Topp 3 multifunksjonelle mandoliner i 2022

Vi har testet markedets mest populære mandolinene i 2022

En mandolin er et uunnværlig kjøkkenredskap som både sparer deg tid, og som gir bedre resultat når du hakker, kutter eller skjærer grønnsaker- og frukt.

I en hektisk hverdag med både jobb og husarbeid ønsker vel de færreste å bruke unødig tid på kjøkkenet, og av den grunn har dagens mandolin utvalg vokst vesentlig. For å finne ut hvilken mandolin som fungerer best, valgte vi å teste de 3 mestselgende modellene på markedet i 2022.

Vi stilte skyhøye krav når vi vurderte mandolinene, og modellen som kom best ut i våre undersøkelser var Dura Slicer V2.  

Nedenfor finner du en grundig gjennomgang av vår favoritt, samt en rask oppsummering av de 3 mest populære på markedet i 2022.

Advertise Disclaimer
PRODUKTNAVN
Score
Beste Egenskaper
#1 BEST
Dura Slicer V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Dura Slicer V2
997,- NOK 1.346 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

#2
6.7
3.5/5
"Flink"
Oxo Chef’s Mandolin 2.0
PRIS: 829,- NOK
#3
5.9
3/5
"Gjennomsnitt"
Kyocera Mandolin
PRIS: 346,- NOK

BEST IN TEST Kjøkkenmandolin

#1 BEST
Dura Slicer V2
9.9
5/5
"Utmerket"
Dura Slicer V2
Pris: 997 NOK 1.346 NOK

SALG: 40% OFF
2,487 BESØKENDE HAR KJØPT SISTE 24 TIMENE

MAKS REKKEVIDDE

Vi vurderer dette produktet til 5/5 da det gir den beste ytelsen, selv med minimal innsats.

100% FORNØYDHETSGARANTI

"Dura Slicer V2" tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Kommer med gratis frakt og enkelt retur.

RASKT OG ENKELT OPPSETT

Veldig enkelt oppsett. Kommer med steg-for-steg-instruksjoner.

Vi har testet de mest populære mandolinene, og her ser du hvorfor Dura Slicer V2 er den beste

kjøkkenmandolin test

Med bakgrunn i over 2000 anmeldelser der flere av dem var rangert med høyest score, var det med stor spenning vi mottok Dura Slicer kun 3 dager etter bestillingen.

Selskapet bak mandolinen er en norsk startup som har tatt markedet med storm, både her til lands og rundt om i store deler av Europa. Deres suksess kommer trolig av at de tilbyr innovative og prisvennlige produkter, men også på grunn av upåklagelige kundeservice.

Selskapets fokus på kundenes tilfredshet er noe vi umiddelbart la merke til da vi å åpnet pakken og fant et notat hvor det sto; «Er du ikke fornøyd med varen, kan du innen 60 dager sende den tilbake og få pengene refundert».

Fornøydgarantien er definitivt en fin gest som vitner om et selskap som ønsker kundene sine det beste. Nå som pakken var ankommet var det på tide å teste mandolinen.

Dura Slicer V2 – Testresultat

Med svært kritiske øyne vurderte vi mandolinens kutte-, skjære- og hakkeevne, funksjonalitet, brukervennlighet og pris. Her ser du hvorfor Dura Slicer ble best i test:

Utstyrt med 8 forskjellige kuttere

Det vi umiddelbart bet oss merke i med Dura Slicer er at den er utstyrt med 8 ulike avtakbare blad. Til sammenligning har de andre modellene vi testet kun opptil 3 forskjellige blad, noe som gjør Dura Slicer mer anvendelig.

Her kunne vi hakke, kutte både store og små terninger, raspe, og separere eggehvite. Ikke nok med det. I bunn av mandolinen ligger en praktisk oppsamlingsboks som du kan bruke til for eksempel servering eller oppbevaring.

Sylskarpe blad

En annen ting vi raskt fant ut av og som imponerte, var de sylskarpe bladene på de ulike kutterne. Vi testet med både poteter, grønnsaker og frukt og alt ble skjært, hakket eller kuttet til kirurgisk presisjon. Vi fikk tynne og delikate skiver som virkelig vekket matgleden i oss.

Høy kvalitet

Mandolin hevedes å være meget slitesterk, noe vi kan bekrefte at den er. Selv om den er laget av plastikk var den både robust og motstandsdyktig. Den tok ikke skade av å bli vasket i oppvaskmaskinen.  

Praktisk design

Det vi kanskje likte aller mest, særlig om vi sammenligner med andre modeller, er hvor enkel Dura Slicer er å bruke. Takket være det praktiske designet var det null problem å trygt ta i bruk den multikuttende grønnsaksskjæreren.

Det medfølger også en smart håndbeskytter som sørger for at du ikke kutter fingrene mens du for eksempel kutter ost eller andre råvarer.   

I tillegg til den nevnte håndbeskytteren og plastikkboksen medfølger en sil som du kan skylle maten med.

Enkel installering, demontering og rengjøring

Vi opplevde det heller ikke som problematisk å hverken bydde blad, eller å vaske den i etterkant. Som nevnt opplevde den ingen skade av oppvaskmaskinen, og det var også enkel å vaske for hånd.

Hvorfor kjøpe Noedata Hundepeiler V2?

Utover å de nevnte testresultatene overfor, imponerte mandolinen også på følgende områder:

Rask levering og utmerket kundeservice

En annen ting vi likte svært godt var at både bestillingen og leveringstiden var smertefri og helt uten problemer. Kun 3 dager etter bestillingen hadde vi mottatt hundepeileren og den kom i en sikker forpakning uten skader.

Å bestille varer over nett er aldri noe garanti. Ofte er produktene som leveres av svært dårlig kvalitet, eller så tar det lang tid før pakken ankommer, men dette var altså ikke et problem med Dura Slicer. 

Mye for pengene

Prisen på dagens mandoliner varierer kraftig, og ofte er det ikke gitt at modellene faktisk er verdt pengene. Dura Slicer er utvilsomt verdt pengene. Her får du en praktisk mandolin i høy kvalitet. Våre testresultat viser at ingen gir mer for pengene enn denne modellen.  

Akkurat nå kan du også kjøpe til rabattert pris på deres offisielle hjemmeside! 

100% fornøydgaranti

En annen ting vi likte godt er at de tilbyr et åpent kjøp i 60 dager. Er du av en eller annen grunn ikke fornøyd med hodelykten, kan du sende den tilbake og få pengene refundert.

Populær bestselger

Det er ikke bare vi som elsker Dura Slicer, men også eksisterende kunder. På deres egen hjemmeside finner du massevis av topprangerte anmeldelser. Her er noen av dem:

Kjersti

5/5

Dette er den første skjæremaskinen av denne typen jeg har eid og den fungerer veldig bra til å skjære frukt og grønnsaker i tynne skiver. Epler, kiwi og poteter skjæres lett i skiver for chips. Den er SKARP. Jeg kjøpte denne mandolinen fordi en beskyttelseshanske var inkludert, og jeg bruker den definitivt.

Simon

5/5

Det jeg liker best er den generelle brukervennligheten. Mandolin lager utrulig jevne skiver og har ikke minst spart meg ufattelig mye tid. Anbefales på det sterkeste.

Truls

5/5

Jeg har sett på disse mandolinskjærerne en stund nå. Jeg liker å undersøke alternativene før jeg kjøper. Da jeg så denne kombinasjonen til en god pris, bestemte jeg meg for å prøve den. Den er solid, godt laget og fungerer utmerket. Jeg bruker den ikke hver dag, men når jeg trenger den er jeg veldig glad for å ha den!

Hvor kan jeg kjøpe Dura Slicer V2?

Å kjøpe mandolinen er enkelt om du bestiller via deres offisielle hjemmeside. Du trenger bare å følge disse stegene:

  1. Besøk den offisielle hjemmesiden
  2. Velg antall enheter du vil kjøpe
  3. Skriv inn fraktinformasjon og betalingsmetode
  4. Nyt tynne, oppkuttede skiver av frukt og grønnsaker!

VIKTIG INFORMASJON!

I dag September 30 du kan fortsatt kjøp Dura Slicer V2 med 50 % RABATT!

Møt eksperten vår

Daniel Larsen

Daniel is one of the testers who has been with us the longest and he has been involved in developing our test methods. With a background in quality control at one of the largest electronics manufacturers, as well as a bachelor's degree in economics, Daniel has a lot of knowledge about the market and what to look for when it comes to technology. When Daniel is not working with reviews and testing, or helping with research, he likes to go on a mountain hike with the dog Bamse.