atmosfære.

Populære kundefavoritt

Den fantastiske luftrenseren er meget populær blant kundene. Ikke bare er den en av markedets fremste bestselgere, men den skårer også skyhøyt på en rekke anmeldelser og reviews.

Den har flere femstjerners rangeringer, og er anbefalt av utallige kunder. Noen går til og med så langt i å hevde at den har endret deres liv, ettersom den fjerner partikler som er skadelige for spesielt allergikere. 

Mye for pengene

Skal du ha en toppmoderne luftrenser til en gunstig pris, er det Movo vi anbefaler. Her får du enkelt og greit mest for pengene.

Den er ikke for dyr, samtidig som den er blant modellene som er best til å rense luft. I tillegg er den svært praktisk i den forstand at den er liten i størrelsen og har en god rekkevidde. Sagt med andre ord, passer den godt inn i alle typer rom, uavhengig om den skal brukes i et kontor eller i en stue.

Noe som også må bemerkes er den raske leveringstiden. Vi fikk varen levert kun 3 dager etter bestillingen, noe som er ufattelig raskt. Det var heller ingen sak å bestille den, og når pakken kom, kom den helt uten skader.

Karen

5/5

Etter at jeg kjøpte denne for en måned siden har luftkvaliteten i huset betydelig bedre. Den er enkel å flytte på og enkel å bruke. Prisen er i tillegg god, så føler jeg har fått mye for pengene. Anbefaler Movo A1 til alle dere som vurderer en luftrenser.

Geir

5/5

Jeg kjøpte denne for et par uker siden og det har vært en entydig positive opplevelse. I den nye fine kjelleren vår hvor jeg har rigget til hjemmekontor er det litt problematisk med luften. Det er ikke så stas å sitte der mange timer. Etter at jeg kjøpte denne luftrenseren er dette problemet blitt nesten helt borte. Endelig kan jeg puste som normalt, selv når jeg er på “kjellerkontor”.

Mario

5/5

Er godt fornøyd. Den fjerner støv osv, men savner funksjoner som fjernstyring via wifi. Utover det har jeg lite å klage på.  

Hvor kan jeg kjøpe Movo Luftrenser?

Skal du kjøpe Movo A1 luftrenser kan du enkelt gjøre det via deres offisielle hjemmeside. Prosessen er meget kortfattet. Alt du behøver å gjøre er å;

  1. Besøk den offisielle hjemmesiden
  2. Velge antall enheter
  3. Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode
  4. Nyt en renset og bakteriefri luft

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøpe Movo A1 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.